Missä telkkarin futiskarsinta?

Naisten karsintafutista telkkarissa, hienoa. 5.9. MM-korista telkkarissa ilman Suomea, siitäkin huolimatta hyvä. Samana päivänä Suomi pelaa yhtä kaikkien aikojen parasta futiskarsintaansa, ei telkkarissa, käsittämätöntä.

Selitystä vailla

On aivan käsittämätöntä, että miljoonapalkkaa saava portin johtaja ostaa harrastustaan varten golfosakkeen veronmaksajien rahalla. Ahneudella ei ole rajaa. Postin hallitus heti vaihdettava.

Miljonäärit tukevat toisiaan

Pankin tunnusluvut korvaava laite on hirveä. Kirjautumiseen ja laskujen maksuun tarvittavaa toistuvaa koodien ja numerosarjojen määrää ei jaksa käsittää. Pieni opaslehtinen antaa aivan väärän kuvan laitteen käytön helppoudesta.

Vaikeuksia horisontissa

Mikä on Postin olemassaolon ydin? Varojen kartuttaminen vai kansalaisten lähetysten ja tilausten kuljettaminen? Postinkulun luotettavuus romahti yhtiöittämisen myötä.

Johtajille tulospalkkiot

Opin kansakoulussa kaikki Suomen rannikkokaupungit: Tornio Kemi Oulu Raahe... ja sisämaan kaupungit Tampere Jyväskylä Hämeenlinna Lahti... rallatellen sävelellä Honkain keskellä mökkini seisoo. Kaupungeiksi on tullut lisää paikkakuntia. Osaisikohan joku rustata niistä lisäsäkeistöjä edellä mainittuihin?

Haluaisin muistaa kaikki

Urjalan taikayö -laulun myötä tsemppiä kehysriihestä raamit kaulassa tulleille toivottaa

Riihipiru

Tanssien järjestäjät, arvostakaa esiintyjiänne maksamalla elävän musiikin arvoista palkkaa. Kaikki uurastus, mitä teemme keikkojen välissä, on monitahoista, jotta olisimme parhaimmillaan yleisölle. Orkat ja solistit, oppikaa arvostamaan työtämme lopettamalla ilmaisen työn teko.

Palkat kohdilleen

Köyhyyttä on aina ollut ja tulee aina olemaan ihmisten omista elämäntavoista ja mieltymyksistä johtuen, mikäli päättäjämme hallinnollisin toimin jopa edesauttavat, että joutenolo on työntekoa makoisampaa laiskuuteen taipuvaisille vetelehtijöille.

Asenneanalyytikko

Yhdistetyllä kevyen liikenteen väylällä kävelijä valitsee reunansa. Koiran kanssa se on yleensä se vehreämpi. Pyöräilijä väistää, myös muori KYSin edessä.

Kulkija

On tyypillinen savolainen ajatusvirhe, että tämän päivän eläkeläiselle olisi annettu kohtalona tai kodinperintönä hyvä- tai huono-osaisuus. Jo 1950- ja 1960-luvuilla on voinut kouluttautua, yrittää, tehdä töitä ja valita puolisonsa oikein. Kuten tämänkin päivän nuorilla, piti ja pitää tehdä oikeat valinnat elämässä, eikä jäädä surkuttelemaan.

Se pajunvitsa

Ei ole huhupuhetta, että apteekista ei saa lääkettä: tavallinen verenpainelääke on loppu, kaikki pakkauskoot. Kenen on vastuu?

RR

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Toivottavasti törkeä Trump saa haasteen Kamala Harrisiltä

Kuopion uuden uimahallin kuntosali ei onnistunut

Muoviputkesta ei ole linnunpöntöksi

Miksi Kulmunia ei kukaan puolusta?

Kallaveden pinta alkaa uhata jo syystulvilla

Nuha ei ole nyt mikään pieni vaiva

Kännykkä on nykyajan pyhä lehmä

Savossa halutaan polttaa puita uunissa ilman helsinkiläisten neuvoja

Kuopion tori tarvitsisi myös suurkirppiksen – ei sitä pidä perua

Talvi pilasi golfkenttien ruohikot, eivät kenttämestarit

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.