Moottorikelkkailijat sisätiloihin?

Voisiko moottorikelkkailijoille rakentaa ympärivuotisen hallin, jossa saisivat ihan itse nauttia pakokaasuista ja melusta?

Luonto meille muille

Puolueesta riippumatta poliitikkojen tulisi vihdoin viimein uskoa, että niin sanottu tempputyöllistäminen ei toimi. Sitä on harrastettu jo yli 50 vuotta. Se usko taas saattaa siirtää jopa vuoria.

Asenneanalyytikko

Eivät vain lapset, vaan myös aikuiset valitsevat, keitä kotiinsa kutsuvat.

Tämän kokenut

Miksi urakoitsija, joka ottaa kyläteiden linkoamiset ja auraamiset hoitaakseen, ei saa aurattua tien suuta puhtaaksi? Ei se kuulu enää muille, jotka maksavat tiehen yksikkömaksut. Niille, joilla sitä ei ole, nimellinen tienhoitomaksu esimerkiksi 20 euroa. Tällöin kaikki tietä ja tiensuuta käyttävät kantavat kortensa kekoon.

Oikeudenmukaista

Kyllä on todellista huolimattomuutta, että koira unohtuu kiinni auton peräkoukkuun, kun lähdetään ajamaan.

Eläinparka

Uutisissa taas korostetaan köyhyyttä. Voisi samalla korostaa myös, että toimeentulo- ja asumistuet nousevat ensi vuonna yli 3 miljardiin euroon.

Rikas auttaa köyhää Suomessa

Kylläpäs ne karkasi kerralla turkishommat S-ryhmän lapasesta. Valitun linjan mukaisesti on kiireesti lopetettava kaikkien eläinperäisten tuotteiden, kuten maito, liha ja munat, myynti ja siirryttävä muovipohjaisten lumppujen ja tuontikrääsän erikoisliikkeeksi.

Edistyksellisestä taantumuksen kauppiaaksi

On vain syrjättyjä, ei itsestään syrjäytyneitä, kuten Hannu Miettinen (SS 10.12.) kirjoittaa. Tarvitaan toimijat, jotka laittavat toiset sivuun. Köyhät eivät esittele kotejaan ja ulkonäköään. Piilossa pysyvät työpaikat. Toimeentuloa olisi jaettavaksi, jos työaikaa voitaisiin lyhentää.

Jakamalla lisää

”Kuullut liikaa”: Voi hyvää päivää vaiko sittenkin viikonloppua! Olisiko parempi, etteivät ihmiset puhuisi keskenään yhtään mitään? Huomentakin voi olla pahasta. Tuijotettaisiin vaan toisiamme tiukasti silmiin.

Kuulosuojain

Kuopion kaupungin säästölinja on aivan järjetöntä. Päättäjille 30 prosentin korotus palkkioihin kustannetaan leikkauksella perusturvasta. Kohteena vanhukset, lapset ja vammaiset. Otetaan niiltä, joilla on ennestään tiukkaa ja joiden on vaikea puolustaa itseään. Törkeää tuo ääretön ahneus!

Atomi

Kuka keksi jouluviinat? Sinä isä tai äiti, joka olet pilannut joulut ja muutkin ajat viinan juonnilla, oletko tullut ajatelleeksi, miten se vaikuttaa lapsesi koko elämään? Lapsi tai puoliso näkee vähemmänkin humalan ja tunnelma on sen mukainen.

Lapsensa menettänyt

Lentokoneen laskeutuessa Kuopion lentoasemalle sakottaja saapuu kuin hyeena saaliille. Ei ehdi kuin kääntää selkänsä, niin lappu ilmestyy tuulilasiin.

Rahankeräyskampanja

Ottaisiko joku selvää, menettääkö ihminen työajaksi itsemääräämisoikeuden?

Rööki

Uusimmat

Kuuma linja

Vauvoja tarvitaan

Seikkailupuisto ei toimi Puijolla

Kannatusta ilmastolakolle

Metsiä on myös suojeltava

Puuta rakentamiseen

Horsma ei ole uhanalainen

Naapurimaat hävittäjiä maksamaan

Se siitä sote

Kuopion kaupungintalo ei saa jäädä uudisrakennuksen varjoon

Sote-soppa kaatui maahan

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.