Naiset hyviä olemassa

On se tuo luoja ollu kaakoo viisas, kun on naesettii keksinä meijän silimäniloks, ja muutennii illan rutoks. Ihan sen takia tolokku paikka tämä mualima.

Muuten järki vähissä

Ei aina käy kuin haaveillaan, soi hienon Carola-illan encorena Sotkulla. Toivottavasti Mari Sihvon ja kumppaneiden esitys nähdään vielä joskus.

60-luvun fani

Kun katsoo noita velivenäläisen ostamia röttelöitä keskeltä ei mitään, niin ei tarvitse olla ruudinkeksijä, kun tajuaa, ettei sinne ikinä voi tulla kuin parakkeja vihreille miehille. Hyvä Satu Hassi ja muut surkimukset, ottakaa mallia Putinin maanmyyntipolitiikasta.

Kansalainen

Enempi rihkamakorut saa aikaan allergioita kuin tatuoinnit. Runsaasti tatuoitu herättää kai ennakkoluuloja ja pelkoakin joissakin ihmisissä. Tatuointi on kantajalleen koru, ja kuva on voitu ottaa esimerkiksi edesmenneen sotaveteraani-isän tai lapsen syntymän kunniaksi. Miksi tuomitset?

Sairaanhoitaja

On järjenvastaista, että kun viranomaiset eivät ole myöntäneet turvapaikkaa, niin kirkko rupeaa heitä hyysäämään.

Luvan saaneitakin liian kanssa

Pääministeri Sipilän mielestä kansa ymmärtää muka hyvin leikkaukset. Ensinnäkään leikkaukset eivät juurikaan koske hyvätuloisia. Toisekseen pienituloiset ja pitkäaikaistyöttömät eivät edes tiedä, mitä itse asiassa vielä tuleman pitää.

Keppiä tulee ja kipeästi

Media on kaksinaismoralismin pesäke. Sekä Aleppon että Mosulin verilöylyissä siviilit ovat ihmiskilpiä, mutta Mosulin siviiliuhreista ei itketä mediassa.

Juuesei

Kun lääkekustannuksia pitäisi leikata, voitaisiinko tutkia, onko ihan välttämätöntä syöttää terveille ihmisille kolesterolilääkkeitä? Ihmiset eivät edes haluaisi niitä käyttää. Vasta televisiossa oli esillä, miten hinnat ovat muutamassa vuodessa pompanneet. Ei oteta sitä pois kakkostyypin diabeetikoilta, jotka lääkkeet välttämättä tarvitsevat.

Mummeli

Demari Lindtman petti äänestäjänsä ja halveksi demokratiaa sekä puhemiehistöä yrittämällä vaikuttaa heihin salaisilla listoillaan. Puolueryhmä kiirehti hyväksymään teon antamalla heti anteeksi, ettei vain paljastuisi, mikä joukko listojen takana hääräsi. Missä muissa asioissa samaa suhmurointia?

Kieroilu tympii

Ei ihmisellä sovi olla erikseen pukukoppipuheita ja julkisia. Jos kuitenkin on, häntä on viisasta tarkkailla juuri siellä pukukopilla ja tehdä johtopäätöksensä.

Yleisohje

Veronalennusten historia maassamme on toteutumatta jääneiden mahtipontisten lupausten historiaa, mutta tästä huolimatta hallitus on jälleen puuhaamassa yrityksille veronalennusta. Tällä kertaa investointivaraukseksi verhottuna.

Hutkijatutkija

Alusvaatteiden mainoskuvasta tuli oikeasti huono olo myös muillekin kuin minulle. Ihmettelemme, onko kaupan kauneusihanne todellakin tämä?

Ale

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Oi aikoja oi tapoja!

Evästystä hallitukselle

Kipsipatsaita jätevuoresta

Peukutus jouluvaloille

Huomaa suuntamerkki!

Kannattaisi juhlia

Palautetta kansalta

Työaikaa kulutetaan turhaan

Vääriä kilpailijavalintoja

Kuka ja mikä muuttaa ilmastoa?

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.