Milloin kävit viimeksi yllätyskylässä?

Miettikeepä, millon ootte rohjennu pistäytyä ihan vain jonkun tuttavan luona kylässä. Ei välttämättä sukulaisen.

Rohkeutta

Kaupunki nipistää omaishoidosta yli 130 000 euroa. Ei voi olla todellista! Omaishoitajat ovat ryhmä, joka tuo mittavat säästöt. Hävetkää, päättäjät.

Exel

Ei ole merkitystä sillä, nauhoitettiinko se Trumpin kuuluisa ruma mielipide salaa vai ei. Yhtä kaikki se paljastaa sanojan sydämen asenteen. Kaikki sopimaton puhe kertoo paljon kielteistä sanojasta itsestään.

Nainen

He, jotka väistelevät Viitostien kameroita, ovat pahimpia törmäilijöitä liikenteessä! Heinolaankin on tulossa kameroita. Kuljetteko sitten bussilla?

Pena

Postin kuski Siilinjärvi – Kuopio-motarilla: Oletko kuullut turvavälistä? Noilla nopeuksilla se on enemmän kuin 5 metriä, eikä ohituksen jälkeen siirrytä etupuskuriin kiinni. Samat terkut muillekin.

Turvallista matkaa!

Olen täysin samaa mieltä Eero Hynnisen kanssa peltipoliisien haitallisuudesta sujuvan liikenteen kannalta.

500 00 km vuodessa

Kun jaetaan juhlavuoden määrärahaa, voitaisiinko tarjota kaikille vanhuksille Suomessa juhla-ateria paikassa, johon he jaksavat lähteä.

Mummeli

Syntyi hirveä älämölö, kun työaikaa lisättiin muutama minuutti. Miksi ruuhka kotiin päin alkaa jo kolmen jälkeen? Mihin tunti työaikaa on hävinnyt?

Suomi 100

Kiitos Sami Vainio Äänettömän huuto -kirjoituksestasi. Valitettavasti niin totta joka sanasi. Sama kokemus omaisemme viimeiseltä elinajalta.

Suru

Voe tokkiisa kun nykyään pittää vanhemmille antaa vinkkejä lasten syyslomatekemissiin. Ennen maalla otettiin lapset mukaan navetalle ja rankamehtään. Pikku hommia tekivät ja aika kului hyvin. Liekö miten raumatisoituneet, kun ei päässeet ulkomaille.

Mummu

Roosa nauha -päivä 14.10. Kuopion Sokoksen kongissa oli kymmenen pisteen osoitus hyvästä yhteistyöstä. Kiitos Pohjois-Savon syöpäyhdistys, Sakkyn opiskelijat ja opettajat sekä kaikki, jotka annoitte tukenne syöpätutkimukselle.

Yksi ruusu

Seurakunissa soitetaan kirkonkelloja Aleppon uhreille. Miksi ei soiteta Jemenin sodan uhreille? Siksikö, kun Syyria on mainittu Bibliassa Jesajan kirjan 17. luvussa, vai onko kyseessä poliittinen mielenilmaisu? Bibliassa on kirje myös roomalaisille, mutta eipä soiteta kirkonkelloja Accumolin maanjäristyksen uhrien muistolle.

Acrimonioso

Kiitos, Anna Vanhanen, kolumnisi 15.10. osui naulan kantaan!

Helli J. ex-ope

Milloin Kuopion kaupat ja marketit ottavat tämän hyvän asian käytäntöön: hävikkihedelmät ja vihannekset poistohinnalla kiertoon meille asiakkaille? Biojäte vähenisi, asiakas ja kauppa hyötyisi.

NM smoothie

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Kannattaisi juhlia

Palautetta kansalta

Työaikaa kulutetaan turhaan

Vääriä kilpailijavalintoja

Kuka ja mikä muuttaa ilmastoa?

Tekojäätä muillekin

Missä on heijastimien tukkukauppa?

Miksi urheilujuhlijat saavat rikkoa paikkoja?

Koppi jäi puuttumaan

Kännykkä kaipaa kehittämistä

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.