Mitä tehdä kun joka paikkaan koskee?

Mihinkähän lääkäriin minä nyt menisin. Kaikki paikat on tutkittu, mitään ei löydy. Silti koskee vuoroviikoin paikkaa vaihdellen. Lääkärissä käynnin jälkeen vähän helpottaa.

Kuka tietäisi

Lapset lomalla päivähoidosta kaksi viikkoa ja silti maksan 551 euron maksut. Eikö näihin saisi muutosta?

Pienellä palkalla

Herää kysymys Eero Hynnisen kamerakammosta: pelottavatko enemmän itse kamerat vai rajoitettu nopeus? Halutaanko neljä kertaa enemmän uhreja, kuten ennen rajoituksia?

80tkm/v

Venäjän taktiikkana on saada Syyrian pakolaistulva Eurooppaan ja siten saattaa EU-maiden talous ja turvallisuus sekaisin.

Olis aika herätä

Eikö kukaan uskalla sanoa ääneen, että myös oppilaiden opettajiin kohdistama asiaton käytös on koulukiusaamista?

Hyvä käytös on sivistystä

Radiossa keskusteltiin, miten opettajia on koulutettava, etteivät hermot koskaan mene. Siis syy koulun välikohtaukseen oli opettajan ja tulee näköjään aina olemaan, oli luokassa millaisia riiviöitä tahansa.

Tähänkö on tultu

Lapset pitäisi viedä yhteiskunnan laadukkaaseen päivähoitoon lähes suoraan laitokselta. On se kumma. Kotonako ei enää osata hoitaa?

Laitoksessa vauvasta vaariin

Arvoisat aamulehtien ja ilmaislehtien jakajat. Voisitteko ystävällisesti sulkea postilaatikon kannet laitettuanne sinne lehdet? Ei ole kiva saada litimärkää postia sateisena aikana. Tämä koskee myös Postin jakajia.

Kiire pois

Finnpulp toimii ovelasti. Lupaa ennakkoon rahaa muutamille tahoille vesien saastumisesta. Jälkeenpäin ei voi käräjillä siten mitään vaatia. Ovelaa.

Tehdasta ei tarvita

Mitäs sanotte hyvät ystävät ja kylänmiehet? Monopolivalta pois ainakin Alkolta, apteekeilta ja takseilta, heti ja sassiin.

Hatsalan pappa

Olen tehnyt raskaita tehtäviä 6-vuotiaasta alkaen. Päivittäin kannoin puita, vettä, vesikorvoja kasvimaille. Sitten fyysistä työtä 20 vuotta, nyt henkistä työtä 17 vuotta. Nivelrikkoa on niskasta polviin. Kiitollinen olen vanhemmilleni, kun opettivat vastuuta ja työntekoa. Ei tarvinnut miettiä, mitä tekisi lomilla. Arjesta selviytymiseen tarvittiin jokaisen panos.

Sh

Ei se vessojen siivottomuus ole siivoojan ammattitaidottomuudesta kiinni vaan siitä, ettei työn tekemiseen anneta riittävästi aikaa.

TM

Nykyajan viihdeohjelmat: aina samat naamat ja ai että meillä on hauskaa! Ja uusintana vähintään kolmesti! Ennen esimerkiksi Petelius oli hauska.

Voi Posse

Miksi televisiossa joka ohjelmaan laitetaan musiikki, ja vielä niin kovaa, ettei kuule puhetta?

Käy hermoihin

Omat lapsesi osaavat myös olla ilkeitä omia vanhempiaan ja isovanhempiaan kohtaan monin eri tavoin.

Iskä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Paijaaminen on yliarvostettua

Lisää valoa suojateille

Tuoko näkkäri säästöä?

Susia suojellaan melulta, ihmistä ei

Merkkipäivät syytä muistaa

Näkkäriä aikuisillekin

Suojatiet näkyviin

Katumaasturi ei ole pahis

Ongelmat odotettavissa Kuopion Lippumäellä

Liikaa puita kaadetaan

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.