Mopopojista on kiusaa Vehmersalmella ja Siilinjärvellä

Vastaus Aamuvuoroon klo 5.30: Ovat nämä mopoterroristit ilmeisesti vaihtaneet paikkaa Vehmersalmella. Täällä Syvähiekan alueellamme nuo ovat jo parina kesänä aiheuttaneet häiriöitä mutta nyt on ollut vähän hiljaisempaa. Alueella on 40 km/h-nopeusrajoitus mutta eihän se heitä koske kun pitävät kiihdytyskilpailuja.

Poliisiasia olisi

Voisiko poliisi tulla Siilinjärven Kumpusentielle ratsaamaan viritettyjä mopoja? Terrorisoivat koko asuinaluetta ja vanhemmat vähän välittävät.

Vai itsekö pitää ratsata?

Niin se vaan taitaa olla, että mikään ei ole ikuista. Ei Rooman valtakunta, ei Neuvostoliitto. Ei myöskään EU.

Pähkäilijä

Ovatko kuopiolaiset lisääntyneen vaurauden myötä kenties menettäneet itsesuojeluvaistonsa, kun eivät saa silmiään irti hullunkalliista älypuhelimistaan edes suojatietä ylittäessään?

Viikatemies

Tietyömaan kohdalla nopeusrajoitus on paikallaan myös iltaisin ja viikonloppuna. Mietipä tulosta, jos ajat Rättimäen tietyön mutkiin 80:n vauhdilla? Rajoituksella suojellaan myös meitä autoilijoita!

Lisää vain valvontaa

5.7. olleissa Tv-uutisissa oli juttu Siilinjärven koiraleiristä. Taustalla näkyi kaksi tyttöä mäyräkoirien kanssa. Lyhyen haastattelun aikana ehti toinen tytöistä kiskaista koiraansa hihnasta tosi rajusti taaksepäin. Koira parka!

Koirien ystävä

Kuopiosta ei löydy lapsille järjestettyä ohjelmaa kesän aikana. Olisi mukavaa käydä (vieraiden) ja koko perheen kanssa jossain silloin kun on aikaa, esim. kesäteatterissa, jossa ohjelma olisi sopivaa lapsille. Aikuisille kyllä löytyy tanssia ja viinijuhlaa ja teatteria joka pitäjässä. Ohjelma näissä ei ole yleensä lapsi ystävällisistä.

Tylsää

Sinulle piittaamaton autokuski, mitä liikkui päässäsi, kun ajoit viattomien lintujen päälle Kuopion motarilla?

Oikeutta eläimille

Kesän paras juttu SS 5.7.16. Lapset mukaan arjen askareisiin. Kiitos Nousiaisen perheen hienosta esimerkistä, miten lapset oppivat pienestä pitäen ottamaan vastuun elämästään! Hienoa Arttu, hyvin pysyy imuri pojankin kädessä ja puhdasta tulee! Kaiken lisäksi onnistuneesta työstä saa hyvän mielen! Kannattaa ottaa jutun alalaidassa oleva kotityöt lista jokaisen jääkaapin oveen muistuttamaan perheen yhteisestä työnjaosta!

Täti

Surullinen sivustaseuraaja kaikki vanhemmat eivät ole lapsiaan ansainneet. Vika monesti vanhemmassa itsessään jos ei lapsiaan näe. Lasten ei tartte kuunnella jatkuvaa haukkumista vanhemmaltaan tai jatkuvaa alkoholin käyttöä.

Turhaan räksyttämiseen kyllästynyt

Kyllä minä pelkään enemmän Natoa kuin Venäjää!

Mehtäläinen

Poliisin sormen katkaisu (SS 6.7.) johtui hovioikeuden mukaan riehujan huolimattomuudesta. Ollaanpa huolellisempia siellä riehuessa!

Hemmo

Hyvä PA. Minulla on kaikki haluamasi asiat, mutta minulla ei ole enää yhtä asiaa eli nuoruutta.

Vm-63

Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa.

Sanoi Adolf Ehrnrooth

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Mummo on kaunis sana

Kukkakedot kunniaan

Koira haukkuu hyvästä syystä

Aikuiset eivät pyöräile jalkakäytävillä

Gallupeja liian varhain

Voisiko terassi olla savuton?

Vesi kallistui sittenkin

Milloin nousevat viherhäiverusokkaat?

Alkoholista paljon sairautta

Peruspyörät kunniaan

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.