Pimeä tulee, valot pyöriin!

Tein pikku tutkimuksen 13.10. kello 7 – 7.30 Kuopiossa Jynkkä-KYS-Huuhanmäen kautta: 19 pyöräilijää, joista 5 valotta. Kaikki valottomat nuoria yläaste-, lukio- tai yliopisto-opiskelijoita. Äly ja vanhemmat hoi. Led-valot pyörään saa alle vitosella! Halpa henkivakuutus.

Minä vain

Sanavalmis tullineuvos Veikko Vennamo lausahti Nilsiässä 10.9.1967., että todellista valtaa maassamme pitävä suppea johto soittelee Suomen kansaa kuin urkuharmoonia. Istuisikohan kyseinen heitto passelisti tähänkin päivään?

Mukava muistella

Kun POP-pankki muuttui OP:ksi, tuli meille asiakkaille paljon ylimääräistä työtä, eikä saatu mitään vaivanpalkkaa.

Pettyneet asiakkaat

Uudistuksille innokkaan Bernerin liikennekaarihanke ja taksilupien vapauttaminen saattavat olla oivalluksena samaa tasoa kuin vuosien takainen Lehtomäen mummonmökkien paskavesilaki, joka myöhemmin kaatui omaan mahdottomuuteensa.

Hutkijatutkija

”Mummu”: Entäs kaupunkilaislapset, avain kaulaan ja kadulle, kun äiti ja isä lähtevät töihin syyslomaviikolla?

Trauma

Kun pyöräilijät ja jalankulkijat aiheuttavat vaaratilanteita ylittämällä teitä ja risteyksiä liikennesääntöjä rikkomalla, rangaistaan autoilijoita laskemalla nopeusrajoituksia. Päivänselvää, koska vain autoilijoita voi sakottaa. Kevyelle liikenteelle liikennesäännöt ovat vain suosituksia.

Reiluako?

Kyl on tämä EU yks vellihousujen valtakunta. Mitä pakotteet muka Syyrialle merkitsevät?

Paheksutaan, kyl se siit

Kuopion keskustan tavaratalon naisten vessat ovat törkeän likaisia. Siivoojat koulutukseen opiskelemaan pesuaineiden ja välineiden käyttöä. Pinttynyttä likaa kaikkialla, lavuaarit, lattiat, seinät.

Tyrmistynyt

Kyllä vanhustenhoito ja ruokailu on vähä ittestäkin kii nii ku muu elämäki. Niitä kaloja saa, mitä ite pyytää.

Kohta vanhus

Metsästäjien röyhkeys on huipussaan meidän kylällä. Jänisjahtia suoritetaan asutuksen keskellä ja passimiehet ovat kylätiellä pyssyineen. Ajokoirat juoksentelevat pihoilla, vaikka olen kieltänyt metsästyksen omalta tontiltani. Mitä metsästyslaki sanoo tähän? Metsästäjät pilaavat rauhallisen elämisen maalla.

Aseeton luontoihminen

Kuinka se sota vois loppua? Kaksi suurvaltaa tukee, mutta eri puolen taistelijoita. Ja kirkonkellot kalkattaa Syyria, Syyria.

Masis

Kaikki, jotka tunnette uupumusta, hankkikaa oikeaa huulirasvaa, niin kyllä hommat hoituu! Työnantajat voisivat hankkia ilmaista huulirasvaa, jos joku haluaa käyttää.

Norjasta oppia

Eikös lasten kasvatus ole vanhempien velvollisuus? Kuinka yksi ope voi hoitaa isoa lapsiryhmää, kun kotona ei muutamaa lasta. Asettakaa itsenne open asemaan, miltä tuntuis vaatimukset? Huutamallako lapsia neuvotaan, sitäkö on malli saatu?

Voimia opet

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Kaupunkipyörät kasautuvat

Kaikille pääsy uimaan

Hanhista päästävä eroon

Saunaan tekee mieli

Mistä vettä mökkiläiselle?

Muista lepuuttaja

Hiljaisuus tekee hyvää

Veneet kiinni kunnolla

Maskista luulisi olevan hyötyä

Ikäihmisissä on virkeitäkin

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.