Nyt pitää alkaa miettiä nastoilla ajamisen mielekkyyttä

Syksyn lähestyessä voisimme pikku hiljaa käynnistää keskustelun nastattomien tai nastallisten talvirenkaiden paremmuudesta, jotta asia ehditään tarkastella riittävällä vakavuudella.

ZAPE

Nimimerkille Laiska välittäjäkö. Olen itse joutunut samaan tilanteeseen. Jo on aika sanoa sopimus heti irti. Katteettomia lupauksia ei tarvitse neljää kuukautta odottaa. Tee uusi sopimus kuukaudeksi kerrallaan. Pitkillä myyntiajoilla kotisi arvo laskee.

Asiantuntija

Kela-kyytien ongelmat johtuvat siitä, että Kela teki sopimuksen, jossa automäärä ei täyttynyt lähimainkaan. Onko sopimus lainvoimainen? Tarjouksen hävinneellä sopimusehdot täyttyivät.

Autoilija

Nimimerkille Tarkista tietosi. Onpa hyvä, että opposition sinnikkäät edustajat, mm. Rinne, Andersson, Lindman, Kiuru ym. eivät luovuttaneet, vaan vaativat hyvää lainvalmistelua ja eivät suostuneet käskytykseen huudosta ja kaalin rouskutuksesta huolimatta. Pääministerinä Sipilä syyllinen ala-arvoiseen lainvalmisteluun. Saarikko on ehkä nähnyt jo totuuden.

Siivetön veikko

Antti Rinne ei halua persuja samaan hallitukseen, koska SDP haluaa lisätä rahaa kehitysapuun ja lisää humanitaarista maahanmuuttoa sillä olemme maailman rikkaimpia.

Lisätään valtion velkaa

Menneenä viikonloppuna uutisoitiin Pride-tapahtumassa olleen 100 000 osallistujaa. Saman verran oli ihmisiä kyseisenä aikana myös hengellisiä kesäjuhlilla eri puolilla Suomea. Siitä ei uutisoitu.

Vielä on meitä jotka uskomme

Kuka ihme on Teemu Selänne, jonka talokaupoista kohkataan lehtien palstoilla?

T. Ami

Koimme kauhun kilometrejä valtatiellä. Ajoneuvoyhdistelmä seilasi ajokaistan reunaviivoja jatkuvasti puolelta toiselle ylitellen aivan puskurissamme kiinni. Keskinopeus oli 94 km/h viiden kilometrin matkalla. Laillinen suurin sallittu enimmäisnopeus kuorma-auto ajoneuvoyhdistelmälle 80 km/h. Poliisi on saatava heti raskasta liikennettä valvomaan.

Lapsiperhe

Miksi vankilassa siivotaan vangin tahallaan tekemät sotkut? Siivousvälineet selliin ja tehköön itse olonsa sellaiseksi kuin haluaa. Turha paapominen pois.

Oma on asiansa

Sote siirtyy Krista Kiurun kesäloman takia, mikä maksaa 200 miljoonaa veromaksajille. Se ei selittelemällä muuksi muutu.

Näin se vaan on

Vai mutkistaa pysäköinti Keskuskentän areenan suunnittelua (SS 5.7.)? No kuka suunnittelikaan Kuopionlahdenkin parkkipaikan tilalle kongressihotellia?

Autoton Kuopioko?

Kerrankin asiaa. Opettajien taholta jatkunut kiusaus loppui, kun nuori muutti paikkakuntaa. Nauttikaa lapset kesälomasta, sen olette ansainneet.

Isosisko

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

"Lapsia kannattaa jo varhain opettaa jakamaan tavaroita ja asioita toisten kanssa"

"Suomalaista ei ilmasto ahdista, kun puoli miljonaa menee ensi talvena etelän lämpöön"

"Miksi Kuopiossa pyöräilevät aikuiset ajavat jalkakäytävällä?"

"Pajatso täytti pelitarpeen mutta ei puhdistanut pelaajaa varoistaan"

"Keskustan puheenjohtajakisa on kuin seuraisi maan kohoamista Merenkurkussa"

"Nuorella äidillä on housunpolvet avoimet kuten viisitoistavuotiaalla"

"Osanottoni triathlonin motittamille kettulanlahtelaisille"

"Lemmikeille lihapohjaisia ruokia"

"E-urheilu on pelkkää poikien leikkimistä, jossa ei juuri hiki irtoa"

"Kyllä kaupunkilaisten ilmanlaatua mitataan tarkkaan, mutta entäs täällä maalla?"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.