Mäkihyppyyn pitäisi saada sukupuolineutraali sarja, ehdotetaan Kuumalla linjalla

Jos koiravero tulee Kuopioon takaisin, sen jälkeen kaikki jättävät keräämättä koiriensa kakat, pitäähän rahalle saada vastinetta. Suurin osa kerää nytkin kakat. Aivan turha syyttää kaikkia koiranomistajia keräämättömistä jätöksistä, vain muutama pilaa kaikkien maineen. Ei saa rankaista syyttömiä! Entäs juomatölkit, tumpit, karkkiroskat..., verolleko nekin? Jos on vara ostaa, on vara maksaa roskaverokin.

Koiraton

Kaikki kissanristiäisaloitteet hyväksytään, mutta 85000 ihmisen aloite ehdotetaan hylättäväksi älyttömillä selityksillä? Tyrmistynyt

Onko turhempaa vakanssia kuin kielteisten turvapaikkahakijoiden palautuslentoja turvaavien poliisien tarkkailija. Ei liene halpaa lystiä palautuslennot ilman tarkkailijoitakin.

Silkkaa verovarojen tuhlausta

Kirkostahan se vihkiminen ja avio-onni eivät ole kiinni. Ja jumala, mikä hän itse kullekin onkaan, tuskin haluaa ihmisen asettuvan tuomaroimaan lähimmäisiään toisen luokan kansalaisiksi.

Sairaanhoitaja

Helena, olet ihana ihminen, kun luovutit suuren osan sinua syöpäsairaiden hyväksi, hiuksesi. Jotkut saavat ison ilon elämäänsä hiuksistasi.

Delia

Oslon HS134 -mäkihypyn Suomen neljä parasta mieshyppääjää eivät tuloksillaan olisi yltäneet naisten saman mäen kilpailussa 10 parhaan joukkoon.

Sukupuolettomaan kilpailuun

Suomessa ei ole varauduttu 12 000 maassa laittomasti oleskelevien elättämiseen. Kissa ja hiiri -leikissä palaa miljoonia päivittäin, kaikki se raha on poissa vammaisilta, vanhuksilta ja köyhiltä!

Elintasopakolaiset pois

Mikäli kunnan tiemestari ei ole tarjouspyynnössä älynnyt vaatia sitä pientä lippaa aurauskalustoon, niin ei sitä sitten tarvitse käyttää tai sitä ei ole.

Penkkapökiläs

Minä niin mieleni pahoitin Rautavaaran kirjaston uusista aukioloajoista. Kirjastossa on todella hyvä palvelu ja aineisto. Silti se avoinna vain kolmena päivänä viikossa. Paljonko ovat säästöt?

Lukeminen kannattaa aina

Nykyajan trendi lienee kaiken henkilökohtaisen vastuun ulkoistaminen. Valitetaan kurjasta elämästä, mutta ei työskennellä parempaa tavoitellen tai uskalleta tehdä muutoksia. Jäädään voivottelemaan asioita, joihin ei voi itse vaikuttaa. Elämä on suurimmaksi osin valintojen maailma.

Valitsija

Missä ovat maahanmuuttajataustaiset tulkit, kääntäjät, ATK-tukihenkilöt, opettajat ja koulunkäyntiavustajat? Yrittäjät, työmiehet, maanviljelijät? Herätystä koulutussuunnitteluun!

Suomi nousuun nopeammin

Julkunen mollattiin monelta taholta Kuopio radion toimittajista. Kuunnelkaa tätä laumaa. Vinkuvat suotta.

Savon ukko

Turha paperisota, järjetön pykäläviidakko ja valtiovallalle tuen puute estää esimerkiksi maahanmuuttajia ryhtymästä yrittäjiksi. Missä katukahvilat, ravintolat, kulmakaupat ja kukkakioskit?

Junttila

Hyvät naispuoliset kuntavaaliehdokkaat. Älkää käsitelkö mainoskuvaanne tuntemattomaksi. Nimi on tuttu, mutta kuva on otettu ainakin 30 vuotta sitten tai retusoitu sille vuosikymmenelle. Ei kuva ratkaise vaan asioiden hoitokyky.

Itsekritiikkiä toivotaan

Kuka käynnistäisi asian; kansanedustajien määrä pudotettaisiin sataan henkilöön ja julkkishallinnon palkkaremontti aloitettaisiin. Jos äänestysprosentti jää alle 50:n, niin kansantahto ei ole toteutunut. Nyt on aika näyttää vaaleissa kansantahto.

Pettynyt politikkoihin

Olipa hyvä kirjoitus eläkeläisistä! Haluan lisätä, monet meistä tekee vapaaehtoistyötä eläkeläisten parissa.

Kaarina Pasanen

Koiravero vähentäisi koiria ja niiden jätöksiä!

Jätöksiin kyllästynyt

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Urheilu ei ole leikkiä

Laaja-alaisuus kunniaan

Metsästyskoira on eri juttu

Merkkejä puuttuu

Eroon kevytautoista

Kunpa voisi elää ilman lääkkeitä

Suomi jäi sivuun

Talouskoulusta ympäristöoppia

Hieno kampanja keskustassa

Missä telkkarin futiskarsinta?

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.