Kuuma linja: Miksi ihmeessä kierrätyspisteitä poistetaan?

Tälläkö tavalla kierrätystä lisätään, kun koko ajan kierrätyspisteistä poistetaan? Nytkin poistossa on Antikalassa sijaitseva kierrätyspiste, muiden jo poistettujen jatkoksi. Asutusta kuitenkin tulee koko ajan lisää, Pihjanlaaksoonkin rakennetaan koko ajan. Pitäisikö Kuopion kaupungin ottaa aiemmin tulleesta vihjeestä vaari ja asentaa joukkoliikenteen busseihin jätteenkeräysvaunut. Vai mihin autottomat kierrätysjätteensä laittavat? Sekajätteisiinkö?

Ulkoistetaan!

Kiitos Kuopion poliisilaitoksen lupapalvelun henkilökunnalle. Palvelu on joustavaa ja ystävällistä.

Pikapassin hakija

Asiasta ei uskalla enää sanoa naapurille, kun heti tullaan oven taakse hakkaamaan halkoklapeja yhteen, että mitäs valitat. Antaapi olla, kun lapsi oli peloissaan.

Enää ei ole asiaa uhitella

Tiedättekö ihmiset, kuinka paljon heitämme ruokaa roskiin ruokaloissa? Monta, monta vuokaa menee päivässä, parempi kuulemma roskissa, kuin köyhän suussa.

Lopun edelläkö?

Viekää Finnpulp Talvivaaraan ja se hirveä Ekokem myös. Siellä voi sitten satsata puhdistuslaitokseen. Välttyy ihmiset suurilta kärsimyksiltä.

Älyävä

Itsekästä ajattelua nuorilta faneilta. Ollaan pettyneitä, vaikka Antti Tuisku on kuumeen kourissa. Säälittäviä kakaroita!

Anders Pyry

Näkyykö sekin naamasta, kun vanhemmalla miehellä rupeavat eturauhasongelmat vaivaamaan. Ei käytön puutteesta, vaan perinnöllisyyssyistä, vaivaa on suvussa. Nuorempana ajattelin, että määrä korvaa laadun. Nyt on toisinpäin. Kyllä pari kertaa viikossa riittää.

Kohta 40 vuotta yhdessä

Rastuit! Jännitän aina itseäni fiksummassa seurassa eli aika usein. Sekoitin siksi taannoin metrit ja kilometrit. Että sori siitä!

Putinka

Eikö Finnpulpilla ole puolustajia enää ollenkaan? Äänessä ainakin tuntuu olevan iso joukko semmoisia ihmisiä, jotka moittivat ja vastustavat hanketta. Vai onko se niin kehno tehdas, ettei sitä kannata puolustaa?

Epätietoinen

Ei rahasta kannata olla huolissaan, se ei lopu. On vain opeteltava uusi tapa ja jätettävä kerskakulutus. Jos tekee tiukkaa, oravannahkoja on.

EVE

Miksi ihmeessä moottoritien 120 alue on nyt 80? En nähnyt viime sunnuntaina mitään syytä, miksei olisi voinut ajaa 120 km/h. Rajoitukset tuntuvat erittäin turhille.

Autoilija

Vanhempamme varmistivat meille länsimaiset vapaudet. Saksan,Englannin,Ranskan ja USA:n tuella.

Vm-43

Kuopion keskustassa on kivat liikennevalot. Valot vaihtuvat omaan tahtiinsa silloinkin, kun autoja ei kulje ollenkaan. Autolla ajavan ei kannata silti turhautua. Joka valoristeykseen pysähtyessä on esimerkiksi tilaisuus ihailla ruutukaava-alueen arkkitehtuuria.

Positiivinen näkökulma

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Koira haukkuu hyvästä syystä

Aikuiset eivät pyöräile jalkakäytävillä

Gallupeja liian varhain

Voisiko terassi olla savuton?

Vesi kallistui sittenkin

Milloin nousevat viherhäiverusokkaat?

Alkoholista paljon sairautta

Peruspyörät kunniaan

Meidän perheessä on selkeä työnjako

Erja soitti Kuopiota maailmankartalle

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.