Onko Putin juuriltaan savolainen?

Taetaa herra Putin ollakkii näetä savolaesia Putikka Jussin jäläkeläesiä ehken neljännessä polovessa, kun näättää, että kuulijalla onnii vastuu puhheista, niinkun pittääkii, että huastelija suap verrytellä vappaasti leokojaan

Huastas vielä Savoksi!

Kuopion työttömät, jos kaipaatte sisältöä elämäänne, ryhtykääpä arvokkaaseen vapaaehtoistyöhön. Itse, mikäli tanhuharrastukseltani ja muilta riennoilta aikaa liikenee, siistin kotikulmani kaunista puistoaluetta ja kadunvarsia.

Männistön muori

Vuosilomasääntö, jossa suurin osa lomasta on pidettävä kesällä, on huono. 60-vuotias väsynyt haluaa useita lomia pitkin talvea!

Huono saanto

Nimimerkki Sivistys kaukana: pilkkaat vanhenevia miehiä ja heidän innokkuuttaan kontaktiin ensitapaamisessa. Oli tilanne mikä tahansa, sanasi kertovat omasta sivistyksen puutteestasi.

Ihmisiä

Vehmersalmen kylällä muutaman mopoterroristin vuoksi yön lepoaika on muuttunut valvomisajaksi. Älytöntä meteliä ja kiusantekoa! Varmaan vanhemmat ovat tietoisia asiasta ja kenties virittäneet mopotkin huippuvauhtiin? Toivottavasti tästä tulee loppu!

Aamuvuoroon klo 5.30

Perussuomalaiset ministerit taitavat olla Juha Sipilän kaikkea ymmärtävässä suojeluksessa. Missä persu siellä ongelma.

Vatulointia-ko?

Rahalla ja palkkioilla saadaan vain uusavuttomia, joita on Suomi pullollaan. Kotityöt ovat velvollisuus.

Sorjonen

Uskomatonta mutta totta. Hengitysliiton talon asunnossa sisälämpötila makuuhuoneessa +25 astetta ja muissa +26 astetta kesät ja talvet. Pyynnöistä huolimatta ei lämpötilohin puututa. Kylpyhuoneessa on +28,5 astetta. Ei tullut helpotusta ilman viilennyttyä, kun lämmöt on kytketty heti päälle. Paha, tunkkainen haju lyö ovella tulijaa vastaan ja kylpyhuoneen viemärit ja lattiakaivot löyhkää vaikka kuinka pesee.

Helleraja jatkuvasti rikki!

Kuka tietää mitä kohti nykyisen hallituksen päätöksellä PoSoTellaan?

Epätietoinen

Aivan totta hämäläinen, Kuopiossa todellakin toimii savolaisen johtama ateriapalvelu, jossa luuri lyödään korvaan, kysymyksiin ei vastata mutta asianajajan yhteydenotolla uhkaillaan!

Kainuulainen

Putinin vierailun aikaan Naapureita ja ystäviä-sarjan jaksot siirrettiin seuraavalle viikolle.

Naapuri

Voisiko Niinistö pyytää Nobelin rauhanpalkinnon saanutta Obamaa lopettamaan Yhdysvaltojen ympäri maailmaa miehittämättömillä lennokeilla suorittamat iskut, joissa pääasiassa kuolee syyttömiä siviilejä?

Ihmettelijä

Kyllä niitä tuki- ja liikuntaelinsairauksia voi normaali painoisellekin tulla, jos ei ole oikea ergonomia hallinnassa niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Sivusta seurannut

Diktatuurin vaarallisin heikkous on siinä, jos pääjehu rupeaa horisemaan.

Tuhoaseet hoidokilla?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Merkkejä puuttuu

Eroon kevytautoista

Kunpa voisi elää ilman lääkkeitä

Suomi jäi sivuun

Talouskoulusta ympäristöoppia

Hieno kampanja keskustassa

Missä telkkarin futiskarsinta?

Rikkailla oli ennen enemmän vastuuta

Järkeä vedenkorkeuden säätelyyn

Lisää tapahtumia Kuopion matkustajasatamaan

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.