Pientareet kauneimmillaan

Ihailkaa ystävät teiden pientareita ennen kuin tielaitos ne tienkäyttäjien harmiksi niittää, vaikka niissä ei olisi pietaryrttiä pahempia näköesteitä. Kehvontietä ajaessa tuntuu kuin ajaisi kukkapenkkien reunustamaa kunniakujaa.

Kehvolainen

Siinähän EU:n herrat miettivät ihmisoikeuksia ja niiden vaikutuksia talouksiin, kun muualla tuntuu ainoana työnä olevan sotiminen, joten väkeä riittää miljoonatolkulla jokaiseen EU maahan.

Kiristetäänkö taas vanhushuoltoa?

Miten rikollisjärjestöjen jäseniä voi olla työsuhteissa vastuullisissa rakennus- tai muissakaan yrityksissä? Yritykset herätys! Asiakkaat herätys! Rikollisuutta ei pidä hyväksyä missään muodossa, ei varsinkaan järjestäytynyttä. Rikollisuuteen ei ole mitään hyväksyttävää perustetta, rehellisyyden ja ryhdikkyyden puolesta.

Ryhdikäs

En koskaan osta monopoli-kauppaketjujen omia tuotemerkkejä.

Törkeää tuottajien painostamista

Kokoomuksen poliitikko määräsi Kuopiosta pois hammaslääketieteellisen. No, tulihan se muutaman vuoden kuluttua takaisin. Piti kyllä ostaa uudet kalusteet. Nyt ministeri Mykkänen järjestää samanlaisen vaihtelun. Tuleekohan kriisikeskus takaisin?

V.V.

Miksi asuntokaupassa ei käytetä vaihtokauppaa? Kolmiosta kaksioon, ok-talosta kolmioon? Rahaa lisäksi. Ei välittäjiä kiinnosta tavan luukut, kun palkkio on pieni.

Puuhapete

Olisihan noita kesälomahaaveita ollut aviopuolison kanssa. Vaan taas vei voiton puolison sukulaiset ja omat harrastukset.

Petetty ja jätetty

Esitys: Kela korvaisi tietyn kilometriperusteisen hinnan asiakkaalle tai taksille. Asiakas maksaisi taksille mahdollisen ylimenevän osuuden. Tämä ei rajoittaisi Kela-kyydeissä taksien käyttöä eikä kuskien taksoja.

Tätäkin saa käyttää

Nyt siis ei riitä ulosottotoiminnan tuloksellisuus. Luulisi että varojen palautuminen, asiakasta kohdaten, olisi osoitus ulosoton tuloksellisuudesta.

Kalleinta periaatemuutos

Joka arkiaamuinen herätys Puijonsarven kellon soittoon. Tätä digitalisaation ihanuutta. Vanha talkkari sentään tunsi vuoden ajat.

F.O. Siili

Dr Phil tapasi ohjeistaa vaikeissa lähisuhderatkaisuissa: ”Mennyt käytös ennustaa tulevaa”. Jokaisella on oikeus mielipiteeseen ja myös vastuu seurauksista. Riidankylväjällä riidankylväjän palkka, selkäänpuukottajalla selkäänpuukottajan palkka.

Ei luottoa

Jos Suomen terveydenhuolto on todettu ulkomaisessakin tutkimuksessa hyväksi ja kustannustehokkaaksi, niin miksi tämä koko sote-uudistus tehdään? Taitaa olla kapitalistien salajuonia!

Täh

Henri Rannan (SS 8.7.) vinkin kehittämiseen haluaisin panostettavan. Siinä yhdistyvät kaupunkiluonto, kulttuuri ja virkistys sekä tavoitteellinen kuntoutusvalmennus. Konttila ja kuntolaakso jo olemassa.

Ajassa kiinni

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Norpat Inariin

Katupöly vaivaa jo

Kuluttaja ei voi valita pakkausta

Hävittäjiä ei voi verrata muihin hankkeisiin

Viimeinkin helpotti laturaivo

Paijaaminen on yliarvostettua

Lisää valoa suojateille

Tuoko näkkäri säästöä?

Susia suojellaan melulta, ihmistä ei

Merkkipäivät syytä muistaa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.