Lenkki se pitää ikäihmisenkin kunnossa

77-vuotiaana voin jo kokemuksesta sanoa, että terveellisen ruoan ja liikunnan yhteisvaikutuksen hyödyt itsessäni: normaali paino, hoikka vyötärö, vahvat jalkavoimat, enkä käytä lääkkeitä. Minua luullaan kymmenen vuotta ikäistäni nuoremmaksikin.

Nyt mummo lähtee lenkille

Taksien tienestit näyttävätkin perustuvan jatkossa tilauspuhelumaksuihin; hinta soitolta on toista euroa ja vajaan euron kymmensekuntiset. Ei tarvitse lähteä ajoon, kun kytketään vain puhelu päälle ja annetaan ajan kulua. Mainoksessa ei mainita sanallakaan matkan hinnasta. Uudistus on osa sitä Bernerin ja Orpon vapaan kilpailupolitiikan jatkumoa. Eikö tästä hallituksesta päästä millään eroon?

Sarvikuonojen maa

Eläinlääkintä taitaa olla nykyään rahastusta. Pientäkin vaivaa ylitutkitaan niin, että lasku on aina vähintään satoja euroja.

Rahasampo

Harjamäen puutarhan ympäristö Siilinjärvellä kannattaa siivota, sillä se on nyt järkyttävän näköinen autonromuineen. Siivottomuus vaikuttaa varmasti myyntiin, jopa naapuritontin asuntokauppaan.

Kaatopaikka

Luulen, että ihmiset haluavat avoimesti tietoa ja keskustelua mm. rikollisten ns. moottoripyöräilykerhojen toiminnasta. Näkemyksiä kerholaisilta ja kansalaisilta mistä on kyse ja miksi, miten tulisi suhtautua jne. Ilmiöistä on tarpeen tiedottaa ja tarvittaessa niihin vaikuttaa. Mieluimmin ajoissa kuin liian myöhään.

Avoimuutta

Eipä taida kokoomus menestyä Kuopiossa Mykkäsen toimenpiteiden johdosta. Kovin huonolta perusteelta nuo matkakustannukset vaikuttavat ministerien matkakustannuksiin verrattuna.

Fimea kaksi

Hyvä ajatus nämä maahanmuuttopisteet. Maat saisivat ottaa vapaaehtoisesti pakolaisia. Meillekin kerkesi tulla niitä, jotka eivät ole kansainvälisen suojelun tarpeessa. Jospa he saataisiin täältä pois. Maailmalla kyllä elätettäviä riittää, jos sille linjalle lähdetään. Miten käy, jos vihervasemmisto on hallituksessa?

Järjelle käyttöä

Ei voi näkyvämpää ja tyhmempää kiusaamista olla kuin oppositiossa on ollut tällä hallituskaudella. Hävettää olla suomalainen.

Räksyttäjät pois

Radiossa pyörivä Ähtärin pandapuiston mainos on seksistisenä mauton. Pilaa pandaidean. Tavoitteena kuitenkin lienee saada lapsiperheitä käymään.

Keneltä petti arviointikyky?

Ely-keskukselle ja aliurakoijalla kuuluu mitali Savon surkeimmasta tienpätkästä. Kuin pommin jäljiltä on Salmenrannantie Iisalmessa. Laittakaa autovahingot kuvan kera elylle maksettavaksi.

Kurjaa

Kissojen omistajat! Pitäkää kissanne kiinni, etteivät pääse rantaan tappamaan vesilintujen poikasia! Näin tapahtui viikko sitten Kuopionlahden rannassa.

Ikävä tapaus

Sipilä vei taas lomarahasta tonnin kuten viimekin vuonna. Muistakaapa tämä seuraavissa vaaleissa.

Ex-kepulainen

Vihaan itikoita. Tulisipa pakkaset.

Talven fani

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Energiaa vedestä

Onnea KuPS!

Myydään Kuopio-halli pois kuleksimasta

Myydään eniten tarjoavalle

Snellmaninpuistosta tulee vielä hieno!

Puunkorjuu on taitolaji

Remonttiin pitää varautua

Maisemakonttori ei toimi

Vegaanikin suosii suomalaista

Entäs kissat?

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.