Rahat pois liito-oravilta

Voisiko joku viisaampi kertoa, mitä teemme susilla, lepakoilla ja liito-oravilla. Niiden paapomiseen tuhlatut sadat tuhannet eurot vuodessa voitaisiin varmaan käyttää parempiin tarkoituksiin.

Älyhoietjättäs

Terveydenhuoltoon, sekä julkiseen että yksityiseen, pesiytyy aina ihmisiä, jotka eivät oikein halua tehdä sitä varsinaista suorittavaa ja tuottavaa työtä. Näitä loisia varten on keksitty hallinto. Sote julkisella puolella on loistava esimerkki tästä, mutta pikku esimiehet lisääntyvät huolestuttavasti myös yksityispuolella.

Yli 20 vuoden näkemys

Ihan mahtavia nämä Ohtosen luonto-ohjemat! Ja niin totta!

Kiitos Kimmo

Vilkaisepa Donner tota Ruotsin huippuhumaania maahanmuuttopolitiikkaa: siellä on jo lukemattomia lähiöitä, joihin poliiseillakaan ei ole uskallusta mennä. Tätäkö haluat meillekin?

Heija Sverige och svenska

Kyllä se maaseudun autioituminen jatkaa kiihtymistään, kun sudetkin jo muuttavat kaupunkiin.

Maaseudun asukas

Aluetieteen professori Hannu Katajamäen mukaan maaseutu on saattohoidossa. Totta. Rahavirtojen ohjauksella kansanedustajamme sitä tekevät.

Tyhjentyvä maaseutu

Kyllä se Kuopion susi oli tiedustelija. Kun se tulee kavereineen, niin ottakaa lauma kiinni ja viekää Nuuksioon, siellä on niille silittelijöitä.

Toinen Punahilkka

”Kapinaa odotellen”: Ryhdy yrittäjäksi, pääset nauttimaan eduista.

Yrittäjänä 25 vuotta

Marjaana Mikkonen kirjoittaa tapauksista, ettei kaikille lapsille ole annettu lämmintä ruokaa päiväkodissa ilmeisesti osapäivähoidon vuoksi (SS 29.12.). Mitähän tapahtuisi, jos sama sattuisi vastaanottokeskuksissa?

Säästetään pikkulapsissa

Nyt ollaan ihan oikeasti huolissaan lasten ja nuorten liikkumattomuudesta ja sen myötä huonosta kunnosta, joka ennustaa tuleville vuosille elintapasairauksia. Kun liikunta ehkäisee sairauksia kaikenikäisiltä, miksi ylläpidetään ovelta ovelle kuljetuksia?

Vielä istumiset lisäksi

Kyllä taas nähtiin, kun työntekijät vaihtuivat kaupungilla. Vehmersalmen latujen ja urheilualueiden laatu on huonossa kunnossa! Edes tämä lomalainen ei siellä viihtynyt, tuskin olen ainut.

Kyllästynyt lomalainen

Miksei polkupyörälle ja potkurillekin 150 euron vero. Isännän toimistot tais jäädä raippaveroesityksen ulkopuolelle jostain kumman syystä.

Tasavertaisuus kunniaan

Rampilta tuleva sovittaa vauhdin moottoritielle tullessa, moottoritiellä ajavien ei tarvitse väistää toiselle kaistalle rampilta tulevia. Voisiko moottoritiellä ajava höllentää kaasujalkaa niin, että sekaan mahtuu esimerkiksi vetoketjumuodostelmalla. Kolmisopen ramppi on ruuhka-aikaan kuin kovaa peliä viidakossa, vain nopein voittaa.

Jane

Hevoset pillastuivat ja karkasivat lauta-aitojen läpi metsään. Kukahan se vastaa, kun lennetään isolla ilma-aluksella äänekkäästi ohi puitten latvoja hipoen?

Tallityttö

Älkää vain missään nimessä tilatko Hornetien seuraajia Ranskasta! Se olisi suuri fiasko, sillä ne eivät valmistuisi koskaan, kuten ei Olkiluoto 3:kaan.

Strasbourgin tuulahdus

Sote ei poista terveyseroja. Aina on heitä, jotka polttavat kaksi askia päivässä ja juovat 24 purkkia päivässä.

Nikotiiniton

Vinkki Kuopion keskustan visuaalisten valoelämyksien suunnittelijoille: Valotaiteen festivaali Lux Helsinki.

Tarvetta Kuopiossakin

Auttaisiko asiaa, jos Suomi siirtyisit loppukirin sijasta alkukiriin?

Kiekko

Mitähän tämä kertoo Putinin ajatusmaailmasta: Meidän on valmistettava niin paljon hyökkäysydinkärkiä, että niitä ei keritä enää pysäyttää?

Asia tuli selväksi

Uusimmat

Kuuma linja

Missä miehet luuraa?

Onnellisimpia jo toista kertaa!

Vauvoja tarvitaan

Seikkailupuisto ei toimi Puijolla

Kannatusta ilmastolakolle

Metsiä on myös suojeltava

Puuta rakentamiseen

Horsma ei ole uhanalainen

Naapurimaat hävittäjiä maksamaan

Se siitä sote

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.