Puijo on parasta koskemattomana

"Äly hoi": Minä nautin Puijosta. Nauttisin vielä paljon enemmän, jos ihmisen jälki ei näkyisi ollenkaan!

Luonnontila on arvokasta

Kirjoittaja oli innoissaan, kun Rinteen Antti lupasi jakaa eläkeläisille melkein miljardin. Valitettavasti hän on luvannut jo aiemmin jakaa ne rahat korotettuna kehitysapuna. Muutama miljardi menee myös säästöjen perumiseen ja muihin lupauksiin.

Uskossa Anttiin turvaten

Ehdotus eläkkeistä (SS 9.5.) ei mennyt meikämummon seulan läpi. Miksi miehelle pitäisi maksaa 500 euroa enemmän kuin naiselle? Onko mies sen ansainnut muka sukupuolensa perusteella? Vaiko siksi että (saisi) käyttää enempi kaljaan ja röökiin kuin nuhteetonta elämää viettävä kumppaninsa? Tasapuolinen ja maltillinen vastaehdotukseni säästää yhteiskunnan kukkaroa 300 eurolla: molemmille 1500 euron minimieläke.

Tasa-arvoista

Vielä lehdet ja kirjeposti jaetaan sentään postiluukkuun tai -laatikkoon, mutta kun aika on rahaa, niin kohta kaikki jaettava toimitetaan perille ainakin omakotitaloalueilla heittämällä lähetykset vain pihapiiriin aivan Ameriikan malliin.

Puijon oraakkeli

"Äiti" ei tainnut ottaa huomioon, ettei naisia pakoteta synnyttämään vankilan uhalla. Synnytysargumentti täten ontuu ja pahasti.

Lakipykälä

Kiitos Marko Ahonen Huuhaata-kolumnista (SS 9.5.). Kirjoitit täyttä asiaa. Kyseiset ohjelmat ovat aivan "el bimboa". En ole katsonut.

The Good, the Bad and the Ugly

On aikoihin eletty, kun pitää varastaa matto- ja poppanakuteet, muumimukit ja poppanaleikkuri. Jos ostit, ostit varastetun tuotteen.

Varkaus

Asumisen tukemisen moninkertaisuus syntyy, kun veronmaksajat kustantavat vuokratalojen rakentamista ja muun muassa ay-liike ja säätiöt perivät markkinavuokrat, joihin kunnat tai Kela maksavat vuokratuen.

Sirkuskarusellille ei loppua näy

Antti Rinne luulee kansan uskovan hänen 11 lupaustaan jakaa miljardeja rahaa. Ei näköjään tullut mieleen, että lupaukset voivat jäädä lunastamatta, kuten kävi Urpilaiselle edellisessä hallituksessa. Äänestäjät pettyvät. Kyllä oppositiossakin pitäisi tuntea vastuu tekemisistään ja puheistaan.

Ei luottoa, ei vastuuta

"Herätkää jo kuopiolaiset" – niinpä, samalla voisivat herätä muutkin maakuntalaiset, maalaiset, metsissä liikkujat. Tuon tulevan kiinalaisen sellujätin kitaan uppoaa metsät ja siinä samassa ryteikköityy ja häviää viimeisetkin marjamaat. Mistäpä etsin mustikoita, noita marjojen aatelistoon kuuluvia terveyspommeja? Eipä siinä linnustokaan hurraata huuda.

Jin-pii

Olen asioinut Jätekukon kaatopaikalla Kuopiossa kevään aikana kaksi kertaa. Henkilökunnalle pullakahvit. Palvelu erinomaista ja asiantuntevaa. Aina hymy kasvoilla. Ottakaa muut oppia.

Hyvä mieli

Minua tavallaan niinku ärsyttää, kun tavallaan koulutetutkin ihmiset niinkuttelevat koko ajan.

Agrikola

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Lentovero on ok

Ajatellaan jo kevättä

Säästäkää Itkonniemen kenttä

Loitsuistako apua?

Kyllä dödökin haisee

"Saksassa tietyöalueiden nopeusrajoitukset olivat 60–80 km/h"

"Mikä yhteys huonolla luokan sisäilmalla on Pisa-tuloksiin ja koulunmenestykseen?"

"Nyt meitä vaaditaan ”museoimaan” hyvin hoidetut metsämme"

"Pimeydessä vaeltavat suomalaiset halajavat pimeätä talviaikaa"

"Talvi tulee taas normaalisti johtuen ilmastonmuutoksesta"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.