Mistä saa sukkasiinit ?

Näin villasukkakautena olis sukkasiinit niihin tosihyvä lisä. Kuka tuntee ja tietää mistä niitä saa?

likka

Trumpin valinta osoittaa todeksi sen jatkumon, että valheet ja vääristelyt ohjaavat USA:n firmojen toimintaa ja etiikkaa vääristelemällä tutkimustuloksia ja muuta.

Vääryys kannattaa

Suomessa asuva amerikkalainen ystäväni kertoi, että presidentinvaalikampanjan aikana vääristeltiin gallupeja Clintonin hyväksi, media Clintonin puolella, tv-lähetyksissä Trumpin esiintymistä sabotoitiin. Samaa havaittavissa Suomessakin.

Demokratian voitto

On se hyvä, että naapurina on poliittisesti niin vakaa valtio, että sen presidentinvaaleja ei tarvitse jännittää. Jännityksen aika tulee myöhemmin ja on krooninen.

Yksinajattelija

Kaikista kansanryhmistä vauraimpia ovat eläkeläiset. Tiukimmalla ovat nuoret. Demarit haluavat nostaa eläkkeitä, jotka nuoret eläkemaksuillaan kustantavat.

Tunkkainen puolue

Kiitos Sinulle Kuopion lähiliikenteen laulava bussikuski, sait aikaan hyvän mielen.

Kanssamatkustaja

Voi hyvät hyssykät sentään! Miksi sinä kuntoilija pois lähtiessäsi kuntoilupaikasta jätät hyvän ryhtisi sinne pukukopin naulakkoon? Muistapa ensi kerralla ottaa se mukaasi, koska kroppasi tarvitsee hyvää ryhtiä 24/7!

Ja kroppa kiittää

Loputon mielistelyn ja lepyttelyn tie ei sekään onneen vie.

Se koira älähtää...

S. Raassina, kuinka Guggenheim rikastuttaa "savokarjalaisen kulttuuriperintöä"? Äkkiäpä sitä muuttuu pääkaupunkiseutulaiseksi ajatuksiltaan, kun pääsee eduskunnan palkkalistoille.

Loiskinta kuuluu jo

Talvi vasta alkamassa, mutta olipa arktista odotella bussia Kuopion Taivaanpankontiellä pysäkillä, jossa ei minkäänlaista katosta. Bussien kulkusuunta on muuttunut aikaa sitten, mutta pysäkkikatosta ei ole näkynyt. Vanhaa vastapuolella tietä olevaa voisi hätävarana käyttää ja siirtyä oikealle puolelle tietä bussin tullessa, mutta...

Viluinen odottaja

Hirvimäen tien varrella jonkun koira haukkuu ja ulisee aamupimeästä iltapimeään. Onko vilu vai nälkä vai yksinoloako valittaa? Onko omistaja tietoinen?

Koiraa potuttaa?

Lieneekö Kuopion Energialla liikaa rahaa, kun laittavat pelloillakin kaapelit maan alle? Ymmärrän maan alle kaapeloinnin metsän osalla.

Ihmettelijä

Kyllä on rahastusta, kun kylvetään kuivalle asvaltille valtavasti sepeliä! Se vasta liukasta on, kun pyörii jalan alla, ja kallista.

Kuulalaakeri

Uutisoidaan maassamme yhä lisääntyvästä köyhien määrästä. Luottohäiriömerkintöjä ei koskaan ole ollut näin paljon. Li Andersson, Emma Kari, Eva Biaudet ja Erkki Tuomioja esittivät pakolaiskiintiön kasvattamista moninkertaiseksi.

Sillä se köyhyys ratkaistaan

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Jouluvaloa toivotaa tuomiokirkosta

Vauhtia päätöksiin!

Hurjaa vai urheaa?

Oi aikoja oi tapoja!

Evästystä hallitukselle

Kipsipatsaita jätevuoresta

Peukutus jouluvaloille

Huomaa suuntamerkki!

Kannattaisi juhlia

Palautetta kansalta

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.