"Pronto, bellissimo, grazia, grande. Ihanat, ihanat italialaiset"

Pronto, bellissimo, grazia, grande. Ihanat, ihanat italialaiset. Vartialan suoralla tapasimme. Meidän SS-lehden sääkarttaan piirsitte, mistä tulette. Kiitos. Ihania Euroopan tuulahduksia nämä ihmiset. Ilo tarttui. Pitäisi meidän suomalaisten myös osata iloita.

Angela

Paljon teitä autoilijat on parjattu siitä, että ette huomioi jalankulkijaa ja pyöräilijää kadun ylityksessä suojatietä pitkin. Ajelette vain röyhkeästi, ettekä anna toisille tilaa. Liikun itsekin paljon pyörällä ja jalan kaupungilla, eikä minulla ole moitteen sijaa, autoilijat käyttäytyvät erittäin kohteliaasti ja ja näyttävät jopa merkkiä, että menepä mummo hyvä kadun yli. Tulee hyvä ja turvallinen olo.

Turvallista matkaa

Kuopion lähellä on hieno päiväretkien tai maakuntaretken kohde Riuttala. Hyvä kohde perheille, päiväkoti- tai koululaisryhmille mennä tutustumaan entisajan elämään ja liikkumaan kauniissa ympäristössä. Kotiseutumuseo parhaimmillaan.

Riuttala on helmi

No niin, nyt on sitten tulossa ikuisuusprojekti Turkissa! Siellä, missä uskonto ja politiikka sotkeutuvat toisiinsa, tapellaan ja tapetaan. Ei Turkkia EU:hun.

Parempi niin

Mielenkiintoista ja jopa hupaisaa, että kuta kuinkin juuri ne samat ruojat känkkäränkkäpoliitikot, jotka vaativat kansanäänestystä Natoon liittymisestä, vastustavat kiivasmielisinä kansan kuulemista EU:ssa pysymisestä.

Asenneanalyytikko

Vanhemmat katsokaa lapsienne perään, kun annatte ilmakan käsiin. Tuntuivat pojat tuumavan, että otan iskän kaasuaseen.

Näin pururadalla Julkulassa

Demareiden ollessa vallankahvassa on köyhältä kansalta viety enemmän kuin mihin tämä nykyhallitus ehtii koko kuluvalla hallituskaudellaan. Taitaa Rinne edesottamuksillaan tuhota demareidenkin tulevan ’jytkyn’.

Puijon oraakkeli

Jos Venäjä suljetaan Riosta, niin miksi ei sitten kaikkia maita.

Kaksinaamaista

Rutakkolainen Tarja Pirkkalainen näyttääkin olevan varsinainen iisalmelaisten loppari, kun on käsittämättömillä kannanotoillaan (SS 16.7. ) ajamassa alas Sonkajärvelle suurella vaivalla hankittuja terveyskeskuspalveluja.

Hännänheiluttaja

Mummo kaipailee Pirkka-lehteä. Niin minäkin.Pirkka oli aikoinaan hyvä lehti ja lahja K-kauppiaaltasi asiakkaalle. Nyt höylättävä asiakaskorttia 250 eurolla kuukaudessa.

Toinen mummo

Kylläpä terroristit taas ilahtuvat saamastaan huomiosta, ja seuraava sekopää saa intoa tehdä jonkun iskun, kun mediahuomio on yletöntä! Ylellä perjantaiaamuna yli 5 tuntia saman jankkaamista, kumma etteivät saaneet sääennusteeseenkin ujutettua jotain Nizzasta. Ja Putinin haastattelu piti keskeyttää tangoihin. Kaikilla ei ole tietokonetta että näkisi Areenasta.

Mummo veti herneen nenään

Kun terrorismi lisääntyy hyvällä hyötysuhteella niin mitä tehdään lintukodossa? Vähennetään poliiseja ja kielletään loppujakin tekemästä profilointia. Vetovoimatekijä?

Pöljä ihmettelee

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Kaupunkipyörät kasautuvat

Kaikille pääsy uimaan

Hanhista päästävä eroon

Saunaan tekee mieli

Mistä vettä mökkiläiselle?

Muista lepuuttaja

Hiljaisuus tekee hyvää

Veneet kiinni kunnolla

Maskista luulisi olevan hyötyä

Ikäihmisissä on virkeitäkin

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.