Lääkkeet pidettävä apteekeissa ja vahvat juomat Alkoissa

Kiitos Harri Jukkala (SS 12.7) kirjoituksesta. Totta joka sana. Miten käy kun vahvemmat oluet ym. juomat ja ”käsikauppalääkkeet” tulevat ruokakauppaan? Se lisää ongelmia monin tavoin. Sekakäyttö lisääntyy, kolmosolut vaihtuu vahvempaan neloseen, viiniä juodaan joka ilta ja niin edelleen. Portit avautuvat monenlaisille ongelmille. Ongelmat myös pahenevat. Lääkkeiden pitää pysyä apteekeissa ja alkoholin Alkoissa.

Ongelmaisen nuoren vanhempi

Vempuloita Kuopio täynnä. Soskusta saa helposti kaiken. Rasvat ja lääkkeet myydään eteenpäin. Taksilla pitkäripaseen. Sinne menee verorahat. Vanhuksille ei kunnon hoitoa saada.

Hoitaja

Ei pelota todistaa henkilöllisyyttään postissa, kaupassa tai virkapuvussa olevalle poliisille. Sivilipuvussa olevan poliisin voi helposti sotkea näihin katupartioporukoihin.

Leijona&Miekka

Minnekä on hävinnyt K-kaupan Pirkka-lehti?

Mummo kyselee

Kiitos Taito Taskiselle asiallisesta kirjoituksesta SS 13.7. Korjauksena Suomen vastuista EU:n kriisimaiden veloista ei ole 4 miljardia vaan noin 9,6 miljardia euroa valtiovarainministeriön 27.5.2016 tiedotteen mukaan.

Näistä ei uutisoida

Kun EU:ta perustellaan rauhanprojektina yhä uudelleen, niin mihin perustuu väite, että olisimme sodassa ilman EU:ta?

Miksi ja ketä vastaan?

Kävin eilen katsastuttamassa ajoneuvon, jonka mittariin oli kertynyt 3000 km edellisestä katsastuksesta. Eikö tämä jos mikä ole sitä turhaa byrokratiaa ja rahan pakkokantoa usein myös paratiisifirmoille?

Kysyn vaan

Vähän sinisilmäinen juttu ukrainalaisista marjanpoimijoista. Joillain tiloilla mansikoita ei riitä ja pienet tulot kuluvat kokonaan asumiseen.

Koppar

Mikäli monille niin kaihoisa ja rakas markka-aika tulisi takaisin, pitäisiköhän maksullisesta wc-käynnistä pulittaa yksi markka vai 6 markkaa? Kupillisesta kahvia 2 markkaa vaiko 12 markkaa?

Pähkäilijä

”Maalaispoika”, voimakas typpilannoitus tekee uusista perunoista vetisiä tusjakkeita. Luomuperunat eivät ole vetisiä samoilla lajikkeillakaan.

Suosi luomua

Voiko olla typerämpää huumoriohjelmaa kuin Villi kortti? No ei varmasti voi.

Ei naurata

Brexitin jälkeen alkoi Suomessa heti kansalaisten pelottelu seurauksista. Pertti Salolainen väitti, että maa on ajautunut täydelliseen kaaokseen ja sekasortoon. Kuinkas kävikään, hetkessä uusi hallitus ja alkoi tapahtua. Tällaiseen päätöksentekoon ei EU:ssa pystytä.

Britannian menestys uhka EU:lle

Rva Taskinen olkaa kiltti ja ottakaa kynä pois mieheltänne, edes vähäksi aikaa. Hän ei itse ymmärrä.

Kohtuus

Veijo Jääskeläinen, kai olet kasvissyöjä, järjestäytynyttä tappamista tapahtuu nimittäin koko ajan, "ruuan" nimissä.

Vegaani

Taas kuutti kuollut verkkoihin. Verkot joutas kyllä museoon tai maalipuiden väliin. Julma kalastusmuoto, saattavat olla kaksi viikkoakin katsomatta.

Surullinen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Kaupunkipyörät kasautuvat

Kaikille pääsy uimaan

Hanhista päästävä eroon

Saunaan tekee mieli

Mistä vettä mökkiläiselle?

Muista lepuuttaja

Hiljaisuus tekee hyvää

Veneet kiinni kunnolla

Maskista luulisi olevan hyötyä

Ikäihmisissä on virkeitäkin

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.