Mieltä osoittamaan Aleppon puolesta

YK ja EU ovat hampaattomia Syyrian kansanmurhan suhteen. Suomessa yksi kuollut sai tuhannet mielenosoittajat liikkeelle. Miksi ei mikään taho suunnittele kymmenien miljoonien ihmisten samanaikaista mielenosoitusta Euroopassa Aleppon asukkaiden avun puolesta? Se olisi tukemme sodan jaloissa kärsiville.

Herätys siviilit kaikkialla!

Huoltoaseman wc:ssä on oven pielessä lista, josta näkee, milloin siellä on käynyt siivooja, mutta ei sairaalassa, jossa potilaana ihminen, joka ei osaa pyytää apua ja kärsii hirvittävistä kivuista. Mistä minä omainen tiedän, kauanko hän on ollut yksin tuskissaan, ilman hoitajan käyntiä. Vinkki: Laittakaa A4-arkki potilaan oven pieleen ja puumerkki ja kellonaika hoitajalta, kun on käynyt.

Hyvä teko

Valopää-autoilijoille kysymys: miksi laitatte pitkät valot päälle, vaikka katuvalot palavat, kun ajatte vastaan pyöräilijää, jolla palaa pyörässä valo, vaikka sitä ennen ajatte lyhyillä? Sen takia ajan pimeänä, etten ärsyttäisi heitä.

Pimeä pyöräilijä

Kiitos Sami Vainio erinomaisesta kirjoituksesta eutanasian puolesta! Olen täysin samaa mieltä.

Kuolinvuoteen äärellä ollut

Hirviä on liikaa, ja on hyvä, että niitä syksyisin rajoitetaan metsästämällä. Hirviseuruetta koskevat omat lait ja pykälät, jotenka villin lännen meininki on tosi kaukaa haettu. Kautta aikojen on pyöritty sivuteillä ja talojen läheisyydessä, ei siinä ole mitään uutta eikä moitittavaa, päinvastoin ainakin täällä sinisen tien varrella.

Kaupungin rajalta

Miksi te naiset laitatte lenkille hajusteita? Koko paana haisee jo kaukaa ja pitkään, kun kuljette. Mieluimmin hengittäisin raitista ulkoilmaa.

Kielelle jäi hajuvetenne

Piakkoin lähes jokainen eurooppalainen suurempi valtio on pommittanut Syyriaa takaisin kivikauteen. Tämäkö on sitä eurooppalaista arvopohjaa?

Pöllämystynyt ratsuväen rakuuna

Eero Hynninen: kirjoitit täyttä asiaa. Itse välttelen pitkillä matkoilla samasta syystä Viitostietä. Hyvä reitti pääkaupunkiin on Suonenjoki – Pieksämäki – Kangasniemi – Joutsa – Lahti – Helsinki.

Jartsu

Ovatko ihmiset tasa-arvoisia liikenteessä vai suosiiko poliisi polkupyöräilijöitä? Autoilijoita sakotetaan, mutta lakia rikkovia pyöräilijöitä palkitaan valoilla. Pyöräilijät eivät välitä opetella liikennesääntöjä, koska poliisi ei puutu heidän rikkeisiinsä.

Laki ei näköjään kaikille sama

Äskettäin Kelan palveluissa taas melkein päivän kestänyt laaja ”häiriö”, joka esti melkein kaiken sähköisen toiminnan, paljastui palvelujenestohyökkäykseksi. Sen piti olla jo ohi tiedotteen mukaan, mutta edelleenkään ainakaan kanta.fi:ssä ei päässyt pankkitunnuksillaan omakantaan eikä Kelan sivuille asioimaan. No kannattiko siirtää ne kaikki palvelut sähköisiksi?

Kysyn vaan

Terveiset bakteerikammoiselle ”Kaikki vaan sisään”: Pestään pinnat kaikkialla ja näin kasvatetaan allergioiden määrää!

Järki käteen vielä kerran

Vihapuheista puheen ollen: Pitäisi keskustella myös Koraanin vihapuheista.

Nollatoleranssi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Miksi leski jätetään yksin?

Tytökin KuPSiin

Paperista puhuminen on tylsää

Kannattaako Puijonkadun remontti?

Isojen rekkojen vauhti pelottaa

Maaseutua morkataan liikaa

Vain parempi väki lentämään

Hyvää mieltä hassuttelusta

Itärata tarvitaan

Hoitoalan arkipäivästä kerrottava

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.