Onko ruumiinrakenteen ja luonteen välillä yhteys?

Pienistä lihavista miehistä ei pitäisi tehdä koskaan esimiehiä, olkootkin ihan insinöörejä tai vastaavia. Ovat Napoleon-kompleksinsa kanssa aina niin hankalia, naurettavan lapsellisia ja yhteistyökyvyttömiä. Ovat aina oikeassa ja se kuuluu.

190 ja risat

Epäilen vahvasti, että ihmisen aikaansaapaisuus ja kurinalaisuus olisi ihmisen lihavuudesta tai laihuudesta kiinni. Jotkin sairaudetkin ja lääkkeet aiheuttavat painon nousua. Ja jopa laihuuttakin.

Näin se vaan on

Hallitus ja mepit heti töihin ja sassiin! Nämä Venäjä-pakotteet on purettava mahdollisimman pian, eikä etenkään tätä savolaista ryhtymismallia matkien.

Maitotilan nuori emäntä

Taksimaksut nousee, muilla laskee!

Vapaa kilpailu heti

”Tilastot puhuvat”: Olen opettanut viimeisen kymmenen vuoden aikana 4 nuorta ajamaan autolla turvallisesti, eikä kolareita ole sattunut ja turvavälit on otettu aina huomioon yhtenä tärkeimmistä asioista, joten ei kannata yleistää tai vedota tilastoihin, joita ei ole olemassakaan.

Zape

Työkiusaaminen ja asiaton käytös alkoivat pian työni alettua. Uutena järkyttävintä huomata, että kiusaaja kiusaa vain yhtä, ja pomot eivät puutu asiaan ilmoituksesta huolimatta.

Mieluummin työtön

Miten voi olla mahdollista, että Kuopion Kurkimäestä ei voi soittaa hätäpuhelua sähkökatkon aikana? Kun sähköt on pois, niin ei ainakaan Elisan liittymällä saa mitään yhteyttä Kurkimäestä. Toivottavasti hätä sattuu jossain muualla.

Apua?

Kuopion Kirkkokadulle pysäköijä: Hyvin usein pysäköit autosi paikkaan, joka tukkii talonväen, vieraiden ja huoltofirmojen pääsyn pihaan ja pois pihasta, missä ovat maksulliset paikkamme. Tästä lähin soitan pikapuhelun parkkipirkolle ja se maksaa sinulle kuusikymmentä euroa.

Vihainen autoileva asukas

Parisuhteessa ei ole itsestäänselvyyksiä. Vaikka molemmat kävisivät ansiotyössä, niin kotityöt tuottavat monelle nykyajan nuoremmille naisille haasteita. Tavaraa pitää olla lapsillekin enemmän kuin nämä todellisuudessa tarvitsevat. Monella huono järjestyksen pito on silkkaa laiskuutta ja aikaansaamattomuutta. On helpompaa olla menopäällä kuin kotona.

Autan minkä pystyn

Jokaisen kokoiselle ja ikäiselle löytyy se erinomanlaisensa, mutta sanotaan, että se näkyy vain naamasta kun lakkaa saamasta.

Real woman

Kyllä ”Ihmettelevä äiti” oikeassa oli. Mamujen hyysäys on jo liioittelua.

Töihin ruokansa eteen!

Olikohan taannoin Lavrovilta ystävällinen sisäpiirineuvo Suomelle, että Venäjä ei hyökkää Nato-maahan?

Vai lipsahdus?

Kyllä nämä ”säätieteilijäennustajat” pitäisi saada edesvastuuseen ennusteistaan. Moni kesätapahtuma jää ilman asiakkaita väärän ennusteen takia.

Ei sada

Myös tänne vastarannalle Savon Sellu tupruttaa. Jos haittaa lisätään, alkaa asumisviihtyvyyden lisäksi myös matkailu kärsi.

Kemiallinen Kuopio

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Kuopion tori ei pärjää?

Pesin käteni ruvelle

Golfkenttiä riittää

Lehmät laitumelle

Kaupunkipyörät kasautuvat

Kaikille pääsy uimaan

Hanhista päästävä eroon

Saunaan tekee mieli

Mistä vettä mökkiläiselle?

Muista lepuuttaja

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.