Pali palvelee hyvin

Kiitokset Pali-palveluliikenteelle. Jouduin käyttämään palvelua ensimmäistä kertaa ja sain jo puhelimessa ystävällistä palvelua. Myös kyyti toimi erittäin hyvin. Hyvä, että tämmöinen on saatavilla. Toivottavasti eivät keksi leikata tästä palvelusta.

Tyytyväinen asiakas

Pyhäinpäivän ilta Kuopion tuomiokirkossa. Kaunis tapa. Kynttilät syttyvät. Mutta virret ovat niin outoja, että kanttori esittää yksinlaulua. Entä jos? Kirkko hämärretään kynttilöiden valoon. Nousemme kunnioittamaan läheisemme muistoa. Veisaamme tutun virren, sen hautajaisissa veisatun.

Yksi tuppisuu kirkon penkissä

Kumma juttu. Kuopion tuomiokirkossa on voimavaroja järjestää kirkkomusiikkiviikko, mutta ei pyhäinpäivän kirkkoiltaan kuoroa tai lauluryhmää. Meitä läheisensä menettäneitä tutut laulut lohduttavat.

Maa on niin kaunis

Ratapenkat, teollisuuspihat ja parkkipaikathan ne ovatkin kauneinta Savoa. Kiitos Kuopion kaupungille, että me ja turistit saamme niitä seuraavat 40 vuotta esteettä ihastella.

Pohojammaa

Lehti oli skeptinen kun kirjoitti, että Trump tarvitsee ihmeen voittaakseen. Se voi olla vaikka Clintonin sairastuminen.

pm

Lapsille opetettu halloweenleikki avaa ihan huomaamatta kauhun portin. Kun pelotteluun turtuu, astuvat kaduillemme naamioituneet mailamiehet. Heitä jo isommatkin säikkyvät. Mitä seuraavaksi?

Aikuinen

Ajokortin yläikäraja tulee säätää 80 vuoteen, jolloin kilometrit ovat kyllä täynnä ja voi siirtyä julkisiin kulkuneuvoihin.

Tähän orientoitunut

Olin aikoinaan harjoittelijana Alavan lastenkodissa. Siellä johtaja pani pienen kastelijapojan joka aamu huuhtomaan lakanansa ja usein myös piiska viuhui johtajan asunnossa. Muistan aina pikkupojan itkun. Muu henkilökunta ei uskaltanut puuttua.

Valtion anteeksipyyntö paikallaan

Olin KYSillä nopeassa ultraäänitutkimuksessa, kesti 25 sekuntia, lääkäri sanoi yhden sanan.

Pettynyt

Antti Rinne sanoi tiedotustilaisuuden lopuksi ”Tämä asia on loppuun käsitelty”, Matti Rönkä vain siteerasi häntä. Muuten olen samaa mieltä, ettei Ylellä ole puhujalistoista paljon puhuttu. Nyt Heinäluoma toi esiin naisystävänsä saadakseen huomion pois hankalasta asiasta.

Koltiaisen oppi-isä

Harkimohan on myynyt ison hallin pienille vihreille miehille, ja melko strategiselta paikalta Helsingissä.

Peitetarinana jääkiekko

Olipa kokemus Kuopion Flodbergin hautausmaalla, kun muistimme läheisiä. Ennen hartaustilaisuutta etsimme wc:tä, mutta sitä ei ollut koko talossa. Vanhuksia oli paikalla pitkistä matkoista. Onko todella tällaista vielä nykyäänkin?

Missä seurakunnan palvelus?

Varsinkin Kuopion Savilahdentiellä ja Tasavallankadulla vasenta kaistaa pörryyttävät, tutustukaa tieliikennelain 9 pykälään. Pääsääntöisesti tulisi käyttää oikeaa kaistaa.

Teiden tukot

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Vauhtia päätöksiin!

Hurjaa vai urheaa?

Oi aikoja oi tapoja!

Evästystä hallitukselle

Kipsipatsaita jätevuoresta

Peukutus jouluvaloille

Huomaa suuntamerkki!

Kannattaisi juhlia

Palautetta kansalta

Työaikaa kulutetaan turhaan

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.