Ohjaajan oudot temput

Miksi kuntosalilla ohjaaja laskee viiteen harjoituksen alussa? Riittäisi sanat valmiit, nyt.

Tyhjää ajan tappamista

Yksi asia, jota en ymmärrä: pysäköinti hehtaarin kokoisille tyhjille kentille. Melkein poikkeuksetta joku siihen viereen autonsa työntää niin että ovet kolkkaa.

Turvaväli

Vanhusten hoidosta vielä. Onko hoitajilla niin kiire vai tapahtunut leipääntyminen työhän? Kyllä vanhuksista pitää huolta pitää, että onnettomuuksia ei satu vuodeosastolla. Hoitakaa vanhuksia sydämellä ja rakkaudella, jaksamista hoitotyöhön.

Sydämellä

”Ihmettelijälle” tiedoksi, ettei ketään vielä ole valittu Kuopion kaupunginjohtajan virkaan. Oottelehan rauhassa, sillä valtuustohan sen valitsee!

Ykä

Minä aion sinnitellä työelämässä 68-vuotiaaksi, jotta saisin 1 000 – 1 100 euroa eläkettä puhtaana käteen, millä maksan asuntoni vuokran ja kertyvät laskut. Jospa joskus päästäisiin siihen, ettei alle 2 000 euron eläkkeistä menisi veroja lainkaan.

Liikeapulainen

Seksuaalisesta häirinnästä on tehty härkänen. Keksikää jo uusi ongelma. Kyllästynyt.

Höpöti höpöti

Kirkolliset arkipyhät kuuluisivat ainoastaan kirkon jäsenille, joulu mukaan lukien. Eihän esimerkiksi ammattiyhdistysliikkeen jäsenedutkaan koske muita kuin omia jäseniä.

Uskonnonvapaus

Kroonisesta väsymysoireyhtymästä kärsivät: joka päivä vaikka väkisin lenkille ja useasti viikossa kuntosalille. Iltaisin puoli lasia vahvaa punaviiniä ja unten maille. Kyllä katoaa.

Asiantuntija

Mikä näistä ei sovi joukkoon: Terve Kuopio, Kuopio info, Kohtaamo? Kohtaamo on Kuopion kaupungin uusi avoin tila Apajassa. Vähän kuin leipomo, korjaamo tai varustamo. Ei nimi miestä pahenna, mutta maku on väkisinväännetyn.

Kuka keksi Kohtaamon?

Onko kahdessa eri lajissa ylimmällä sarjatasolla pelaava urheilija aidosti työmarkkinoiden käytettävissä?

Maksuhenkilö

Ei ole joulutunnelmasta merkkiäkään, kun menee Kuopion torin laidalla olevaan tavarataloon. Penkillinen ukkoja törisemässä. Eivät kai he vie istumapaikkoja ostoksilla kävijöiltä, jotka haluaisivat hengähtää, heille kai ne penkit on tarkoitettu?

Imagokysymyskin

Milloinkahan täällä Kuopiossa tajutaan, ettei älyttömällä katujen suolauksella ole muuta seurausta kuin pohjavesien ja Kallaveden pilaantuminen. Lahdessa asia on tajuttu ja suolaus lopetettu (tieto Yleltä). Emme voi kesäkeliä tehdä ympäri vuoden.

Suolan syöntiä vähennettävä

Miksi ei posti ilmoittanut lähiasukkaille, että vie laatikon pois pistokadulta? Kyllä oli kova pettymys, kun ei ollut laatikkoa vanhassa paikassa. Jäi kortit lähettämättä.

Postin vika

Kyllä maailma nyt pelastuu, kun on keksitty suussa sulava vessapaperinhylsy. Ei tule poltettaessa pienhiukkasia.

A-siantuntija

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Erja Lyytinen hyvä valinta!

Valmistaudu lumitöihin kertaamalla säännöt

Namit silmätikuksi

Hävetkää veronkorottajat!

Joulutorin pitää olla savolainen

Valoa Valkeisenlammelle!

Ovatko kirkkorakennukset jo ongelma?

Eikö susi saa etsiä ruokaa?

Ymmärrystä ja kiukustusta postilaisille

Liian alhaisia nopeusrajoituksia

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.