"Pullo- ja tölkkipantit eivät ole veronalaista tuloa, vaan takaisin maksettava panttiraha"

Arveluttavan arvoisa Verohallinto, nyt sentään pientä rajaa kansan kyykyttämisessä please! Nämä pullo- ja tölkkipantit eivät ole veronalaista tuloa. Ne eivät ole tuloa lainkaan, vaan takaisin maksettava panttiraha, joka on peritty juomaa ostettaessa.

Kahden tupsun maisteri

Työ- ja elinkeinoministeriön työllisyyskatsauksen mukaan kesäkuun lopussa oli 366 100 työtöntä työnhakijaa, lisäksi työllistämispalveluissa 108 000 eli yht. 474 100 työtä etsivää. Työttömyysaste 13,9 prosenttia.

Tilastokeskuksen luvut toiset

”Hei haloo, onko kala kotona. Pitäs varmaan ostaa neljäs kaikuluotain, kun mittään ei näy.” Hehheh ja hohhoijaa!

Juorupoiju

Apua! Ei takaisin markkaan, silloinhan minä onneton huomaisin, miten paljon maksan kaikesta.

Minna

Röhönauru, olet oikeassa. Vain raukkamaiset ihmiset arvostelevat toista ulkonäön takia ja mitä et voi katsoa, kiännä piäs niin helepottaa.

Dja

EU:n on opittava, että Eurooppaa pitää kehittää ihmisiä varten, ei byrokraatteja varten, sanoi Itävallan vapauspuolueen pj. Norbert Hofer.

Brexit

Putinin mukaan terveen järjen vastaista sulkea venäläiset kisoista. Kannattaisi miettiä, keneltä puuttui terveys tässä asiassa. Mitalit ovat taas Riossa vähän rehellisemmin saatuja.

Mitalin arvo nousee

Hyvä Iisalmi. Teitte oikein, kun annoitte hotellilaivalle paikan ja toiminta pääsee alkamaan vihdoinkin. Uskon, että menestystä on ja Kuopion päättäjät vielä katuvat, kun eivät ottaneet laivaa tänne. Onnea Ismolle ja kovasti tsemiä.

Hotellilaiva rules

Hilpeitä velikultia katseltaviksi nämä pyörällä tai juosten etenevät miehet välihousuissansa. Housut ovat niitä pari numeroa liian pieniä, kireitä ja kiiltäviä kammotuksia, joita urheilutrikoiden nimellä myydään.

Männistön muori

Hynnisellekin tiedoksi, ettei kukaan tiedä kaikesta kaikkea, ei edes Einojuhani. Lähimmäs pääsevät vain kahviloitten parlamentit.

Jäppinen

Härskiä käyttäytymistä ruokajonossa, kun melkeinpä käveltiin vainajan ylitse. Kukaan ei kuole nälkään Suomessa, oli jonossa viides tai sadas!

Turunen

Onneksi olkoon Ismo, päästäänhän myö Iisalmeenkin yöpymään, joka muuten on suurenmoinen ja ystävällinen kaupunki!

Leila

Jos pankista jää jäljelle vain nimikyltti lukitun oven päälle, niin tilat tulisi ottaa hyötykäyttöön, esim. bingosaliksi.

Entinen nordealainen

Hautajaisiin ym. haluaa pukeutua siististi ja asianmukaisesti. Jälkeenpäin hävettää huomatessaan asussaan reiän – " perävalon".

Haprasta kangasta

Tuntuu ikävältä, kun aikuiset eivät väistä pyöräillessään jalankulkijoita päin. Vielä huutavat perään, jos mainitsee.

Semmonen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Kaikille pääsy uimaan

Hanhista päästävä eroon

Saunaan tekee mieli

Mistä vettä mökkiläiselle?

Muista lepuuttaja

Hiljaisuus tekee hyvää

Veneet kiinni kunnolla

Maskista luulisi olevan hyötyä

Ikäihmisissä on virkeitäkin

Kongressihotelli on tosi korkea

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.