Lämmintä päälle, kylmä tulee!

Nyt on pukeutumisen aika. Säästyt turhalta yskältä ja flunssalta, lapset korvatulehdukselta. Päähine, korvien suojaus, villaista päälle, yöksi villasukat jalkaan.

Säästyt röhkimiseltä

Kaurapuuro olisi ihan hyvää ja terveellistä ruokaa vastaanottokeskuksissa asuvillekin.

Kustannuksia alas

Nyt kannattais meijän siilinjärveläisten lauantaina kiertee Toritien ympäristö kaukoo, vältytään monelta turhalta mielpahalta ja mahollisesti vakavammiltakkii seurauksilta!

Siivetönveikko

Vai tuli poliiseista rahankerääjiä, kun omalle kohdalle sattui! Hurjastelua se on hurjastelu kansanedustajallekin. Ja nyt ei kokouksiin ja kauppaan pääse? Onpa ongelmaa kerrakseen.

Lapsellista touhua

Ahtisaari tarkoittaa tietysti työntekijän palkkojen puolitusta pärjätäksemme kaikki herroja ja narreja myöten Suomessa.

Kohtuulliselle tuntuu

Tosi ikävä, että jo nuorella venäläisellä tennistähdellä on vakava sydänsairaus ja kaikilla norjalaisilla hiihtäjillä vaikea astma, joka johtunee raa’asta meri-ilmastosta.

Sääli

Maan hallitus ja talousoppineet haaveilevat Suomeen lisää työpaikkoja. Parisataa miljoonaa euroa siemenrahana suomalaiseen työhön olisi järkevä satsaus. Laskutikkuni mukaan homerakennusten kunnostus antaisi työtä jo sadalle tuhannelle aikaansaavalle käsiparille vuosiksi.

Insinööri

Kuka muuten maksoi kuubalaisten koripalloilijoitten asianajajien palkat, kun jokaisella taisi olla omansa? Suomen valtio, oletan.

Rikollisia palvotaan

Kova meno jatkuu Kuopion Julkulassa. Ei tietoakaan nopeuksien hidastumisesta hidasteista huolimatta.

Julkulan akka

Yle, jos paralympiaurheilu on yhtä arvostettua kuin olympiaurheilu, niin miksi paraurheilijalle ei soiteta Porilaisten marssia?

Marilaisten porssi

Sairaspäivärahojen maksaminen on vähentynyt. No totta kai on, koska Kela ei myönnä edes vakavasti vammautuneelle nuorelle päivärahaa edes kolmella erikoislääkärin b-lausunnolla.

”Hyvinvointiyhteiskunta”

Onkohan nyhtömaitoa olemassa kuten ennen?

Utareet hellänä

Tuusniemi säästyi suurilta ongelmilta, kun poliitikkoa ei valittu sosiaalijohtajaksi.

Outokumpulainen

Pahan kukat -elokuva on myyty useisiin maihin. Jo toinen sukupolvi on vaarassa tipahtaa yhteiskunnan ulkopuolelle. Elokuvan toivotaan herättävän keskustelua, avaavan silmiä ja muuttavan joidenkin asenteita.

Rehellinen leffa

Kansainvälisen lihavuustutkimuksen tulos: terveitä lihavia ei ole. Tutkijoiden mukaan kävelyä voidaan nimittää jopa ihmelääkkeeksi, niin tehokasta se on sairauksien ehkäisyssä. Fiksut tämän ovat tienneet, vielä fiksummat terveysneuvoja noudattaneet.

Uskon itseäni viisaampia

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Joulutorin pitää olla savolainen

Valoa Valkeisenlammelle!

Ovatko kirkkorakennukset jo ongelma?

Eikö susi saa etsiä ruokaa?

Ymmärrystä ja kiukustusta postilaisille

Liian alhaisia nopeusrajoituksia

Lentovero on ok

Ajatellaan jo kevättä

Säästäkää Itkonniemen kenttä

Loitsuistako apua?

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.