Mistä johtuu baskerin suosio?

Pakko kysyä: Miksi Kuopiossa varttuneempien rouvashenkilöiden suosituin syyspäähine on baskeri? Sen yhtä yleisyyteen en muualla ole törmännyt.

Utelias junantuoma

Nykymuotoinen psykiatria on suurta petosta. Luullaan, että vapautta riistämällä ja aivolääkkeillä voidaan elämän ongelmat ratkaista.

Missä oikea ymmärrys?

Lapset eivät ala tupakoida eivätkä käyttää alkoholia ja huumeita, jos he saavat vanhemmiltaan tervettä osallistuvaa lähimmäisenrakkautta.

Näin on

”TM”: Ja puppua kanssa kiireestä vessojen siivouksessa. Taito ratkaisee, ei kelloaika. Kun osaa, selitykset on turhaa puhtaudessa.

Vaihda alaa

Puhutaan vain Finnpulpin aiheuttamista vesistön haitoista. Entä melusaasteet, rekkojen päästöt, hajuhaitat? Teiden ja siltojen jatkuvat korjaukset? Miksi näistä vaietaan? Eikö ovelaa?

Liian kova hinta

Opettajan työnkuva nykyisin: saada oppilaat ensin sisälle, sitten luokkaan, istumaan, kännykät pois ja oppivälineet esille. Huomioitava erilaiset yksilöt ja saatava luokka rauhoittumaan... hups tunti loppuikin jo!

Avustaja + äiti

Kun kuuntelee eduskunnan kyselytuntia, huomaa, että on syytä vaihtaa entinen hallitus valtaan jossa on vasemmisto, vihreät ja SDP. Silloin loppuvat leikkaukset ja rahan pihistäminen.

V.V.

Sinä, joka ihmettelit vessojen likaisuutta, alkaa paikat pinttyä, kun laitetaan pieni tippa pesuainetta litraan. Sillä ei kuulkaa lähde liat. Tämä on opetus nykyään.

Ammattilainen

Lähetin Ylelle vuosia sitten ohjelmaehdotuksen, jossa luomiseen uskovat ja evoluutioon uskovat tiedemiehet keskustelisivat. Ehdotus on vissiin mennyt Ö-mappiin kun ei ole kuulunut mitään.

Aina vaan evoluutio-ohjelmia

Kaupunki suunnittelee 130 000 euron säästöä omaishoidosta. Samaan aikaan on vireillä kokouspalkkioiden korotus. Missä moraali?

Ihmettelijä

Millä keinoin nämä illasta iltaan jatkuvat paikallisten mopopoikien kiihdytys- ja surmanajot saadaan Kuopion Särkiniemessä loppumaan? Särkiniementietä keulitaan jopa useita satoja metrejä. On varmaa, että kohta jotakin sattuu, joko surmanajajille itselleen tai sivullisille.

Surmanajaja

Erään runon sanoin: tänä aamuna ajattelen työhönsä lähtevää opettajaa!

Äiti

Hyvät lukijat, nyt käsi reippaasti ylös, mikäli tämä Norjan hiihtodoping tuli teille yllätyksenä. Oho, kylläpäs aika vähän näkyy käsiä nousevan.

Koordinaattori

Kuopion paikallisliikenteen kuskeille vois opettaa, että tervehdykseen vastataan, kun asiakas tulee kyytiin, eikä käännetä päätä pois.

Kanssamatkustaja

Vastaanottokeskuksissa syövät 5 ateriaa päivässä. Suomalainen pärjää 3 aterialla, vaikka tekee työtä.

Ylivieraanvaraisuutta

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Kiva katsoa junnuja

Urheilu epätasa-arvoista

Karpalo on supermarja

Norpat Inariin

Katupöly vaivaa jo

Kuluttaja ei voi valita pakkausta

Hävittäjiä ei voi verrata muihin hankkeisiin

Viimeinkin helpotti laturaivo

Paijaaminen on yliarvostettua

Lisää valoa suojateille

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.