Nyt on aika siivota

Näin koronan aikana on hyvä aika siivota huushollia. Ylimääräinen tavara mäjellen ja hyllyt ja laatikot puhtaaksi. Näin olen tehnyt ja näyttää kivalta.

Inventaariota

Eikö niitä suojavarusteitakaan muualta saada kuin Kiinasta? Eiköhän sieltä Kiinasta ole tullut jo ihan tarpeeksi.

Kotimaa

Italian asukasluku 61, Espanjan 47 ja Ranskan 67 miljoonaa. Tällaisia maita 5,5 asukkaan pohjoisen Suomen pitää olla avustamassa. Asian pitäisi olla juuri päinvastoin. Olemme väärässä ja kalliissa seurassa. Järki jo sen sanoo.

EU

Palkinnon ansaitsee toimittaja, joka paljasti tämän suojainsotkun. Outoa on, kun ministeri ei tiedä asioista mitään, vaikka kallispalkkaisia avustajia on useita. Ei luulisi olevan vaikeaa, kun yksi toimittaja pystyy tiedon hankkimaan ministerille.

Hyvä että on valppaita toimittajia

Hei Liikkuva Kuopio! Tuleehan uuden uimahallin pesutiloihin jalkojen desinfiointipisteet?

JH

Kiinasta ja Aasiasta on lähtenyt liikkeelle epidemioita ja pandemioita heidän väestömääränsä ja elintasonsa noustua. Miten tärkeää muulle maailmalle on saada siellä tuotettua halpaa muoviroinaa?

Analyytikko

Tässä menneillään olevassa virussodassa on se hyvä puoli, että todennäköisesti rakennukset jäävät ehjiksi.

Mietiskelijä

Kiitos rehtori, että joka päivä kannustat, osallistut ja olet läsnä henkilökunnan chatissa! Et tärkeille ja arvosta vain lähiopeja.

Jyvät akanoista

KalPa! Missä jatkosopparit numerot 71 ja 91?

Kausikorttilainen

Kaksi Asta T:n ansiokasta petosjuttua tiistaiaamuna. Toisessa nuori mies tuomittiin naisystävänsä rahojen viemisestä – 46 rikosta – 1 vuoden 3 kuukauden vankeuteen. Toisessa väärennetyn taiteen myyjä miljonääreille sai 5 vuotta. Nostaako rahamäärä tuomiota?

E-ukko

Lukijan Sanomissa oli mainita Kremliin pyhäinjäännöksenä toimitetusta Lepikon torpan mullasta (SS 7.4.). Keskustan valtuuskunta vieraili savolaisen ex-kansanedustajan johdolla Moskovassa vuonna 1983 ja lahjoitti visakoivuisessa rasiassa multaa neuvostoliittolaisille. Asiaa on myöhemmin yritetty selitellä huumorina. Tosiasiassa kyse oli silloin Kekkosen palvonnasta, Neuvostoliiton edessä nöyristelystä ja ehkä myös oman edun tavoittelusta.

Sepi

Moni haluaisi auttaa hoitohenkilökuntaa tässä taistelussa tuntematonta virusta vastaan. Parhaiten autat olemalla kotona! Älä tuo päivittäin tuomisia tai kukkia. Kysy ennemmin, haluaisitko käyttää rauhallista lenkkipolkuani taloni nurkalta koirasi tai hevosesi kanssa. Hoitajalle saattaa olla päivän tai viikon kohokohta, jos saa hetken luonnonrauhaa oman eläimen kanssa.

Etulinjassa oman terveyden uhalla

Kuinka on mahdollista, että yritystoiminta on romahtamassa muutaman kuukauden pituisen koronapandemian vuoksi? Ja vuosia on tehty bisnestä!

Valehteluako?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Milloin nousevat viherhäiverusokkaat?

Alkoholista paljon sairautta

Peruspyörät kunniaan

Meidän perheessä on selkeä työnjako

Erja soitti Kuopiota maailmankartalle

Vesijetti rikkoo mökkirauhaa

Lokit pois torilta

Kaikki lupiinitalkoisiin

Miksi niitty niitettiin?

Entiselämys Kallansilloilla

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.