Kyllä me selvitään!

Olemme selviytyneet talvi- ja jatkosodan menetyksistä sotakorvauksineen. Me, sisukas kansa, selviämme myös koronasta ja sen tuomista menetyksistä!

Karjalan evakko

Taannoin Attendon lääkäri-toimitusjohtaja perusteli oman asemansa pitämistä 20-vuotisen kokemuksen tuomalla osaamisella. Osaaminen näkyy keskittyneen rahastuksen maksimointiin.

Ulos Attendo

Työttömiä kohta satoja tuhansia. Samalla ollaan huolissaan, kun ei saada kausityöntekijöitä marjatiloille.

Ansaitsemme laman

Finnpulpin mafialta voi Kuopion pelastaa vain EU-direktiivit. Ympäristö tuhotaan ikuisiksi ajoiksi, tuote on suomalaisille tarpeeton, työpaikat kalliita, hiilinielun maksavat köyhät veronmaksajat.

Yrjö

Kaikki hallitukset olisivat selvinneet koronasta kuten siitä voi selvitä. Todellisuudessa hallitus mitataan talouden pelastamisessa.

Tai pelastamatta jättämisessä

Hyvän elämän pääkaupungin Kuopion kaupunginjohtaja haluaa maksattaa vanhuksilla ja sairailla alijäämän. Kuten esimerkiksi 9 miljoonan euron kustannus satama-altaaseen ajetusta maa-aineksesta. Reilua?

Hävetkää!

Siunausta kaikkiin yrityksiin, joissa lomautusten rinnalla leikataan johtoryhmän ja hallituksen palkkioita.

Asenne kohdallaan

Terveys ennen taloutta -hokema on nyt kovassa kurssissa. Olisi helppo tutkia, ovatko nämä kaksi aivan eri asiaa. Jätetään palkat ja etuudet parilta kuukaudelta maksamatta ja tutkitaan sen jälkeen vaikkapa kansakunnan mielenterveyden tilaa.

Tarpeeton talous

Kunpa Lujabetonin painoarvo valtakunnassa toisi myös Savon ja Kainuun rataosuutta sujuvoittavan täydennyksen.

Juna voittaa bussin

Näin korona-aikana olis syytä lopettaa sellun keitto kokonaan ja muutenkin metsän omistajien olis syytä hinnoitella koivukuidun hinta vähintään 50 euroon kiintokuutiolta.

Pehtoori

Jo on ihme, ettei vielä ole herätty huomaamaan kiusaajien ihmisoikeuksia ja huolehtimaan siitä, etteivät he saa toteuttaa itseään. Kuinka he nyt pärjäävät ollenkaan?

Helläsydäminen

Reilu puoli vuotta on taas rouhittu asfalttia urille hengitysilmaan. Ja kesällä paikataan. Saa nähdä, miten pitkään tähänkin hullutukseen julkista rahaa riittää.

Velkaa, velkaa

Nyt kun kaupan koko kassajono odottaa vuoroaan köhien, että edellinen asiakas saa ostoksensa pakattua, voisiko ne tuoteselosteet, viivakoodit, kassakuitit ja nuoruusmuistelot hoitaa vaikka parkkipaikalla?

Kiire odottamaan

On eletty kädestä suuhun, ja päälle vielä velaksi. Nyt kaikki kostautuu. Harmi, että Pentti Linkola ei ehtinyt nähdä loppuun ennusteitaan. Joudutaan palaamaan perusasioihin jotta selvitään.

Valitettavasti

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Milloin nousevat viherhäiverusokkaat?

Alkoholista paljon sairautta

Peruspyörät kunniaan

Meidän perheessä on selkeä työnjako

Erja soitti Kuopiota maailmankartalle

Vesijetti rikkoo mökkirauhaa

Lokit pois torilta

Kaikki lupiinitalkoisiin

Miksi niitty niitettiin?

Entiselämys Kallansilloilla

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.