Moni äänestäjä on harmissaan

No niin. Nyt se vappusatanenkin puolittui ennen kuin hallitus ehti huokaistakaan. Kaikkea luvataan ennen vaaleja, jotta vallankahvaan päästäisi. Köyhiä on höynäytetty viimeisen päälle.

Aprillipila

Kesää ilmassa, kesää maassa, mutta kevättä vielä valtion uudessa vasikkahaassa!

Runoratsu Reijo S.

Todennäköisesti Suomi joutuu ottamaan velkaa velan päälle tällä hallituskaudella. Nyt pitäisi ottaa yhteyttä valtion velkaneuvontaan ennen kuin valtio joutuu velkasaneeraukseen.

Raha ei puussa kasva

Kun Antti Rinne lupasi vappusatasen alle 1 400 euron eläkeläisille, se teki hänestä vaalivoittajan ja pääministerin.

Petkutus kannatti

Tähän asti olen aina äänestänyt vaaleissa ja uskonut pystyväni vaikuttamaan ja kehottanut muitakin äänestämään. Nyt uskoni meni, hävinnyt puolue määrää tahdin. Ei äänestyksellä ole mitään merkitystä.

Kansalainen

Lukijan sanomissa kirjoitettiin koulukiusaamisesta (SS 4.6.). Aikoinaan isäni puuttui kiusaamiseen seuraamalla salaa piilosta asiaa. Tuli pari valittua sanaa kiusaajalle, ja se kiusaaminen loppui siihen.

Kovemmat konstit

Vasemmistoliitto tekee täyskäännöksen. Valtion omaisuus joutaakin myyntiin. Naiset vievät ministeripaikat, mikä kertoo muutoksesta äijäpuolueesta sisäsiistiksi puudeliksi.

Pehmeämpää politiikkaa

Antti myi nuoret RKP:lle. Tämän lehmänkaupan demarit tulevat toden totta toistuvasti löytämään edestään.

Ei varmasti unohdu

Tekevätkö Kuopion virkamiehet palkkansa edestä työtä: jää hakematta veteraanien kuntoutusrahaa, koululaisten hedelmärahaa, päättäjille esitetään tulevista rakennuskustannuksista vain puolet, tarkoituksellako?

Virkamiehen vastuu

Tieteen tutkijoitten ongelma on uskomus vain omiin tuloksiin ja kateus toisille. Kyse on kuullun ja luetun tiedon ymmärtämisongelmasta.

Pietro

”Ja taas kävi Kuopio” – toivottavasti tuota mainiota sanontaa ei tarvitse käyttää seuraavasta kuolonuhrista Tasavallankadun turvattomilla suojateillä. Koska liikennevalot ja hidasteet.

Melkein yliajettu

Reijosen Minna kirjoitti oikein (SS 4.5.). Terveyskeskukset ja apteekit ovat mummoille ja papoille tärkeitä. Ja leipä myös.

Disperiini

Stora Enson toimet Etelä Amerikassa ihmetyttävät. Eivät muka ole tietoisia niistä lukemattomista ihmisloukkauksista, joita he bulvaaniensa välityksellä harrastavat häätäessään talonpoikia eukalyptusplantaasien tieltä.

Missä entisen Enso Gutzeitin arvot?

Rinteen vappusatanen kuihtui lopulta rahallisesti neljäsosaan. Yksi hiha takista jäi kääntämättä sentään.

Uskoitkokaan?

Kunpa uupuneet saisivat edes kirkoissa kuulla laupeuden sanoja ja kirkon ulkopuolella olevat kehotukset huolenpitoon.

Parantavaa sanaa

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Jouluvaloa toivotaa tuomiokirkosta

Vauhtia päätöksiin!

Hurjaa vai urheaa?

Oi aikoja oi tapoja!

Evästystä hallitukselle

Kipsipatsaita jätevuoresta

Peukutus jouluvaloille

Huomaa suuntamerkki!

Kannattaisi juhlia

Palautetta kansalta

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.