Rakennustekniikan uutuus: nyhtökatto

Kylläpä on ”nyhtökatot” arkkitehtikilpailun taloilla! Tiedossa sisäilmaongelmia.

Satavarma

Olli Koposelle tiedoksi, että nykyisin on niin hyväkuntoisia ja iäkkäitä ihmisiä, että ikä on todellakin vain numeroita, 100-vuotiaita ennätysmäärä.

Pave

Taitettu indeksi tuntuu olevan yhä melko mystinen käsite höynäytetyille eläkeläisille. Vasta kun eläkeläisiä alkaa sankoin joukoin vajota köyhyysrajan alapuolelle, konkretisoituu valtiovallan raaka vedätys ihmispoloille. Edellyttäen, että elää saa.

Laskentaesimies

Radioitten musiikkitoimittajat käyttävät diktatuurimaista tapaa soittaa vain tiettyjen artistien mitäänsanomattomia levyjä kaiken aikaa.

Typerää

Virkamieshallitusta odotellessa monella suoraselkäisellä suomalaisella jo tippa linssissä. Lukuisista lupauksistaan huolimatta hallitus ei ole kajonnut veronkiertoon. Hallituksen tietoinen löperyys kielii Suomessakin vallitsevasta rakenteellisesta korruptiosta.

Totuuden torvi

Koko ajan puhutaan äärioikeistosta. On ”unohdettu”, että on olemassa myös äärivasemmisto.

Totuus

Mikkelissä on erittäin siistit uimarannat koppeineen, myös kuntopolut on hyväkuntoiset. Polun varrella ehjät kuntoilutelineet. Toista on Kuopiossa. Kannattaisi käydä tutustumassa.

Laajalahti

Suuri kiitos sinulle mies, kun asioiksesi toit kirjelähetyksen, jonka postinjakaja oli kantanut väärään osoitteeseen Kuopion Saaristokaupungissa. Hieno teko.

Odotettu oli

KuPS:n valmennusjohto ilmoitti ennen mitalien ratkaisupelejä: Lähdemme voittamaan. Tosiasiassa lähdettiin puolustamaan. Rannankari ja kumppanit komennettiin penkille tai nousukieltoon.

Tulos on nähtävissä

Ei lihan syönnistä tarvitse noin suurta ääntä pitää. Jokainen syö sitä, mikä tuntuu hyvältä. Pääasia, että pysyy lautasella, eikä lähde karkuun!

Paavo

Mikä vastuu välittäjällä muka, jos myy talon? Ei mikään, omistajalla vastuu 5 vuotta. Myin itse, sain enemmän, eikä tarvinnut maksaa noin 4 prosentin välityspalkkiota.

Viisas

Se Viitostien nopeusrajoituksen muuttaminen satasesta kahdeksaankymppiin johtuu käsittääkseni siitä, että uusi asfalttipinta on sateella melko liukas, korjatkaa jos olen väärässä.

Papparainen

Kuopion kaupunki ei uskaltanut rakentaa tarpeeksi korkeita hidasteita Julkulaan ja Suurmäentielle, ettei vaan citymaastureista mene pohjat rikki. Nopeudet eivät ole juurikaan hidastuneet.

Ruuhkavuodet

Miksi televisio itkettää ihmisiä uusinnoillaan jos jonkinlaisista syistä? Itse itkin neljä kertaa ilosta kuopiolaisen äidin ja tyttären onnesta löytäessään isän ja ukin. Onnellista jatkoa heille kaikille.

Aina ei käy näin

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Eikö susi saa etsiä ruokaa?

Ymmärrystä ja kiukustusta postilaisille

Liian alhaisia nopeusrajoituksia

Lentovero on ok

Ajatellaan jo kevättä

Säästäkää Itkonniemen kenttä

Loitsuistako apua?

Kyllä dödökin haisee

"Saksassa tietyöalueiden nopeusrajoitukset olivat 60–80 km/h"

"Mikä yhteys huonolla luokan sisäilmalla on Pisa-tuloksiin ja koulunmenestykseen?"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.