Pitsa pois kansallisruokaehdokkaiden listalta

Pitsa ei ole suomalaista ruokaa saati kansallisruokaa.

Pitsa on italialaista

Kuopiossa on nähty teatterilavalla Ola ja Tapsa. Laila oli Varkauvessa. Olisiko jo Carolan vuoro? Hänhän on nyt pop. Loistava tulkitsijakin löytyisi Kuopiosta: Mari Sihvo.

Humaljoen hupiukko

Kenelle kuuluu isännöitsijäntodistuksesta palkkio? Taloyhtiölle? Ja asunto-osakeyhtiön hallitukselle sen hinta- ja laajuuspäätös?

Miten on?

Ei kukaan mielellään ole sossupummi, osalla ihmisistä on huonot lähtökohdat, sairautta, ei kykyä pysyä yhteiskunnan vaatimuksissa. Olisi onnellista, että heillä vanhana olisi edes helpompaa.

Elämä lyhyt

Siinähän tuo köyhän kesä taas meni katsellessa televisiosta monen moista huvilaa ja huussia sekä kasapäin vielä uusintojen toistoja. Nimettäköön nämä kaikki jo nähdyt tulevan kesän jälleenkatselukautena toiveuusintojen nostalgiakertauksiksi.

Pääasia, että vatsa toimii

Onko totta oikeuden päätös: esimerkiksi parkkipaikalla kolhaistuani vieraan autoa voin poistua paikalta vähin äänin?

Oi aikoja oi tapoja

Venäjä on kuin arvaamaton mökkinaapuri, joka ei osaa hoitaa perheensä talousasioita kuntoon ja keskittyy sitten vaan kännipäissään aseilla räiskien tekemään myös naapuriensa elinolot vaikeaksi.

Leivänhukka

Voi Outi, kun erehdyit arvostelemaan sen keikarin kirjaa! Etkö muistanut, että se teki 1970-luvulla maalin Ruotsin verkkoon?

Kehupuhe

Saako Jehovan todistajista tehdä rikosilmoituksen, jos pihalla pyöriminen muuttuu jokapäiväiseksi?

Rauhaa

Ketkä laittoivat esimerkiksi Nilsiän Lastukoskella aurausviitat? Nyt jo osa on lentänyt tuulen voimasta ojaan. Kun aura-auto ajaa ensimmäisen kerran, montako on pystyssä?

Huolellisempaa työtä

Viitostie välillä Kotalahti – Leppävirta on kevennetty ja korjattu ja päällystetty. Aiemmin tiellä oli 100 kilometrin nopeusrajoitus, mutta nyt 80 kilometrin nopeus. Miksi näin?

Ihmettelevä autoilija

Aamusta alkaen ongelmana mitä tänään syötäisiin, luonnollisesti illan ongelma: Rakas, sinusta on tullut pullukka.

Ei ihme

Pienituloiskeskustelussa on tyystin sivuutettu ryhmä alle verotusrajan olevat eläkeläiset. Heihin koskee kaikkein kipeimmin indeksin jäädytykset. Mistä he saavat veronkevennyksiä vastaavan summan? Osaako joku kertoa?

Köyhät köyhemmäksi

Mä olen niiin onnellinen Jaana Martikaisen teksteistä! Älkää ikinä päästäkö hänestä irti! Tai sitten miä suutun!

P.L.

Maksuhäiriöisiä syyskuun lopussa on sama määrä kuin työ- ja elinkeinoministeriön ilmoittama työttömien määrä, 380 000 henkeä.

Kas kummaa!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Norpat Inariin

Katupöly vaivaa jo

Kuluttaja ei voi valita pakkausta

Hävittäjiä ei voi verrata muihin hankkeisiin

Viimeinkin helpotti laturaivo

Paijaaminen on yliarvostettua

Lisää valoa suojateille

Tuoko näkkäri säästöä?

Susia suojellaan melulta, ihmistä ei

Merkkipäivät syytä muistaa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.