Miksi Kauppakatu kallistui?

Näkövammaisia vartenko paljon työtä vaatinut salmiakkikuviointi Kuopion Kauppakadulle tehtiin? Oma ”jalomielisyys” nostetaan nyt selitykseksi ylisuuriin kustannuksiin.

Ällöttää

Kuopion investointivimman takia korotuksia on tulossa veroäyriin, kiinteistöveroon, vesimaksuun, kaukolämpöön, vuokriin ja sähkönsiirtoon.

Maksaja

Jalkapalloväki kiittää Kuopion päättäjien ”yksimielistä” 48 – 8 päätöstä stadionhankkeen edistämisestä.

2 650 lisenssipelaajaa

Vanhusten tuetun asumisen talot ja vanhainkodit unohtuivat Kuopion investointibuumissa. Valtuutetut, montako huonokuntoista vanhusta asuu kotona yksinäisyydessä ilman riittävää hoitoa tai ovat sairaalassa? Kuopio sanoo olevansa hyvinvointikaupunki.

Ei kaikille

Kela ja Pro-keskus vähät välittävät kyytivalituksista. Ainut keino on tilata aina Kela-kyyti, kun on siihen oikeutettu, vaikka matka on lyhyt. Silloin autot eivät riitä ja asia saa huomiota.

Ennustaja

Hieno juttu, Risto Ockenström SS 8.12.). Puit sanoiksi minunkin ajatukseni. Kiehahti hieman täälläkin.

Maalainen

Ari Lahti maksaa miljoonan vuodessa omistaan KuPS:lle, mutta ei ole valmis osallistumaan stadionin rakentamiseen kaupungille järkevillä ehdoilla. Miksi ihmeessä kaupungin pitäisi nyt maksaa stadion järjettömillä ehdoilla? 15 – 17 miljoonaa, ja ylläpito voi kaatua kaupungin syliin vielä sekin!

H.L.

Kiitos Paula Auvinen ja Neea Berg, että jatkatte pelaamista ja vieläpä Kuopiossa hyvänä esimerkkinä nuoremmille jalkapalloilijoille ja muillekin.

The Sun is still shining, thanks a lot!

Kuopion kaupunki vatuloi taas henkilökunnan pysäköinnissä, laittavat maksulliseksi myös kylmäluvat. Kaiken pitäisi olla valmista 1.1.2019. Näin saadaan uusia sakotettavia.

Hyvää Joulua Herrat

Olipa pettymys 1.12. KalPan ottelussa, kun väliajalla hain grillimakkaran, niin se olikin höyrymakkara. Miksi grillaaminen lopetettiin?

Pelkkää kahvia

Jospa Tuukka Heikkilä lukisi Tuulilasi-lehdestä kansanauton sähköversion testin (SS 9.12.). Sillä ei pääse kuin hädin tuskin 100 kilometriä talvisissa olosuhteissa, ja jos haluaa käyttää hellekesällä ilmastointia, niin sama juttu. Jospa siirryttäisiin kaasu/vetyautoihin. Saksassa, Tanskassa ja Japanissa ne ovat jo käytössä.

Kaasuttelija

Matti Korhoselle (SS 9.12.) ja hänen laillaan ajatteleville: Karjalaiset eivät todellakaan olleet kommunistisessa Neuvostoliitossa ja halunneet muuttaa Suomeen, vaan he olivat ja ovat suomalaisia, jotka sodan takia joutuivat jättämään Suomessa olleet kotinsa ja lähtemään evakkoon kotimaansa Suomen sisällä. Satojen tuhansien evakkojen raskas taival oli siis koko ajan maamme rajojen sisäpuolella.

Lukija

Nykyaikainen oravannahkakauppa toimii ilman nahkoja ja rahaa. Se on palvelus palveluksesta tai apu avusta. Yksinkertaista ja toimivaa!

Ei kipua

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Kaikille pääsy uimaan

Hanhista päästävä eroon

Saunaan tekee mieli

Mistä vettä mökkiläiselle?

Muista lepuuttaja

Hiljaisuus tekee hyvää

Veneet kiinni kunnolla

Maskista luulisi olevan hyötyä

Ikäihmisissä on virkeitäkin

Kongressihotelli on tosi korkea

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.