Laivan potkuri moottoriveneeseen?

Kuopiolaisveneilijät! Olen aloitteleva veneilijä ja nyt on ongelma: 300-heppainen perämoottorini vaikuttaa alitehoiselta eikä alumiinibusteri tunnu oikein kulkevan. Voiko moottoria virittää laittamalla isomman, esimerkiksi laivan potkurin nykyisen tilalle?

Tiedosta kiitollinen

Kuopion luottamusmiesten korvauksia pitää pudottaa 33 prosenttia eikä sentinkään korotusta, koska karsitaan niin paljon tukia ja korvauksia vanhuksilta ja yleensä heikompiosaisilta ihmisiltä. Hävettää tällainen toiminta Kuopion kaupungissa.

Johdossako vika?

Seksuaalista häirintää siellä ja täällä. Yksi joukko vaan vaikenee: hoitajat. On omakohtaista kokemusta vuosikymmenien ajalta. Yksikin miespotilas kävi rintamukseen kiinni kaksin käsin, suullisesta kommentoinnista puhumattakaan.

Hoitsu

Liukkaita kelejä luvassa, joten ette te puuhakkaat kuopiolaiset saa sentään puolijuoksua suojateille loikkia. Teidät voi ottaa ohraleipä aivan laulun sanoin: mikäs sull’ on jänönen, kun et enää hyppele?

Liikunnanohjaaja

Valion rekka Rautalampi – Suonenjoki-välillä sunnuntaina kello 15 jälkeen. Autoit meitä tekemään ohituksestasi turvallisempaa, kiitos.

Yksi takanasi ajaneista

Kuinka suhtautua isään, joka ei halua nähdä lapsiaan kuin 3 – 4 kertaa vuodessa? ”En ota” on vastaus.

Ihmeellistä

Miksi pankkien palvelumaksuja maksavat ne, joilla siihen on vähiten varaa? Hyödyistä nauttivat ne loput, tasa-arvoako?

Kysyn vain

Kuopion Asemakoulussa 1950 – 1960-luvuilla oli tietty opettaja, joka hallitsi keinot, kuinka laulun sanat opitaan. Lyhyestä tukasta oli hyötyä. Nykyään vaan päätä silitetään. Tässä ovat tulokset.

On maista kaikista sittenkin....

Suomi on taasen täynnä asiantuntijoita, joiden mielestä kouluissa on vaan kauheita kakaroita. Pahaa tekee lukea kommentteja. Huumori ja huolenpito eivät vaadi liikoja opettajalta. Huolenpidolla en tarkoita paapomista ja passaamista.

Tervetuloa tutustumaan

Kuuntelin eduskunnan kyselytuntia. Ärsyttää opposition jankutus, eikö ymmärretä selvää suomea ? Kyllä Timo Soini on selkeäsanainen.

Ihmetyttää

Lukekaa piispainkokouksen pääsihteeri Jyri Komulaisen ja Ville Grahnin kirjoittama teksti (SS 23.10.). Se kertoo kaiken.

Eräs äiti

Iisalmen ihmehuippuvalmentaja hiihdossa olisi vienyt jalkapallossakin Suomen MM-kisoihin! Hän ei kuitenkaan tiedä tai muista mitään verenvaihdoista, joilla hänenkin maajoukkuehiihtäjänsä saatiin kuntoon Iisalmessa.

Tikulla silmään

Matkustajille voisi myös opettaa tervehdykseen vastaamista.

Kuski

Ihmisiä pelottevia pellejä on hallitus ympäri vuoden, viettävät halloveenia: mitä nyt leikataan.

Pelokas

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Valoa Valkeisenlammelle!

Ovatko kirkkorakennukset jo ongelma?

Eikö susi saa etsiä ruokaa?

Ymmärrystä ja kiukustusta postilaisille

Liian alhaisia nopeusrajoituksia

Lentovero on ok

Ajatellaan jo kevättä

Säästäkää Itkonniemen kenttä

Loitsuistako apua?

Kyllä dödökin haisee

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.