Linnanjuhlilta puuttuu muikkukukko!

Kyllä on linnanjuhlien juhlamenu kovin yksipuolinen ja arkiruokapitoinen. Tarjolla ei ole edes muikkukukkoa ja kokkelipiimää. Turhat bilettäjät ja turhakkeet leikkivät kuninkaallisia, vaikka ollaan tasavallassa. Eikö nämä kemut voisi lopettaa. Itsenäisyyden halventamista tämä elvistely.

Rasvaniska

Matka käräjille pitenee, mutta sote-palvelut luvataan turvata kaikille. Osa jää matkalla kuitenkin tien poskeen, koska ely-keskus on tehnyt jo teille hoitoluokat.

Sohjossa soteen

Tuusniemen onnettomuus kertoo tienhoidon nykytason. Auraus laiminlyödään ja laitetaan vaan suola. Tätä tapahtuu myös Kuopion motarilla.

Reppuri

Laitan itsenäisyyspäivänä 3 ulkolyhtyyn sinivalkoiset kynttilät palamaan ja kylätien varrelle sinivalkeat roihukynttilät. Ukkini ja appeni haudalle vien myös kynttilät. Veteraanit taistelivat meille tämän maan, siitä kiitos heille.

Pojantytär

Kun pankkiiriliike tuputtaa rahastosijoituksiaan, älä tee mitään sijoituksia ennen kuin olet saanut rauhassa kotona selvittää, millaiset ovat kustannukset.

Rahoittavat toiminnan juuri näin

Kyllä ennen oli helppoa pärjätä tiellä kaikissa olosuhteissa, kun ei ollut vaanivaa liukkautta ja suistavaa keliä. Vasta puusta alas tulleina banaaninmaku suussa ajetaan idiootin lailla, oli olosuhteet mitä tahansa.

A-sianhoitaja

Valontuoja-patsaan tekijätkin kuopiolaisia alusta loppuun. Asia kuin asia, voitto tulee Savoon.

Kyllä meidän kelpaa

Hoitajat eivät usein ehdi siirrellä potilaita huoneesta toiseen sen mukaan kun miehiä ja naisia tulee ja menee. Sukupuolen lisäksi pitää huomioida muitakin asioita. Usein se, että miehet ja naiset laitetaan samaan huoneeseen takaa, ettei ennestään ruuhkainen päivystys mene täysin tukkoon, ja potilaat pääsevät jatkohoitoon.

Sairaanhoitaja H.L.

Miksi joulumessu Kuopion Ison hautausmaan kappelissa on peruttu? Säästääkö kirkko?

Jokajouluinen tapa

Ottakaa DNA-näyte tuntemattomien sotilaiden haudoista, jos vaikka vainajan tunnistus onnistuisi (SS 30.11.).

XYZ

Tieliikennelain 34 § mukaan äänimerkki on annettava vaaran välttämiseksi. Laki edellyttää käyttämään ”tööttiä”, ei kiellä.

Turvallista unta

Pankin johto voisi taata itse nämä konkurssifirmat.

Äly hoi

Elyn virkamies kertoi soittoja olleen Tuusniemen onnettomuuden tieosuudelta 2 – 3, eli kuulema ei paljon. Se ei kerro koko totuutta tien kunnosta, koska turhautuneena tien kuntoon ei viitsi enää soitella.

Mutta kun

Bussipysäkillä. Viima ja pakkanen. Ai että paleltaa, valittaa tyttölapsi noin 15 v. Ei hattua, kengät sukattomissa jaloissa, takinliepeet auki. Vanhemmat, katsokaa nuortenne pukeutumista ja opastakaa siinä eksyneitä.

Savolanniementie

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Maaseutua morkataan liikaa

Vain parempi väki lentämään

Hyvää mieltä hassuttelusta

Itärata tarvitaan

Hoitoalan arkipäivästä kerrottava

Kotkatkin karkaavat

Liian tiukat pesutupasäännöt

Vapaa-ajanohjausta ei tarvita

Ei kuopiolaisten rahoja Savonlinnaan

Taiteesta maksakoot sponsorit

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.