Kuuma linja: Joutavat kissat lopetettiin ennen

Outoa on hylättyjen kissojen hyysäily ja hoitokotien perustaminen niille. Ennen joutavat kissat lopetettiin tarpeettomina kuleksimasta. Turhaa rahanmenoa.

Keinotekoinen ongelma

Onko terveydenhoito rapautunut Savossakin jo sellaiselle tolalle, että tarvitaan lakimiesten ryydittämä sypäköitynyt kansalaisliike avuksi? Yhdenvertaisuus kunniaan heti!

Toriparlamentin aktiivijäsen

Lämmin kiitos Asta Tenhuselle 8.7. Savon Sanomissa olleesta artikkelista koskien perätöntä ilmiantoa siilinjärveläismiehen törkeästä kohtelusta. Samasta taloyhtiöstä on tehty perätön ilmianto Siilinjärven sosiaalitoimeen.

Osoite tiedossa

Matalat korot ja EU. Matala korkotaso ja kalliit asunnot. Korkeampi korko ja halvat asunnot, korkojen verovähennys oikeus. Miettimisen paikka?

Oravan pyörässä

Kertokaapa hyvät kuopiolaiset, mistä voisin ostaa kauniita lempikukkiani lupiineita?

Vuosia kaukomailla majaillut

Salskeat savolaispoliisit ovat virka-asuissaan komeata katseltavaa ja heidän työnsä hyvin tärkeää. Poliisien virkoja ei saa vähentää, päinvastoin. Otetaan säästöt muualta kuin ihmisten turvallisuudesta.

Heidi

Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa.

Sanoi Adolf Ehrnrooth

Hoitajien Työhyvinvointi-selvitys puhuu karua kieltä: 93 prosenttia vastanneista on huolissaan hoidon laadusta. 71 prosenttia kokee työnsä raskaana. 58 prosenttia kertoo, ettei sijaisia oteta lyhyisiin poissaoloihin. 88 prosenttia on ajoittain jaksamisen rajoilla työssään. 55 prosenttia harkitsee työnteon lopettamista terveyden takia kahden vuoden kuluttua. Onpa 70 prosenttia harkinnut myös alanvaihtoa.

Väsynyt hoitaja

Kuunnelkaa hyvät ihmiset Radio Sandelsia, taajuus 104.6. On eri musaa kuin Ylellä!

Ihastunut kuuntelija

Erikoisesti terveyteen liittyvissä yrityksissä ja organisaatioissa olisi näkyvillä olevien henkilöiden ja esimiesten oltava hoikkia, kauniita ja hyväkuntoisia jo julkisuuskuvan vuoksi.

Uskottavuus

Kun Euroopan lama alkoi, niin valtionvarainministeri sanoi, että se ei tule koskettamaan Suomea. Nyt on Suomi-laiva upoksissa. Valtiovallan ja elinkeinoelämän toiminnan seurauksena. Onneksi on vain yksi suunta, ylöspäin. Pinnalle takaisin.

Huraa

Kuntaliitosten jälkeen vanhoissa kuntakeskuksissa on syytä saattaa kyläyhdistykset aktiivisiksi, jotta ei joutuisi syrjäytetyksi niinkuin Karttulassa on tapahtunut.

KLA

Kun mies on itseensä tyytymätön, muita arvostamaton ja narsisti, hän tekee mitä haluaa ja muut sitä, mitä hän määrää. Neuvotteluvaraa ei ole, koska hän osaa kaiken ja tietää kaiken. Elämä on aina samanlaista hänen ympärillään pyörimistä.

Yksi elämä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Pesin käteni ruvelle

Golfkenttiä riittää

Lehmät laitumelle

Kaupunkipyörät kasautuvat

Kaikille pääsy uimaan

Hanhista päästävä eroon

Saunaan tekee mieli

Mistä vettä mökkiläiselle?

Muista lepuuttaja

Hiljaisuus tekee hyvää

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.