Nyt pitää alkaa miettiä nastoilla ajamisen mielekkyyttä

Syksyn lähestyessä voisimme pikku hiljaa käynnistää keskustelun nastattomien tai nastallisten talvirenkaiden paremmuudesta, jotta asia ehditään tarkastella riittävällä vakavuudella.

ZAPE

Nimimerkille Laiska välittäjäkö. Olen itse joutunut samaan tilanteeseen. Jo on aika sanoa sopimus heti irti. Katteettomia lupauksia ei tarvitse neljää kuukautta odottaa. Tee uusi sopimus kuukaudeksi kerrallaan. Pitkillä myyntiajoilla kotisi arvo laskee.

Asiantuntija

Kela-kyytien ongelmat johtuvat siitä, että Kela teki sopimuksen, jossa automäärä ei täyttynyt lähimainkaan. Onko sopimus lainvoimainen? Tarjouksen hävinneellä sopimusehdot täyttyivät.

Autoilija

Nimimerkille Tarkista tietosi. Onpa hyvä, että opposition sinnikkäät edustajat, mm. Rinne, Andersson, Lindman, Kiuru ym. eivät luovuttaneet, vaan vaativat hyvää lainvalmistelua ja eivät suostuneet käskytykseen huudosta ja kaalin rouskutuksesta huolimatta. Pääministerinä Sipilä syyllinen ala-arvoiseen lainvalmisteluun. Saarikko on ehkä nähnyt jo totuuden.

Siivetön veikko

Antti Rinne ei halua persuja samaan hallitukseen, koska SDP haluaa lisätä rahaa kehitysapuun ja lisää humanitaarista maahanmuuttoa sillä olemme maailman rikkaimpia.

Lisätään valtion velkaa

Menneenä viikonloppuna uutisoitiin Pride-tapahtumassa olleen 100 000 osallistujaa. Saman verran oli ihmisiä kyseisenä aikana myös hengellisiä kesäjuhlilla eri puolilla Suomea. Siitä ei uutisoitu.

Vielä on meitä jotka uskomme

Kuka ihme on Teemu Selänne, jonka talokaupoista kohkataan lehtien palstoilla?

T. Ami

Koimme kauhun kilometrejä valtatiellä. Ajoneuvoyhdistelmä seilasi ajokaistan reunaviivoja jatkuvasti puolelta toiselle ylitellen aivan puskurissamme kiinni. Keskinopeus oli 94 km/h viiden kilometrin matkalla. Laillinen suurin sallittu enimmäisnopeus kuorma-auto ajoneuvoyhdistelmälle 80 km/h. Poliisi on saatava heti raskasta liikennettä valvomaan.

Lapsiperhe

Miksi vankilassa siivotaan vangin tahallaan tekemät sotkut? Siivousvälineet selliin ja tehköön itse olonsa sellaiseksi kuin haluaa. Turha paapominen pois.

Oma on asiansa

Sote siirtyy Krista Kiurun kesäloman takia, mikä maksaa 200 miljoonaa veromaksajille. Se ei selittelemällä muuksi muutu.

Näin se vaan on

Vai mutkistaa pysäköinti Keskuskentän areenan suunnittelua (SS 5.7.)? No kuka suunnittelikaan Kuopionlahdenkin parkkipaikan tilalle kongressihotellia?

Autoton Kuopioko?

Kerrankin asiaa. Opettajien taholta jatkunut kiusaus loppui, kun nuori muutti paikkakuntaa. Nauttikaa lapset kesälomasta, sen olette ansainneet.

Isosisko

Uusimmat

Kuuma linja

Seikkailupuisto ei toimi Puijolla

Kannatusta ilmastolakolle

Metsiä on myös suojeltava

Puuta rakentamiseen

Horsma ei ole uhanalainen

Naapurimaat hävittäjiä maksamaan

Se siitä sote

Kuopion kaupungintalo ei saa jäädä uudisrakennuksen varjoon

Sote-soppa kaatui maahan

Omavalvonta on yhtä kuin ei valvontaa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.