Puunpoltosta puhuminenkin yskittää

Minua yskittää jo kun näen naapurin varastoivan kuivia puita omasta metsästä talvea varten. Ja miten hän säästää sähkölaskussa. Ahdistaa henkeä. Ja miten hän nauttii takkatulen lämpimästä, ihan tukehdun.

Henki ei kulje

Kuopion keskustan jouluvalot on niin rumat, ettei tee mieli sinne asioimaan.

Silmiin sattuu

No nyt se sitten tuli, muistutus EU:lta: Suomen talous kuntoon. Siihenhän hallitus on koko vuoden tähdännyt, nyt löysäilyt pois ja säästölinjalle. Toivottavasti suomalaiset ymmärtää.

pm

Eikö ole isompia ongelmia maassamme, kun Sipilän piposta ja kypärästäkin Ville Niinistö jo sai kohun aikaan? On ihan oikein, että pääministeri valtion omistajaohjauksesta vastaavana ministerinä esiintyy Terrafamen pipo päässä. Ja kysehän ei ole edes mainospiposta, vaan suojakypärän alla pidettävässä talvipäähineestä.

Menee jo yli ymmärryksen

Kun kahden maisteritutkinnon jälkeen päätyy siivoojaksi, on se tietysti oma vika. Opinnot eivät ole työnhaussa mitään, jos ei ole tuttuja eikä osaa puolessa minuutissa kertoa olevansa hyvä tyyppi.

Koulutuksella köyhäksi

Sipilän mukaan Terrafame on tehnyt Talvivaarassa ihmeitä. Valtio jatkaa omistajana, rahaa on palanut jo puoli miljardia. Kaivoksen pyörittäminen nielee 10 miljoonaa kuukaudessa. Valtio avusti vielä 100 miljoonan tukipotilla. En tiedä, mitä enää ajatella.

Ääni leipäjonosta

Vähät minä ruuan terveellisyydestä, pääasia, että maha on täysi, puhukoon asiantuntijat mitä hyvänsä.

Nyt sitä jaksaa

Nykyhallituksemme voimahahmot, lopettakaapa kaikkinaiset iki-ihanat ikuisuusprojektit, uudistukset ja muutokset. Tehkää jatkossa vain mitattavissa olevia selkeitä parannuksia, niin tämä työkansan raskas kurimus on kohta muisto vain.

Mentorituutori

Ennen immeiset laalovat kirkossa vua nyt ne veisoo puukissa.

Sepelix

Paljot puheet vientikauppamme toipumisesta Venäjän suuntaan saattavat olla pohjaa vailla. Ikänsä puolesta Putin voi johtaa Venäjää tarmokkaasti vielä vähintään parikymmentä vuotta, eikä mitään merkkejä ole autoritäärisen politiikan muuttumisesta.

Silloin tällöin politrukki

Savonia-ammattikorkeakoulussa on päätetty savuttomuudesta jo useita vuosia sitten. ”Savuton Savonia” sai siitä myös valtakunnallisen tunnustuksen. Missä siis mennään?

Opettaja

Voisiko poliisi tarkistaa, miten huonosti, suorastaan laittomasti Pali-autoissa kiinnitetään pyörätuolit matkan ajaksi. Ei turvavyötäkään.

Pelottaa

SDP on SAK:n poliittinen siipi. Antti Rinne SAK, Antti Lindtman SAK, Eero Heinäluoma SAK. Muut, tytöt ja urpilaiset vaietkoon seurakunnassa.

Vaikenemme

Jotta ymmärtäisin homoutta, täytyisi itse olla homo.

Heterolle kohtuuton vaatimus

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Eikö susi saa etsiä ruokaa?

Ymmärrystä ja kiukustusta postilaisille

Liian alhaisia nopeusrajoituksia

Lentovero on ok

Ajatellaan jo kevättä

Säästäkää Itkonniemen kenttä

Loitsuistako apua?

Kyllä dödökin haisee

"Saksassa tietyöalueiden nopeusrajoitukset olivat 60–80 km/h"

"Mikä yhteys huonolla luokan sisäilmalla on Pisa-tuloksiin ja koulunmenestykseen?"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.