Paavo Lipponen, tule apuun

Hyvä Paavo Lipponen, pelasta sinä yksin Kanttila Kuopiossa, raha tuskin tekee tiukkaa sinulla.

Kalle-Ville

Hyvä kansalaisaloite netissä kelloajan kesäaikaan siirtämisen lopettamiseksi. Löytyy sanalla kansalaisaloite.

RT

Pelkäävätkö poliitikkomme tulla leimatuiksi suomettumisesta, kun eivät uskalla avoimesti puhua hyvien naapuruussuhteittemme tärkeydestä Venäjän kanssa? Viisautta ulkopolitiikkaan Paasikiven ja Kekkosen hengessä!

Vapaa ajattelija

Jos lihavuuden vuoksi sairastuu diabetekseen ja maksaa vain 4,50 euroa lääkkeen ostokerralta, niin eipä se ainakaan kannusta syömään vähemmän ja liikkumaan. Omavastuu nostettava vähintään 15 euroon.

Säästöt ruuasta

Valtion budjetin talousarviossa alkuvuonna arvioitiin valtionvelan kasvuksi 5,3 miljardia, mutta nyt kolmannessa lisätalousarviossa valtionvelka nousee jo 6,96 miljardiin euroon. Lisäys siis 1,66 miljardia.

EU-komissiolta kysely velasta

Miksi ne katukaivot pitää sijoittaa ajoradalle? Parempi paikka olisi ajoradan reunassa.

Timppa

Eiköhän Iisalmen kaupungilta tule periä vuonna 2011 myönnetty Arkkitehtiliitto SAFAn palkinto pois, jos hölmöläiset ryhtyvät kaunista ja avaraa kirjastoa ”stailaamaan”. Paha kello kiirii kauas.

Häpeä, Iisalmi

Ja taas suurituloinen eläkeläinen sai työpaikan. Ja vielä veronmaksajan kuluille. Eli kansanedustajaksi on kutsuttu eläkeläinen.

Väärä periaate

On aikoihin eletty! Siisti herrasmies käy tarpeillaan lasten puistoon Linnanpellolla sillä aikaa, kun itse pienen poikani ja neljän koirani kanssa ulkoillaan lähimetsässä.

Koirien jätökset keräävä

Helppo on uuden kodinkoneliikkeen kehua halvoilla hinnoilla. Eihän sillä ole juuri mitään tuotteita valmiina varastossa. Kaikki tilattava.

Pettynyt

Alkoholi taitaa olla vielä tappavampi myrkky kuin tupakka. Nyt ylistetään kuitenkin suut vaahdossa uusien pien- ja käsityöläispanimoidemme esiinmarssia, ja miten tärkeätä onkaan saada lisää oman maan tuotteita niitä janoaville kuluttajille.

Totuuden torvi

Kuopion Matkuksen Halpahalli on paras. Vaateosaston hinta-laatusuhde on kohdallaan ja aukiolo-ajat sopivat, hyvä palvelu. Uusi tila pian Kuopioon.

Aikuinen nainen

Kannattaisi velivenäläisen kiinnittää edes hieman huomiota laivojensa moottorien hyötysuhteeseen, että saisi edes kommunistien ja vihreitten sympatiat.

Mustasurma

Arvon kanssakuntoilijat, kunnioitettaisiinko toisiamme salilla sen verran, että veisimme aina painot takaisin paikoilleen käytön jälkeen.

Bodari-Jone

Clinton oli siinä toisessa väittelyssä ihmeen iloinen, oisko tullut kuppilan kautta suoraan keikalle.

pm

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Kiva katsoa junnuja

Urheilu epätasa-arvoista

Karpalo on supermarja

Norpat Inariin

Katupöly vaivaa jo

Kuluttaja ei voi valita pakkausta

Hävittäjiä ei voi verrata muihin hankkeisiin

Viimeinkin helpotti laturaivo

Paijaaminen on yliarvostettua

Lisää valoa suojateille

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.