Naapurimaat hävittäjiä maksamaan

Tottahan Ruotsin ja Norjan tulee osallistua uusien hävittäjiemme koko elinkaaren kattaviin kustannuksiin. Turvaahan Suomi jo nyt naapureitammekin mahdollisia idästä suuntautuvia invaasioita vastaan. Vai mitä, Sauli?

Toriparlamentin aktiivijäsen

Ministereille pitäisi tehdä tarkempi lääkärintarkastus. Nytkin hallitus kaatui omiin jalkoihinsa.

Kompurointia

Kepun ministeri Berner on täysin vastuussa täydellisesti epäonnistuneesta taksiuudistuksesta. Aamuvarhaisella taksin tilauksessa saa vaan vinoilut taksiyrittäjältä ja mielettömän maksuvaatimuksen lyhyeltä ajomatkalta.

Kepu pettää aina

Minäkin aukaisin kuohujuoman, kun pitkästä aikaa sain töitä ja pääsin vakituiseksi, kiitos Sipilä. Nyt vaihtuu hallitus, ja tulee taas se mielikuvahallitus? Töissä käyvien kustannukset vaan nousevat, esimerkiksi bensa. Haja-asutusalueella ei töissä pysty kohta kulkemaan.

Yhteiskunnan elätettäväksikö?

”Huolestunut tuleva hoitaja”, ei taida enää olla olemassakaan sellaista työpaikkaa, jossa olisi riittävästi aikaa asiakkaille ja potilaille. Joka paikassa saa hoitajat juosta tukka putkella.

Sivusta seurannut

Kaikki muut Seefeldissä kilpailleet suomalaiset antoivat kaikkensa ladulle paitsi Iivo. Miesten viestistä hän totesi hiihtonsa olleen helpon, kun muut melkein pimeinä tulivat maaliin. Erityiset kiitokset Ilkka Herolalle. Hän antoi kaikkensa jopa viestissä.

Reilu peli

Myyköhän Juankosken tehdas jälleen toimittamansa tilauksen alle omakustannushintaan? Veronmaksajien rahalla katetaan tarkoitukselliset tappiot.

Rahahanat auki

Kuopion Pappilanmäen ja linja-autoaseman siistiminen ja rakentaminen on hyvä juttu. Jynkän alueellekin kaivattaisiin uusia kerros- ja rivitaloja asuntokannan vanhetessa.

2019

Oliko oikeesti myös suksissa huulivoiteet kohallaan kaikilla?

Kuuntelen

Puijon kehittämisessä kannattaa unohtaa kainostelu ja varsinkin nuukailu. Kaikki hankkeet jäävät pieniksi, kun miljardi kiinalaista haluaa nähdä tornista savolaisessa järvimaisemassa maailman suurimman wc-paperitehtaan piiput.

Embo

Sipilä kaatoi hallituksen puoluekannatuspaniikissa ja oli kova kiire suoraan presidentin linnasta Hämeenlinnan torille esittämään uutta ohjelmaa sotesta.

Saisiko jo sopeutumiseläkkeen?

Sinisilmäisiä kommentteja sellutehdasta kannattavilta ehdokkailta. Päästöt voivat olla lupaehtojen mukaisia, mutta kymmenen kilometrin säteellä tehtaasta viemärin lemu on jatkuva riesa. Kiinteistöjen arvo alueella romahtaa ja asumisviihtyvyys on menetetty.

Varkautelainen

Ukki on vakavasti alkoholisoitunut. Silti hänelle myydään kirkasta viinaa pullotolkulla. Eikö Alkon myyjillä ole vastuuvelvoitetta minkäänlaista, kykyä nähdä asiakkaan huono kunto?

Heitteillejättöäkö tämäkin?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Pesin käteni ruvelle

Golfkenttiä riittää

Lehmät laitumelle

Kaupunkipyörät kasautuvat

Kaikille pääsy uimaan

Hanhista päästävä eroon

Saunaan tekee mieli

Mistä vettä mökkiläiselle?

Muista lepuuttaja

Hiljaisuus tekee hyvää

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.