Parkkisakko pilaa pelielämyksen

Kuopion kaupungin pysäköinninvalvonta loistaa, kun kaupungin omalla seuralla KalPalla on kotipeli. Kun väkeä tulee vihdoin paikalle puutteellisille parkkipaikoille, rientävät pysäköinninvalvojat sakottamaan kaikkia suuren virheen tehneitä ja vaaran aiheuttajia, ja niin he ovat saattaneet matkaan hyvän mielen kaikille! Sairasta!

Vain Kuopiossa

Tehokas tapa vähentää kiirettä: laitetaan eläköityvä töykeä henkilö asiakaspalvelutiskille. Asiakkaat vähenee ja kiire helpottaa.

Papiljottiblondi

Nykynaiset juovat, polttavat ja ovat väkivaltaisia siinä missä miehetkin. Tämäkin on sitä kuuluisaa tasa-arvoista käyttäytymistä.

Ukkomies

Koko ajan kun vähennetään tasaisen tappavaan tahtiin työntekijöitä joka alalla, niin lopulta töitä on vain hallituksen ministereillä ja kansanedustajilla. Ai niin, tietysti myös eduskunnan palkkiotoimikunnalla ja mustien ministerilimusiinien kuljettajilla.

Lievästi liioitellen

Voi pyhä jyssäys, kun media uskoo norjalaisten doping-valehteluun. Huulirasvaepisodilla peitellään ja hämätään todellista norjalaista dopingin käyttöä. Myös astmalääkkeet norjalaisten käyttämillä määrillä ovat dopingia eli suoritusta parantavaa.

Selvä homma

Kuinka on mahdollista, että Rautalammin kunnan jätteiden tyhjennys on yksityisellä tyhjennysfirmalla huomattavasti kalliimpaa kuin kunnan jätepalvelu?

Epätietoinen

Eero Hynninen kirjoitti erittäin hyvin sen, mitä suurin osa tuntemistani ihmisistä ajattelee. Jotain tolkkua siihen rahastukseen!

AB

E. Hynnisen ja samoin tuntevien kannattaa vaihtaa julkiseen liikenteeseen, niin ei tarvitse stressaantua nopeusrajoituksista.

Rentouttavaa matkaa

On hienoa, että kannustetaan säännölliseen liikkumiseen esimerkiksi ottamalla 10 000 askelta päivittäin. Tiesitkö, että väärällä tekniikalla olet joka kerta 10 000 askelta lähempänä kivuliaita tuki- ja liikuntaelinsairauksia! Kannattaa päivittää niin kävely- kuin juoksutekniikkakin.

Tarkkuutta treeniin

Minun järjen mukaan palkintorahatkin pitäisi laittaa uusjakoon näissä dopinghommissa. Toiset ovat menettäneet vääryydellä isojakin summia.

Jos puhtaita

Kyllähän joku isokin tatuointi nuoressa ihossa voi olla siedettävän näköinen. Mutta jos sen kanssa sattuu vanhaksi elämään, niin voipa olla kauhunäky.

K.T.

60 prosenttia suomalaisista kannattaa minimipalkkaa? Siis minimipalkkahan voi olla vaikka 3 euroa tunti.

Mitä ajattelitte?

Ajokoirasi on aina tervetullut pihaani ja mailleni. Onnea metsästykseen!

2 koiraa ikkunassa

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Tuoko näkkäri säästöä?

Susia suojellaan melulta, ihmistä ei

Merkkipäivät syytä muistaa

Näkkäriä aikuisillekin

Suojatiet näkyviin

Katumaasturi ei ole pahis

Ongelmat odotettavissa Kuopion Lippumäellä

Liikaa puita kaadetaan

Pilkkihalliin päästävä

Eläköön lämmitettävät jalkakäytävät!

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.