Minne vien jätteeni?

Yllätys aamulla: Maaningan kylän keskustan jäte- ja kierrätyspiste kiinni ja laudat ikkunoissa. Missä lie nyt lähin vastaava paikka? Unohtui toimijoilta asiakkaille tärkein juttu, tiedotus joka talouteen.

Eläköön sekajäte jälleen

Halloween on sairasta juhlintaa.

Tätä mieltä

Kiitos Erkki Ryynäselle hienosta ja ajankohtaisesta kirjoituksesta (SS 29.10.). Onko järkeä keskittää kaikki metropoleihin, tärkeää olisi pitää koko maa asuttuna ja elinvoimaisena. Ja sitten tuo VVO on yleishyödyllisen yhteisön irvikuva, miksi siihen ei puututa?

Päättäjät herätkää

Kiitos Kari Viholaiselle hyvästä kirjoituksesta ”Vihdoinkin eutanasiaan tartutaan” (SS 30.10.). On todellakin aika tarttua aiheeseen.

Pois turha hymistely

On varmaan pitkänsitkeä kotoutus Suomella edessä näiden uusien tulijoiden kanssa, kun tässä asiassa on jo yli 600 vuoden urakka takana ja silti on homma vielä osin kesken.

Jäyhyys on vaikea laji

Jengit on kovia äijiä, hakkaavat naisia ja uhoo. Ne jotka ei rotsia kanna, silti ovat jotenkin toiminnassa mukana.

Vaari tietää

Kyllä meni Tuomas-messu Alavassa pilalle, kun hieno nainen oli laittanut hirveän voimakasta hajuvettä. Lähi-istujille tuli astma. Milloin saadaan tuoksuton kirkkoreissu?

Itsekäs haisuli

Mitenkä on mahdollista Jännevirran projektissa, että asbestia oli luultua jopa huomattavasti vähempi, jos asbestikartoitus on tehty?

Kartoittaja

Miksi Yle ei puutu demarien sotkuihin, kuten Lindtmanin listaan, vain silittelee ja ohittaa nopeasti. Uutisissakin vain pari pientä mainintaa. Entä jos olisi ollut joku muu puolue, jo olisi löytynyt asiantuntijoita haastateltavaksi ja haukkumaan. Missä Ylen puolueeton tiedonvälitys?

Ärsyttää

SDP pettää aina, omansakin. Hyvänä esimerkkinä heidän demokratiastaan tulokas Lindtmanin toiminta.

Pysyn kaukana

”Kuka vastuussa”, montako tatuointiväreistä sairastunutta tunnet? Minä en yhtään, vaikka olen näitä kuvia kantanut jo noin 40 vuotta eli tuttuja on. Minne jos ei iholle?

Kuvioitu iho

Ihanaa, ollaan taas oikeassa ajassa. Miksi tuosta typerästä ja täysin tarpeettomasta kesäajasta ei päästä eroon?

Aurinko näyttää ajan

Miten lapset oppivat käyttäytymään ja noudattamaan sääntöjä, kun heidän vanhempansakaan eivät sitä tee? Olen töissä liikuntakeskuksessa, ja kun tohdin mainita käyttäytymissäännöistä, nuoret isit ovat pahimpia valittajia. Unohtamatta tietysti keski-ikäisiä naisia. On se niin vaikea ymmärtää, että sääntöihin on jokin syy!

Isot edellä, pienet perässä

Rekkamies, kivikuormasi kanssa käännyit Kuopion Saaristokadun uusista valoista oikealle vähääkään sivuillesi vilkaisematta. Entä jos olisin ollut lapsi, joka luottaa, että vihreällä valolla on turvallista mennä?

Suojatien käyttäjä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Kannattaako Puijonkadun remontti?

Isojen rekkojen vauhti pelottaa

Maaseutua morkataan liikaa

Vain parempi väki lentämään

Hyvää mieltä hassuttelusta

Itärata tarvitaan

Hoitoalan arkipäivästä kerrottava

Kotkatkin karkaavat

Liian tiukat pesutupasäännöt

Vapaa-ajanohjausta ei tarvita

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.