"Poliisille ratsausoikeus mihin tahansa koneelle ennaltaehkäisynä"

Äärijärjestöjen nettisivuilla käyminen ym. yhteys terroristeihin kriminalisoitava. Poliisille ratsausoikeus mihin tahansa koneelle ennaltaehkäisynä, koska iskut jatkuvat.

Kärystä karkotus

Keskiviikkona 20.7. klo 20.45 ylitin suojatien Pirtissä, koska Savolanniemestä päin ajanut ystävällinen autoilija antoi minulle tietä. Samaan aikaan rinnalla ajoi toinen auto, joka yllättäen pyyhälsi vaan eteenpäin. Onneksi olin tarkkana, muuten olisin jäänyt auton alle! Ajattelitko edes?

Jalankulkija

Soveltuvuuskoe fuskaa jo nyt. Tuttu pääsi lähihoitajaksi, vaikkei omia asioitaan pysty hoitamaan. Onneksi nostavat eläkeikää koko ajan, niin voi lähteä saappaat jalassa.

Hoitajavaje

Peeässä aikoo sulkea Siilinjärven Presson, joka on keskeinen kahvittelu- ja tapaamispaikka. Tarkastelukausi on liian lyhyt, asiakaskunta vasta löytämässä paikan, avattu vasta reilu vuosi sitten. Asiakasomistajana ihmettelen suunnitelmaa. Jos jostain pitää supistaa, tehkää ABC:lle isompi kauppa ja pienempi kahvio. Pressoa pitäisi kehittää kahvittelijoiden herkkupaikaksi (vrt. Huvitus), kuivat viinerit ja sarjatuotantopullat ei riitä!

Siivetön veikko

Missään kulttuurissa ei ole homoutta hyväksytty. Pappislupauksessa luvataan pysyä Raamatussa. Nyt evp. piispa toivoo kaikkien parien vihkimistä kirkossa. Tällainen ei perustu Raamattuun. EI lisää sotkua kirkkoon. Sunnuntain palvelusajan muuttaminen päivemmälle on hyvä ehdotus.

Löytyneekö uskoa maan päältä

Veroja alennetaan poistamalla sunnuntailisät!

Kieroa

Ihmettelin suuresti, kuinka huipputason jalkapallo on mennyt tönimiseksi, repimiseksi ja paidassa riippumiseksi, niin ja tahalliseksi vastapuolen vahingoittamiseksi. Pahimmista pukareista maksetaan huippuhintoja.

Kiinnostus mennyt

Nimimerkki ”Imago tärkeä” on oikeassa Anttilan sisääntulovaikutelmasta, pyynnöistä huolimatta ei mitään tapahtunut.

Tympääntynyt

Totta kai vapaassa maassa saa luonnollinen henkilö pukeutua tietyin rajoituksin mieltymyksensä mukaan, myös mauttomasti. Siis puuttuvaa tyylitajua ilmentäen ja paljastaen esimerkiksi vartalonsa epäedullisetkin puolet.

Avarakatseinen

Anttilan tilalle tuleva yrittäjä saisi jo vaikuttaa siihen, saako jo ulko-ovella vaikutelman nykyaikaisesta, houkuttelevasta ostosmaailmasta. Tällä hetkellä vastassa on mennyt maailma.

Kaupan pysyttävä ajassa

Mitäpä jos ottaisimmekin pakolaiset vastaan avosylin? Suomestakin on lähtenyt aikojen saatossa jotakuinkin yli miljoona pakolaista hakemaan parempaa elämää muualta, kuten eritoten työlle niin ahne vaarini aivan Australiasta asti. Ympäri siis käydään, yhteen tullaan.

Hatsalan pappa

Turkin tilanne alkaa muistuttaa uhkaavasti Stalinin vainoja tai vieläkin lähempänä meitä Bosnia-Hertsegovinaa. Aikooko EU vain kylmän viileästi seurata sivusta uutta kansanmurhaa?

Suru saapuu

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Aikuiset eivät pyöräile jalkakäytävillä

Gallupeja liian varhain

Voisiko terassi olla savuton?

Vesi kallistui sittenkin

Milloin nousevat viherhäiverusokkaat?

Alkoholista paljon sairautta

Peruspyörät kunniaan

Meidän perheessä on selkeä työnjako

Erja soitti Kuopiota maailmankartalle

Vesijetti rikkoo mökkirauhaa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.