Lukijan Sanomat: "Voi, kun vaimo toisi joskus vaikka six packin tai mäyräkoiran"

Helka Shecter kirjoitti vaimolle tuotavista kukista. Voi, kun vaimo toisi joskus vaikka six packin tai mäyräkoiran.

Mies

Vanhenemisen myötä joidenkin persoona muuttuu negatiiviseksi ja muisti pettää. Nämä muuttuvat läheisilleen ja naapureille loputtoman pahantahtoisiksi. Läheisten ja naapureiden avuntarjoukset otetaan loukkauksena. Reppanoitahan nämä nykyvanhukset eivät ole, osaavat vaikuttamisen keinot ja tietävät kyllä kaikki oikeutensa, vaikka velvollisuudet jo unohtuivatkin. Älkää hyvät ihmiset ottako totuutena kaikkea, mitä näiltä kuulette.

Kahden vuoden painajainen

Aikamoinen ihmehän se olisi, jos Venäjä ei päivystäisi Itämerellä, kun nämä Nato-joukot jotostelevat hankalasti havaittavissa maastoasuissansa jo ties miten lähellä Pietarin portteja.

Silloin tällöin politrukki

Jalkapallotuomarit, miksi rangaistusalueella tehty virhe rangaistaan lähes aina tuplasti: rangaistuspotku ja varoitus?

Kohtuutonta

Aikoihin on eletty, kun Suomen ylioppilaskuntien liitto toivoo maksutonta ehkäisyä. Eikö liitolla ole todellisia asioita ajettavaksi opiskelijoille? Asuntoja ja ruokaa olisi ajettava.

Hävetkää

Mansikat maksavat sen, mihin ostajat hinnan nostavat. Älytöntä meininkiä. Ollaan yksi kesä mansikoitta, niin eiköhän hinta putoa siihen, mikä on kohtuus, 30 e/laatikko. Nyt myyjät hymyssä suin ilmoittavat hinnan ja takanapäin nauravat partaansa.

Mustikat näköä parantavat

Raju oli alueemme monopoliyhtiö Savon Voiman hinnankorotus kesäkuun alusta! Perusmaksun korotus 33 prosenttia (ennen 17,62 e/kk, nyt 23,44 e/kk) ja siirtomaksun korotus 22,5 prosenttia (ennen 2,79 cnt/kwh, nyt 3,42 cnt/kwh). Eivätkö kuluttaja- ja hintaviranomaiset voisi puuttua asiaan, koska korotukset taitavat olla suuremmat kuin kohuyhtiö Carunalla, jonka korotuksiin puututtiin ja niitä kohtuullistettiin.

Sähkönkäyttäjä

Suonenjoen Nordea lukitsi ovet ja sammutti valot. Mistä me maksamme palvelumaksuja? Kertoisiko joku viisas, vaikka nordealainen.

Asiakas

Terroristit hakevat julmuuksilleen mahdolllisimman suurta julkisuutta. Joskus tuntuu siltä, että media potkaisee heidän syöttämänsä pallon maaliin.

Ylimääräiset uutiset

Natoon ei kannata liittyä vaan olla sekaantumatta muiden maiden asioihin. Nato on täysin kädetön mielettömiä kostoiskuja vastaan Euroopassa. Eikä ärsytetä Venäjää.

Vastatoimet arvattavissa

Kiitos Ismo Taskiselle ajoneuvovero-kirjoituksesta 15.7. Olen minäkin laskeskellut ja ihmetellyt, miksi julkisuudessa ei ole keskusteltu kyseisen veron rajuista korotuksista.

Hybridiautoilija

Mikä viivyttää Karttulan uuden koulun rakentamisen aloittamista? Entä Oikotie-Lähdetie-Pankkitie-katujen peruskorjausta? Ainoat asiat, joilla Kuopion kaupungilla on kiire, on sulkea vanhusten hoitokoti ja purkaa roskien yhteyskeräyspisteen rakennus!

Ihmeellistä priorisointia

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Tuulimyllyt vain seisoo

Laudeliina tarpeen

Mummo on kaunis sana

Kukkakedot kunniaan

Koira haukkuu hyvästä syystä

Aikuiset eivät pyöräile jalkakäytävillä

Gallupeja liian varhain

Voisiko terassi olla savuton?

Vesi kallistui sittenkin

Milloin nousevat viherhäiverusokkaat?

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.