Olisko sotkuinen yleinen vessa käyttäjänkin syy?

Ei yleisten vessojen siivottomuus ole kiinni siivoojasta eikä aina ajastakaan, vaan meistä vessojen käyttäjistä. En ymmärrä laisinkaan, että paperit levitetään pitkin lattioita, vaikka niille olisi olemassa astia.

Mummeli

Kiitokset Vesa Kärkkäiselle artikkelista "Pytingin valot". Se on valaiseva kirjoitus koulumaailmasta. Peräänkuulutan vastuuta oppilaille. Kenelle ja miten oppilas vastaa asiattomasta käytöksestänsä?

Valoa tarvitaan

Tervetuloa Tokmanni ja Halpahalli Kuopion keskustaan! Jotain elämää tännekin.

Syksy jo saa

Kansanedustaja Matti Semi (vas.) vaatii poliisille liikennevalvontayksikköä ja lisää rahaa. Edellinen hallitus lakkautti liikkuvan poliisin ja leikkasi rahoja.

Vasemmisto oli mukana

Autoilijat syyttävät jalankulkijoita törppöilystä liikenteessä. Samanlaisia löytyy myös autoilijoista, ajetaan holtittomasti päin punaista.

Arvo Petteri

Hyvä kirjoitus Mirja Roivainen! Kyllä pienten lasten paras hoito kotona annetaan eikä 10 tuntia päivässä isossa meluisessa ryhmässä vieraan sylissä! Kotihoito on mahdollista vain, jos lapsiperheitä tuetaan enemmän.

PPH

Kiitos Torstaivieras Mikael Pentikäinen. Voimakirjoitus meille ei aina onnistuneille. Ja meitä on.

Yksi heistä

Eero Hynninen on aivan oikeassa. Tutkitusti näkyvästi maijalla liikkuva poliisipartio rauhoittaa liikennettä jopa 30 kilometrin säteellä, kun taas peltipoliisi vain 150 metriä ennen tolppaa navigaattorin piipatessa varoituksen. Rajoitukset on paikallaan, mutta vain ajattelukyvyllä varustettu ihmispoliisi osaa tulkita oikein esimerkiksi ohitustilannenopeuden.

Reilua avointa nopeusvalvontaa

Haloo KalPa: juuri kun joukkue alkaa pärjätä, laitetaan valmentaja pihalle.

Repe

Hirviukot jättää ison maasturin röklättämmään kaupan oven pieleen. Kuulokkeet ja antennit piässä tärkeenä ostaa kaljaa ja tupakkaa.

On se niin hieno harrastus

Silloin kun itse kävin koulua, opettajien huutaminen oli normaalia. Kauheiden kakaroiden kanssa ei muuta voi.

Kaikki sympatiat opettajille

A-studiossa taas perussuomalaisten edustajaa hiillostettiin. Toimittaja naurettavan puolueellinen. Väitettiin, että Ruotsin hyvinvointi johtuu maahanmuuttajista. Eli otetaan tänne 2 miljoonaa pakolaista, niin meistä tulee Euroopan talousmahti. Ja 5 miljoonaa, niin olemme koko maailman ykkösasia.

Suomalainen

Kuka vastaa Kelan päätöksistä, onko yhteistä linjaa? Toinen virkailija puhuu toista kuin toinen. Asiakas ihmeissään.

Outoa

Opettajat valittavat oppilaiden opettajiin kohdistuvasta fyysisestä väkivallasta, jopa seksuaalisesta häirinnästä. Miksi opettajat eivät tee ilmoitusta poliisille, niin johan loppuu kullanmurujen häikäilemätön ja väkivaltainen käytös.

Kullanmuru

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Eikö susi saa etsiä ruokaa?

Ymmärrystä ja kiukustusta postilaisille

Liian alhaisia nopeusrajoituksia

Lentovero on ok

Ajatellaan jo kevättä

Säästäkää Itkonniemen kenttä

Loitsuistako apua?

Kyllä dödökin haisee

"Saksassa tietyöalueiden nopeusrajoitukset olivat 60–80 km/h"

"Mikä yhteys huonolla luokan sisäilmalla on Pisa-tuloksiin ja koulunmenestykseen?"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.