Pop up -tapahtumasta infottiin niukasti

Vinkki seuraaviin Pop up -tapahtumiin: tietoa reilusti etukäteen mukana olevista yrityksistä, paikoista ja myytävistä tuotteista. Nämä lisäävät meidän kiinnostusta ja teidän myyntiä.

Tieto puuttui

Omaishoitajana en voi ymmärtää kaupungin päätöstä kiristää omaishoidosta. Olemmeko todella niitä ihmisiä vanhusten lisäksi, jotka joudumme savolaisittain sanottuna ”ladon taakse lopetettaviksi”? Kaiken lisäksi kaupunginjohtaja Paronen pesee kätensä koko asiasta sanomalla kaupunginvaltuuston olevan kaiken takana. Eikös johtaja vastaa viime kädessä kaikesta?

Kohta seurakunnan asiakas

Ahtisaari puolittais työpalkat ja toinen nobelisti sai palkinnon moittimalla jäykäks työmiehen selkää. Sanokaa nyt joku, että lämmin käsi on sopiva korvaus työpäivän päälle, niin saadaan taas varma palkinto Suomeen.

Eliitti huolehtii kulutuksen

Hävettää, kuinka Kuopion kaupungin päättäjät kehtaavat? Palkkiot nousevat huimasti! Omaishoidon tuen määrä on pienenemässä 28 prosenttia!

Oma napa lähin!

Vanhuksia ja muistisairaita huijaavat ja hyväksikäyttävät henkilöt tuomittakoon pakkotyöhön. Tekemätöntä työtä löytyy Suomesta vaikka kuinka.

Ryöstetyn vanhuksen omainen

Hyvä Kuopion päättäjät, nostakaa itsellenne palkkioita ja vähentäkää tiukassa taloudellisessa tilanteessa vähempiosaisilta. Onko hyvää politiikkaa? Säästöt vain tuovat jälkijättöisesti lisää kustannuksia, vai jätättekö heitteille?

Lähihoitaja

Armas puolisoni kuuli puolella korvalla radiosta, että vanha ja huonokuntoinen pönttö tulee korvata uudella. Niin että tässä ollaan nyt ikään kuin tulisilla hiilillä jonkin aikaa.

Vanha pönttö

Opettajat, neuvokaa oppilaillenne käyttäytymistä, kun tulevat Niiralan uimahalliin Kuopioon. Jotkut porukat huutavat ja kirkuvat niin paljon, että saa pelätä korvien vahingoittumista. Ja uimapuvut pannaan päälle ensin ja sitten mennään suihkuun, kun pitäisi tehdä päinvastoin.

Siellä on muitakin

Kuopion Samoilijantiellä puretaan opiskelijoiden soluasuntoja, jotka olisivat hyvin soveltuneet käytettäviksi pakolaisten vastaanottokeskuksena. Tiloja kohta tarvitaan: uusi pakolaisryöpsähdys on tulossa jostain suunnasta!

Reijo Original

Eivät kaikki isovanhemmat halua lastenlastensa parasta, kyllä se on nähty. Omat edut menevät helposti edelle. Lastenlasten syyksi voidaan keksiä vaikka mitä, ettei mummolakäyntejä tarvitse tehdä.

Tasaneikäyonnenlahjat

Nyt Kuopion toriparlamentin kahvittelujaosto pohdiskeli sellaistakin parlamentaarista parannusta, että eduskunnan palkkiotoimikunnan tulisi asettaa kansanedustajille reilusti pidemmät lomat. Ehtisi kenties syntyä vähemmän sutta ja sekundaa sitten istuntokaudella.

Kuunteluoppilas

Kyllä on Jouni Backmanilla lyhyt muisti. Ei ole ollut surkeampaa hallitusta kuin siksbäkki oli. On siinä nykyisellä korjaamista, ja kaikkensa yrittävät.

Muistan

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Golfkenttiä riittää

Lehmät laitumelle

Kaupunkipyörät kasautuvat

Kaikille pääsy uimaan

Hanhista päästävä eroon

Saunaan tekee mieli

Mistä vettä mökkiläiselle?

Muista lepuuttaja

Hiljaisuus tekee hyvää

Veneet kiinni kunnolla

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.