Kuuma linja: "Ne makeimmat marjat löytyvät aina muiden pihoilta"

Ne makeimmat marjat löytyvät aina muiden takapihoilta, tai jopa etupihoilta. Röyhkeimat keräävät just sieltä. Hävetkää, hävyttömät!

Muutama marja jäi

Pointti on siinä nopeudessa. Jos ajat 120 km/h hirveen ja sinulta lähtee henki, niin ei siitä hirveä pidä syyttää. Se on auto, joka törmää hirveen, eikä päinvastoin, ja auton nopeus määrää, miten pahat vahingot siitä tulee.

Syytön hirvi

Ihan täytyy ihmetellä, kuinka kansanedustajat tulevat toimeen 6000–7000 euron kuukausipalkkioilla. Eivät juuri tulekaan. Moni joutuukin hankkimaan lisäansioita turuilta ja toreilta laulajina, soittajina tai "asiantuntijatehtävissä" esiintyen. Onnekkaimmat istua pönöttävät valtionyhtiöiden hallituksissa.

Pakko painaa pitkää päivää

Kuka voisi puuttua puistoteitä rumentavaan mainontaan? Rumentaa kaunista kesäkaupunkiamme. Ärsyttävää katsella koko kesän viikosta toiseen.

Aika puuttua asiaan

Hiihtoniilot ja hiihtopomot, miettikääpä sitä, kuinka ylivoimaisia olisivat norjalaiset, jos he olisivat terveitä. Nyt yli 80 prosenttia norjalaishiihtäjistä on astmasairaita, ja jokainen astmalääkkeitä käyttävä tietää, ettei suksi kulje kuten terveenä.

Sukuvikako kun ei...?

Kiitos emerituspiispa Wille Riekkinen ihan kaikista viisaista sanoista, viimeksi Savon Sanomista. Luin ihan joka sanan.

Lissu

Pitäisiköhän jo alkaa miettiä tuota keskustan tilannetta: joka puolella roskaa ja liikehuoneistot näyttävät siltä, että työntävät asiakkaat ja yrittäjät pois, eikä ihme. Keskusta remonttiin.

Mipe

Kiitokset Taito Taskiselle pätevästä tämän ajan ilmiöiden kommentoinnista. Toivottavasti jaksat jatkaa tärkeää toimintaasi lähinnä oikealta laidalta tulevasta kritiikistä huolimatta.

RH

USA:n presidenttiehdokkaalla Donald Trumpilla on ulkopoliittista kokemusta ja näkemystä ainakin keskisestä Euroopasta. Hän on löytänyt ensimmäisen vaimonsa entisestä Tshekkoslovakiasta ja nykyisen Sloveniasta.

A.R.

Jatkuva mollaus eläkeläisten töistä pöyristyttää. Ei työnantaja palkkaisi eläkeläistä, jos nuori jaksava ottaisi työn, joka on päivä kerran viikossa. Asenne eläkeläisten kuntoon ja jaksamiseen ihmetyttää!

Eläkeläinen

Siis ihan tosi törkeää tuo Savon Voiman sähkönsiirtomaksu. Meillä on siskoni kanssa myynnissä entinen kotitalomme. Minulle pesänhoitajana tuli lasku 59,40 euroa. Ihmettelin ja katsoin sitten laskun erittelyä. Sähköön oli mennyt kahdessa kuukaudessa 11,40 ja sähkönsiirtomaksu oli tuo loppuosa. Olimme olleet tasan viikon ajan siinä talossa tuon laskutuskauden aikana, ja silloin oli jääkaappi päällä ja totta kai pidimme valoja. En voi ymmärtää miten paljon sähkö maksaa!

Tuikut esiin

Hyvät koirien omistajat. Eikö teille löydy teitä ja metsiä koirien ulkoiluttamiseen, ettei tarvitse tulla toisten tonttien ja pihojen läpi kulkemaan. Lapset pelkäävät isoja koiria.

Yksityisalue

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Tuulimyllyt vain seisoo

Laudeliina tarpeen

Mummo on kaunis sana

Kukkakedot kunniaan

Koira haukkuu hyvästä syystä

Aikuiset eivät pyöräile jalkakäytävillä

Gallupeja liian varhain

Voisiko terassi olla savuton?

Vesi kallistui sittenkin

Milloin nousevat viherhäiverusokkaat?

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.