Lelutkin puhtaiksi

Perhepäivähoitajat, muistakaa puhdistaa lasten lelut!

Äiti

Etätyön tekijöiden jaksamisesta on kova huoli, mutta olisitte silti tyytyväisiä, että voitte kotona tehdä työtä ja suuremmalla todennäköisyydellä pysyä terveenä. Kaikille se ei ole mahdollista. On suurempi riski sairastua koronaan, kun täytyy töissä käydä.

Suhteellisuudentajua

Ihmiset ostavat yhä uudempia ja monimutkaisempia autoja. Eivät osaa kuitenkaan käyttää kaikkia ohjaamon nappuloita, koska ajavat pimeässä ilman takavaloja. Liian monimutkaisia yksinkertaisille autoilijoille.

Äly hoi

On naurettavvoo, jottei immeiset ossoo kotijaan sisustoo. Näkkyy olovan tyhmempiä ko vanahempasa ja monj muu.

Iekko

Koronan myötä joutaa kaikista kohteista viedä rahapeliautomaatit pois. Monen eläkeläisen säästöt kasvavat ja siitä aiheutuneet elämän ongelmat poistuvat saman tien.

Positiivinen

Hoitohenkilökunnalle taputan edelleen. Kuppilan pitäjänä en saa tukia, vaikka olen työllistänyt.

Kulut juoksee edelleen

Ruoan kylmäketjusta huolissaan oleville: mitenhän ennen oli työmiehillä savotassa, kun aamulla laitettiin ruoka termokseen. Lienee aika monta tuntia mennyt ruokailuun. Nykyisin vouhotetaan parasta ennen -päiväyksistä ja heitetään heti hukkaan. Ennen leivästä leikattiin home pois ja eikun syötiin.

Ei vatsavaivainen

Toivon todella, että Kuopion Niiralan koulun korjausta ei tehdä niillä virheillä kuin on totuttu näkemään! Liian hyvä ja arvokas kohde pilattavaksi.

Kuulolla

Kiinalaisten tuotteitten kerskakuluttajat, nyt luonto ottaa takaisin. Kiinassa poljetaan ihmisoikeuksia, köyhät joutuneet syömään villieläimiä, jopa lepakkoja, joista korona on peräisin. Kavahtakaa nettitilaajat.

Kotimaiset tuotteet kunniaan

Ruokakaupan kassan ei pidä aloittaa seuraavan asiakkaan palvelua ennen kuin edellinen asiakas on ehtinyt pakata ostoksensa liukuhihnan päässä.

TR

Onko nykyaikaa, ettei löydy sellaista seppää, joka valmistaisi koronalle samantapaisen kojeen kuin poliisilla on – hönkäisy riittäisi viruksen toteamiseen?

Monesti testattu

Poliisit, pitäkää ihmeessä kasvosuojia! Te joudutte tekemisiin monenlaisten ihmisten kanssa, joilla voi olla koronavirustartunta, ja he tartuttavat tautia.

Terveys

Professorin mukaan tupakoivilla on kohonnut riski sairastua koronavirukseen, sillä tupakointi heikentää keuhkojen puolustusmekanismia. Kotikaranteenissa olevien ei pitäisi nyt joutua parvekkeellaan hengittämään tupakansavua vastoin tahtoaan.

Oikeus parvekkeeseen savutta

Nyt kun perheen koululaiset ja lukiolaiset opiskelevat kotona, ruokamenot lähes tuplaantuvat viikossa. Voisiko kaupunki siirtää ruokaan varatut varat suoraan perheille?

Kohtuullista olisi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Milloin nousevat viherhäiverusokkaat?

Alkoholista paljon sairautta

Peruspyörät kunniaan

Meidän perheessä on selkeä työnjako

Erja soitti Kuopiota maailmankartalle

Vesijetti rikkoo mökkirauhaa

Lokit pois torilta

Kaikki lupiinitalkoisiin

Miksi niitty niitettiin?

Entiselämys Kallansilloilla

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.