"Mahtuisiko torille katukeittiö, jossa voisivat vierailla muiden paikkakuntien ”nimiravintolat”?"

Satoa-festivaali on ihana. Mahtuisiko torille muuna aikana katukeittiö, jossa voisivat vierailla muiden paikkakuntien ”nimiravintolat”. Julkkiskokki voisi vetää showta.

Herkkusuu

Ei pitäisi tarttua laulujen sanoihin, vaikka lauletaan ”on siinä mies ja nainen”, jokaisessa suhteessa on aina kaksi erilaista osapuolta.

Ilman pilkkujen halkomista

”Iltarusko” 24.8. SS. Kirjoituksesi oli hauska ja osuva. Näin se juuri on. Aamuisin hortoilen etsien lukulaseja. Löytyväthän ne aina sieltä mihin ne illalla jätän. En vaan heti muista. Vilkaisen peilin edessä, suurentavilla laseilla jo rypistyneitä kasvojani. Olenko se minä? Kyllä. Jotain tuttua kuitenkin havaitsen silmissä, katseessa ilon ja ilkikurisen pilkahduksen.

Huumorilla uuteen päivään

Suomen kansantalous nousee kyllä alhostansa, mikäli päättäjämme kykenenevät uusimaan ne aiemmat ystävyys- ja avunantosopimukset, sekä venyttämään eurot ja ruplat niin soikeiksi, että vienti Venäjälle elpyy 70-luvun ennätystasolle. Vai mitä, Sauli ja Vladimir?

Silloin tällöin politrukki

Kerropa Nuorna vitsa väännettävä, miten alle kaksi tuhatta euroa kuussa hankkinut kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti, joka on välillä työttömänä, säästää eläkkeelle pesämunaa.

Eläkkeellään pärjäävä

H. Maukonen kirjoitti ”suurituloiset eivät ymmärrä eläkeläisiä”, se on juuri näin. Tiedoksi ”Nuorna vitsa väännettävä”, jos palkka työstä ollut alle 2000 e/kk koko työuran, niin ei siitä säästöön jää.

Lapset kotona hoidettu

Kovasti nyt markkinoidaan ratkaisukeskeistä terapeuttikoulutusta. Kolmen tapaamisen kokemus: ”terapeutti” tarjosi omia valmiita vastauksiaan. Kustannus 220 euroa. Tätäkö on ratkaisukeskeinen ”terapia”?

Ulkopuolelta ohjelmoitavana

Siilinjärven Toivalassa vallantiellä on 40:n rajoitus! Siellä ajetaan jopa 80:tä. Ratsian paikka.

Missä poliisit

Alkoholin vaikutuksen alaisena ihmiset tekevät helposti vääriä valintoja. Nakkikioskit tulisikin velvoittaa tarjoamaan vain vegaanisia vaihtoehtoja, ettei ihmisten heti herätessään tarvitsisi hävetä valintojaan.

Oppia ikä kaikki

Ylen pitäisi hoitaa tiedotusvelvollisuutensa lähettämällä joka päivä ilmastokatsaus, jossa eri tavoin ihmisiä muistutettaisiin ilmastonmuutoksesta. Pisto sydämessä saa toimimaan oikein.

Tarpeellinen muistutus

Olisi kysymys johon pitäisi saada vastaus. Kumpi väistää Riistaveden Lähemäentiellä, sekö joka yrittää nousta pohjoismäkeä ylöspäin, vai se joka taiteilee tien urissa mäkeä alas?

Uraohjus

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Kuopion uuden uimahallin kuntosali ei onnistunut

Muoviputkesta ei ole linnunpöntöksi

Miksi Kulmunia ei kukaan puolusta?

Kallaveden pinta alkaa uhata jo syystulvilla

Nuha ei ole nyt mikään pieni vaiva

Kännykkä on nykyajan pyhä lehmä

Savossa halutaan polttaa puita uunissa ilman helsinkiläisten neuvoja

Kuopion tori tarvitsisi myös suurkirppiksen – ei sitä pidä perua

Talvi pilasi golfkenttien ruohikot, eivät kenttämestarit

Jos ei ole rahaa, niin joutaa mennäkin Joensuuhun katsomaan pesäpalloa!

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.