Mistä maskeja?

Mistä näitä laadukkaita kankaisia kasvomaskeja voi tilata, onko Kuopiossa ompelimoa, joka näitä maskeja ompelee? Ja ohjeet, miten ne puhdistetaan oikein.

Kiitos tiedosta

Lääkäreitä ja hoitajia ei tarvita, mikäli sairaaloissa ja hoitolaitoksissa ei ole ammattinsa osaavia laitoshuoltajia ja välinehuoltajia. Heillä on aseptinen omatunto. He toimivat ehdottoman hygieenisesti, vaikkei kukaan ole valvomassa. Kiitos ja kunnia heille.

Totuus

Huoltovarmuuskeskuksen osaaminen tai paremminkin osaamattomuus hengityssuojainten ostamisessa outojen välikäsien kautta osoittaa taas sen mikä on osaaminen poliittisesti valituilla johtajilla. Kymmenen miljoonan moka, potkut ja heti.

Nerg eikä Vartiainen

Sydämestä lähtevät kiitokset Kyösti Kokkolalle (SS 14.4.). Miten totta joka sana. Kiittäjänä kuvaamaanne elämää 1940-, 50- ja 60-luvulla elänyt suurrikollisen eli maanviljelijän tytär.

Myös suonenjokinen

Kyllä Tehy osaa hyödyntää tilanteet, nyt ollaan vaatimassa koronalisää. Toki kaikki kunnia hoitajille, mutta on paljon muitakin työskentelemässä vaativissa oloissa, esim. kaupoissa kohdataan satoja ihmisiä päivässä ja hygienia monilla on mitä on ja myyjien palkka on oikeasti surkea.

Lissu

Bryssel-Strasbourg-välinen järjetön EU-hallinnon rahtaus on lopetettava. Ilmastoteko ja kustannussäästö.

Järki käyttöön

Kuopion kaupungin hankinnat ovat samalla ammattitaidolla tehty kuin huoltovarmuuskeskuksen hankinnat. Esimerkiksi Savilahden liikuntahalli 40 miljoonaa euroa, Mikkeliin sama 15 miljoonaa.

Järkeä vai piilokorruptiota?

STM perustelee maskittomuutta, että ne luovat väärän turvallisuuden tunteen. Emme taida olla niin tottuneet maskeihin, että tarkoitus unohtuisi. Päinvastoin maski muistuttaa, mistä on kyse. Maski suojaa varsinkin nyt molemmin puolin, koska emme tiedä, kuka on tartuttaja.

Selittelyt omaan arvoonsa

Feenikspulppi on ammuttava alas. Kallavesi ykkönen.

hha

Nyt löytyi Kuopion kaupunkiakin huonompaa ammattitaitoa hankintojen tekemisessä ja johtamisessa, nimittäin Valtion Huoltovarmuuskeskus.

Tuhnu

Eivätkö opettajat voisi Vilman kautta laittaa tietoa oppilaille koronaviruksesta ja kokoontumisajoituksista? Vanhemmat eivät sitä näköjään tee. Nuoret vähät välittävät rajoituksista.

Missä kodin vastuu?

Huomioni ansiokkaasta toimittajatyöstä Asta Tenhuselle. Hänen työstään paistaa oikeudentaju ja ymmärrys lain merkityksestä. Hänen työllään on erityistä merkitystä oikeudellisten ratkaisujen esille tuojana.

Kiitos oikeustajusta

”Vakavarainen yrittäjä” (SS 10.4) puhui juuri siitä, mikä tällä hetkellä halutaan tässä median luomassa koronahysteriassa sivuuttaa. Meidän ”harvojen” koronasta selviytyvien tulevaisuus.

90-luvun laman lapsi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Milloin nousevat viherhäiverusokkaat?

Alkoholista paljon sairautta

Peruspyörät kunniaan

Meidän perheessä on selkeä työnjako

Erja soitti Kuopiota maailmankartalle

Vesijetti rikkoo mökkirauhaa

Lokit pois torilta

Kaikki lupiinitalkoisiin

Miksi niitty niitettiin?

Entiselämys Kallansilloilla

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.