Missä tanskalaiset kinkut?

Saako tänä jouluna tanskalaisia joulukinkkuja muualta kuin jostakin salakaupasta? Missä on tähän salakeksintöön oikein syy?

Sepesusi

Muuttakaa perusturva- ja terveyslautakunnan nimi totuutta vastaavaksi eli terveyslautakunnaksi. Puheenjohtaja Ryynänen valittaa terveydenhoidon hyvän tilan laskua ehdottamiensa leikkausten takia, mutta leikkauksista 6,9 miljoonaa euroa perusturvasta ja 2,4 miljoonaa terveydenhuollosta. Sote on vain -te. Lautakunnan tulisi ymmärtää, kun valtuusto ei.

Köyhät kyykkyyn

Kiitos Hannu Immoselle, hyvä teksti metsien raiskauksista. Eläimet kärsivät, kun suoja puuttuu.. .ihmismieli myös! Ahneutta ja lyhytnäköisyyttä. Ei kaivat selityksiä tällaiselle tuhotyölle.

Luonnon puolesta

Raija, kun kerran kaikkivaltias Jumala säätää ihmisen päivien määrän, eikö silloin lapsen syöpähoito, tehohoito auto-onnettomuuden jälkeen tai insuliinihoito ole jumalatonta? Se on rajallisen elämän luonnotonta pitkittämistä ihmisen konstein. Eutanasia toimii täsmälleen toisin päin.

Ei Jumalan kämmenellä

Kyllä se, että hoidettava jää syömättä, on hoitajien välinpitämättömyyttä. Jos kaikki kansliassa istuvat olisivat 20 minuuttia aktiivisesti ruokailussa mukana, tulisi homma hoidettua. Sama juttu kahvin jakamisessa. Heikoimmat jäävätkin ilman. Asenteissa on vikaa eikä osastonhoitajilla ole ohjakset käsissä kuten toivoisin.

Toinen änkyrä

Silja Huhtiniemi, unohdit maatalousyrittäjät investoijina ja työllistäjinä vahvalla maatalousalueella Pohjois-Savossa aamuteeveen haastattelussa menestyksestä taloudessa ja työllisyydessä.

Maaninkalainen

Täytyypä sanoa, että pääministeri teki tosi sipilät! Sukulaisille bisnestä ihmeen tapahduttua! Ja huono-osaisimmilta viedään loputkin.

Äkkiä eutanasia

Jätekukko pliis! Muovinkeräyspiste Neulamäkeenkin, kiitos.

Ei jaksa kävellä Prismalle

Ketä kiinnostaa taimikonhoito, jos metsänomistaja ei saa ensimmäisessä ja toisessa harvennushakkuussa taimikon perustamis- ja hoitokustannuksia, vaikka toiseen harvennukseen mennessä metsää on pitänyt hoitaa ja kasvattaa 40 vuotta. Mikäli kuitupuun hinta ei nouse, niin taimikonhoitorästit edelleen kasvavat. Ymmärrys hoi!

A.K.

Suurin toivein otimme vastaan uuden hallituksen. Persut ja Soini. Ja uskoa tunnustava Sipilä pääministeriksi. Luulimme, että he pitävät vanhurskautta voimassa, mutta koskaan ei ole köyhimpiä näin raa’asti kohdeltu. Leikataan niiltä, joille pitäisi lisää antaa. Jos ylisuuria eläkkeitä ja palkkoja leikattaisiin, saataisiin kaikille kohtuullinen toimeentulo. Ja viinakauppa-auto! Luulisi, että on aprillipäivä.

Valtaapitäville vastuupäivät

Suomi luopuu kivihiilestä. Ruotsi sulki atomiuuninsa jo viime vuosituhannella ja yhteiskuntautopiat hävisivät Neuvostoliiton kanssa.

Pöljä ihmettelee

Arkkipiispan viran saisi lopettaa tarpeettomana.

Turhat kulut pois

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Paijaaminen on yliarvostettua

Lisää valoa suojateille

Tuoko näkkäri säästöä?

Susia suojellaan melulta, ihmistä ei

Merkkipäivät syytä muistaa

Näkkäriä aikuisillekin

Suojatiet näkyviin

Katumaasturi ei ole pahis

Ongelmat odotettavissa Kuopion Lippumäellä

Liikaa puita kaadetaan

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.