Lisää tapahtumia Kuopion matkustajasatamaan

Kohta on Kuopiossa Kalaryssääs. Voisiko satamassa olla myös Riistapammaas eli tarjolla olisi riistaeläinten lihaa, taljoja, täytettyjä riistaeläimiä, ohjeita riistaruokien valmistusta varten ja kaikkea mahdollista riistaan liittyvää?

Niilo

Järkyttävää vastuun pakoilua selitellä, miksi syyttömiä lapsia ei tuoda viranomaisten toimesta ja valtion kustannuksella Suomeen. Eikö tähän voi käyttää ulkomaa-avustusrahoja? Äidit tulkoon omin neuvoin tai olkoot siellä.

Vastuu päättäjillä

Englannin parlamentissa on meno kuin englantilaisten fanien kansoittamassa jalkapallo-ottelussa. Suojautukaa kuulosuojaimilla ja kypärillä.

Hurjalta näyttää

Kysyttiin, miten pienituloinen yksinhuoltaja säästää itselleen eläkkeen. Valintoja. Valitse niin, ettei sinusta tule pienituloinen yksihuoltaja. Valitse ammatti, josta saa enemmän tuloja, valitse koulutus. Älä valitse ensimmäistä parikymppisenä vastaantulevaa puolisoksi, vaadi kumppanilta laatua, opettele näkemään, kenestä on kumppaniksi, kenestä ei.

Siinä neuvot

Uutisten mukaan alakouluihin kaivataan miesmalleja. Kannatan lämpimästi.

(Very) naisope

EU:n ja nykyhallituksen palkkaamien ylimääräisen virkamiesverkoston ja puoluetuen palkkasummalla olisi saatu valtava määrä kentälle poliiseja, joita tarvitaan.

V.V.

Kuopion kaupungin rakennusvalvonta ei ole yrittäjäystävällinen.

Pk-yrittäjä

Kusti polkee ja posti kulkee maailman hitaimmin. Postin toiminta on organisoitava nykyaikaiseksi ja osaamaton johto erotettava koska heillä on taito ainoastaan nostaa osaamiseen nähden käsittämätöntä palkkaa.

Postia ootellaan

Aamu-uutisissa: uudesta tappopelistä odotetaan menestystä. 14 miljoonaa eniten tappaneelle suomalaiskaksikolle, sitä kutsutaan e-urheiluksi. 15 minuuttia pohditaan, miksi poliisit yritettiin tappaa.

Mustavalkoinen

Kuopiolaiset pakolliseen uudelleenkoulutukseen! Päähän on taottava, että aikuiset eivät saa ajaa pyörällä jalkakäytävällä. Miksi lakia rikotaan?

Jalankulkija vaarassa

Uutisen mukaan Helsingin posti toimii mainiosti pelkästään johtajien työpanoksella! Yhtiöittämispäätöksen seuraukset olivat ennakoidut.

Sumutusta

Kuopion Puijonlaakson Sammakkolampea kuten myös keskustan Valkeisenlampea rehevöittää koirien tuhansien kilojen ulostemäärät. Koirien omistajista alle prosentti kerää ulosteet pois luonnosta. Ongelmaa on turha kaunistella ja puolustella.

Jätevero koirien omistajille

Malinen, onko ihan varmaa, että pärjäät kaksi kuukautta ilman palkkaa? Ettei vaan tulis sossun keikka.

Nyt kurnii

Kokoomuksen Mykkänen siirsi sisäministerinä ollessaan kriisihallintakeskuksen Kuopiosta Helsinkiin, nyt sitten vastustaa virastojen siirtoja.

Ihmettelijä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Kännykkä on nykyajan pyhä lehmä

Savossa halutaan polttaa puita uunissa ilman helsinkiläisten neuvoja

Kuopion tori tarvitsisi myös suurkirppiksen – ei sitä pidä perua

Talvi pilasi golfkenttien ruohikot, eivät kenttämestarit

Jos ei ole rahaa, niin joutaa mennäkin Joensuuhun katsomaan pesäpalloa!

Kämärinkoskesta voisi kehittää turistipyydyksen

Muistakaan, rakentajat, pörriäistenkin viihtyvyys!

Kun olisi vielä kypärät kaupunkipyöriin

Ministerit, älkää koskeko varastokirjastoon!

Karjalanpiirakkoihin on pistetty monenlaisia täytteitä

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.