Nyt on aika tarkistaa vene

Vetäkee hyvät immeiset venneennä ja laiturinna kuivalle tahi sitokee puuhun eli muuhun, ettee tuluva vie!

Katisko

Lasten seksuaalinen hyväksikäyttö on raskas rikos. Ehdollinen tuomio ehdottomasti pois käytöstä ja tilalle pakkohoito psykiatrisessa sairaalassa.

Terve lapsuus

Kuopion keskustan alueesta tulee nähtävästi juomakulttuuria harrastavien paratiisi. Sokoksen Alkosta tehdään juomien kulttuurinähtävyys.

Huh huh

Kukaan ei pysty takaamaan sitä, millainen sää on kesäkuun alussa. Keskittykää kouluissa opettamiseen eikä viihdyttämiseen. Kova kuri takaisin!

Jaska

Ihmetyttää vuodesta toiseen, että kaikki puolueemme, jopa kokoomus, uhoavat ajavansa pieni- ja keskituloisten asioita, mutta onko mikään puolue meidän todella vauraiden edunvalvojana turvaamassa omaisuuttamme ja sijoituksiamme?

Rahamies

Pitäskö Suomi-nimi vaihtaa ? Vaikkapa VapaavuoriHelsinki?

KysynVaan

Missä viipyy hallituksen lupaama selvitys pakolaisten aiheuttamista kustannuksista suomalaisille veronmaksajille? Kustannukset ovat yli kolme miljardia. Kuinka paljon? Hallituksen salailu tietää persuille todellista jytkyä 2019. Herää Sipilä todellisuuteen.

Jytkyä seuraavissa vaaleissa

Kaikenlaisia satusetiä päättämässä maan asioista kuten Antti Rinne. Miljarditolkulla löysiä lupauksia.

Kuka uskoo?

Paljon on puhuttu tornitalojen puolesta, nyt jopa viisaasti niitä vastaan. Ongelma Kuopiossa on se, että on räiskitty yksittäisiä huutomerkkejä yksi sinne, toinen tänne. Tasapaino eli harmonia on usealta nykysuunnittelijalta kadoksissa. Tornitalotkin voivat muo dostaa harmoniaa sopivissa ryhmissä. Soveltuvuus ympäristöön pitäisi aina olla itsestään selvä edellytys, kun uutta rakennetaan. Uuden ei kuulu rikkoa säilyvää taajama- tai luontokuvaa.

Harmoninen katse

Milloin Kuopion Kallantien yötäpäivää jatkuva ralli ja kovat nopeudet saadaan kuriin Inkilänmäki-Pihlajalaakson kohdalla? Kaksi korotettua suojatietä tarvitaan, ja nopeus 30 km/h. Alueella on paljon lapsia, jotka kouluun mennessä ylittävät tien. Autoilijat eivät pysähdy antamaan tietä.

Useita läheltä piti -tilanteita

Rinteen Antti näytti taas kykynsä valtakunnan johtoon. Ostetaan potentiaalisia äänestäjiä ja lähetetään lasku ei-potentiaalisille äänestäjille.

Uskomattoman luovaa

Kävelin Kuopion Lukkarinkadun yläpään kevyenliikenteen väylää, niin takaani tuli valkea Volvo maasturi. Kuski tööttäsi, kun en väistänyt.

Valvonta puuttuu

Kyllä kansanedustajat korottavat omia palkkojaan, mutta vanhuksille ja muutoin heikossa osassa oleville ei lisiä.

Hävetkää

Jos lajistossa olisi ihmisen yläpuolella vielä jokin laji, niin varmasti se myöntäisi lajilleen ihmisten kaatolupia näiden tekemien tuhojen vuoksi.

Liikaa tuholaisia

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Eiköhän Sanna pärjää

Saimaa-ilmiö – ei jatkoon!

Miksi leski jätetään yksin?

Tytökin KuPSiin

Paperista puhuminen on tylsää

Kannattaako Puijonkadun remontti?

Isojen rekkojen vauhti pelottaa

Maaseutua morkataan liikaa

Vain parempi väki lentämään

Hyvää mieltä hassuttelusta

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.